Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home >

 Voeg toe aan reismand

Manawa Ridge Lodge

Manawa Ridge Lodge

Type accommodatie
Lodge
Classificatie
Superior Lodge
Ligging
de lodge ligt op het uiteinde van een kleine zijstraat omgeven door farmland en met zicht op Waihi Beach.
Hotel
de lodge waaraan 7 jaar werd gebouwd is voorzien van duurzame materialen. De combinatie van zowel oude als nieuwe materialen en de constructietechnieken creëren een uitzonderlijke sfeer. Eigenaars Willem en Carla zijn goed bereisd en helpen u graag bij de planning van uw dag.
Kamers
de 3 luxueuze kamers (met vloerverwarming) zijn ingericht volgens de "Lord of the Rings" en beschikken over een badkamer met spa, douche/wc, badjassen, haardroger, kluisje en koffie-/theefaciliteiten.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be