Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave november 2008
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 6 - Uitgave november 2008  

blt Privacy Statement: Wij respecteren uw privacy en de Belgische wetgeving inzake e-mail communicatie. Indien u onze elektronische mailings niet wenst te ontvangen, volg dan de instructies in de rubriek Unsubscribe onderaan deze pagina. U wordt dan volautomatisch geschrapt uit onze abonnementslijst.

.
.
.

Ter Attentie van {AFunctie} {AVoornaam} {AAchternaam} - {AEmailadres}

G’day,

Eerst en vooral wensen we onze lezers te bedanken voor het inschrijven op onze “newsletter” met interessante nieuwtjes van “Down Under” !

Indien u graag zou reageren op één van onze newsletter rubrieken kan u ons een e-mail sturen. U kan natuurlijk ook steeds bellen naar 051 70 56 11 of faxen op 051 70 06 24.

De vorige edities van "Oceania News" kan u steeds raadplegen via het online archief op onze website: http://www.aussietours.be/archiefnieuwsbrieven.htm

 


 
Onze nieuwe brochures 2009/2010 komen eraan !  top

Vanaf volgende week zijn onze nieuwe brochures 'Best of Australia', 'Best of New Zealand & Pacific' en 'Exclusieve begeleide rondreizen' 2009-2010 verkrijgbaar.

 

Met deze brochures wordt het nog aangenamer om uw volgende reis Downunder te plannen.
Bent u ook al nieuwsgierig naar het resultaat, bestel dan vandaag nog uw gratis exemplaar online!


 
Africa Tours - 5 jaar later...  top

Vijf jaar geleden kwam ‘Africa Tours’ tot leven op vraag van heel wat van onze klanten. Op basis van hun positieve reiservaringen met Aussie Tours vroegen ze ons of we hen ook konden helpen met maatwerk op andere bestemmingen.

Om ons ook hier als een échte specialist te kunnen profileren, gingen wij op zoek naar nieuwe mensen met een hart voor de bestemming. Tamara werd het nieuwe gezicht van Africa Tours en bouwde de laatste 5 jaar samen met haar team (Gwendolien en Nathalie) aan de opmars van onze nieuwe telg.

Lees meer
 
Aussie Girl Down Under – Els maakt een sneeuwlanding op de gletsjer van Fox Glacier  top

Een magische, surrealistische ervaring. Ik kan geen andere woorden vinden voor het gevoel dat je hebt als je met de helikopter landt op de imposante eeuwenoude gletsjer van Fox Glacier.

Op weg naar Fox Glacier keken mijn ma en ik spannend naar de bewolkte hemel boven ons.
Bij aankomst in Fox Glacier ontdekten we steeds meer blauw in de hemel...

 

Lees meer


 
Aussie Girl Down Under - Heidi verkent Papua New Guinea ... een nieuw avontuur!top

Met Air Niugini vliegen we vanuit Singapore naar Port Moresby, de hoofdstad van PNG.

We schuiven er na aankomst aan bij de “visa on arrival” balie. Het is wel grappig dat je enkel geld (de lokale munt Kina) kunt wisselen eens je door de paspoortcontrole bent. Dus paspoort afgeven, geld wisselen en paspoort mét visum terug ophalen. We worden onmiddellijk ondergedompeld in de PNG sfeer en het PNG levensritme...


Lees meer


 
Product in de kijker - Ocean Spirit Cruises - Great Barrier Reef top

Het Great Barrier Reef is één van de hoogtepunten van Australië. Veel mensen plannen dan ook een trip naar dit prachtige rif tijdens hun avontuur Down Under.

Er zijn talrijke maatschappijen die snorkeltrips of duikexcursies aanbieden. Ocean Spirit Cruises is hier één van. Ocean Spirit Cruises biedt dagexcursies aan vanuit de haven van Cairns. Ze beschikken over 4 luxueuze zeilcatamarans die elk een andere excursie doen.

Lees meer


 
Uw Oceanië reis bij AUSSIE TOURS reserveren, biedt alleen maar voordelen!  top

Het professioneel Aussie-Team staat graag tot
uw dienst
.

  • het meest uitgebreide aanbod
  • de allermooiste begeleide rondreizen
  • perfect individueel maatwerk
  • onklopbare prijzen
  • prijsgarantie bij reservatie
  • professionele informatie uit eerste hand
  • topservice van een Vlaams familiebedrijf
  • zekerheid via Garantiefonds Reizen

Nog vele warme Aussie groeten!


Aussie Tours banner, logo en slagzin.

AUSSIE TOURS - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

 Privacy
Uw e-mail adres werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

 Disclaimer
Aussie Tours besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid, de actualiteit en de relevantie van de gegevens opgenomen in de website en newsletters. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aussie Tours kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen. Alle vermelde vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

 Unsubscribe*
Indien u voor onze nieuwsbrief bent geabonneerd, wordt deze automatisch naar het door u opgegeven e-mail adres verstuurd via onze e-mail marketing software.
Indien u onze newsletter niet wenst te ontvangen, zal uw registratie volautomatisch verwijderd worden door te klikken op deze link: {UNSUBSCRIBEHYPERLINK}
Belangrijk: gelieve het onderwerp/subject in niet te wijzigen!

 Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Aussie Tours, Sint Jansstraat 78, B-8840 Staden BELGIË