Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave oktober 2007
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 5 - Uitgave oktober 2007  

blt Privacy Statement: Wij respecteren uw privacy en de Belgische wetgeving inzake e-mail communicatie. Indien u onze elektronische mailings niet wenst te ontvangen, volg dan de instructies in de rubriek Unsubscribe onderaan deze pagina. U wordt dan volautomatisch geschrapt uit onze abonnementslijst.

.
.
.

Ter Attentie van {AFunctie} {AVoornaam} {AAchternaam} - {AEmailadres}

G’day,

Eerst en vooral wensen we onze lezers te bedanken voor het inschrijven op onze “newsletter” met interessante nieuwtjes van “Down Under” !

Indien u graag zou reageren op één van onze newsletter rubrieken kan u ons een e-mail sturen. U kan natuurlijk ook steeds bellen naar 051 70 56 11 of faxen op 051 70 06 24.

De vorige edities van "Oceania News" kan u steeds raadplegen via het online archief op onze website: http://www.aussietours.be/archiefnieuwsbrieven.htm

 

  Exclusieve korting op alle Qantas vluchten voor bezoekers aan onze Roadshow top

 

Schrijf nu in voor onze Roadshow op 2 december in Flanders Expo te Gent en geniet van exclusieve kortingen en deals op alle QANTAS vluchten aangevraagd bij Aussie Tours vóór 31 december 2007!

 

Lees meer...

  Sydney opnieuw verkozen tot mooiste stad ter wereld!  top

 

Tijdens de prestigieuze Condé Nast Traveller Readers' Choice Awards in New York werd Sydney opnieuw tot mooiste stad ter wereld verkozen. Het is reeds de 12de keer dat Condé Nast, één van de meest populaire en invloedrijke reismagazines, Sydney op nummer 1 plaatst!

Sydney gaat in de lijst steden vooraf als San Francisco, Firenze, Kaapstad, Rome, Bangkok en New York.

Lees meer...

  Regio in de kijker: Paparoa National Park, Nieuw-Zeeland  top

 

Het Paparoa National Park is gelegen aan de Westkust van het Zuidereiland, tussen Westport en Greymouth. De hoofdattracties van het park zijn de “Pancake Rocks” van Punakaiki en “the blowholes” bij Dolomite Point.

De “Pancake Rocks” zijn steenlagen die er inderdaad uitzien als een stapel pannenkoeken en die direct voor de kust uit zee oprijzen. Door de erosie heeft het gesteente bizarre vormen gekregen.

Lees meer...

  Product in de kijker: Bonza Bike Tours, Sydney  top

 

De kosmopolitische metropool Sydney heeft zo veel te bieden dat je er gemakkelijk je schoenzolen kan verslijten om alles gezien te hebben… Bonza Bike Tours biedt echter een leuk alternatief … geanimeerde begeleide fietstochten door de stad. De ontspannende trips belichten Sydney vanuit een historisch, cultureel en sociaal perspectief. De professionele gidsen houden eraan om iedereen een leuke en persoonlijke ervaring te bieden...

 

Lees meer...

  Product in de kijker: Vibe Hotel, Sydney  top

 

Bent u op zoek naar net dat ietsje meer voor uw verblijf op uw vakantiebestemming?! Dan biedt “Vibe Hotels” u een aangenaam alternatief ten opzichte van de traditionele hotels. “Vibe Hotels” weerspiegelen een eigentijdse levensstijl tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De kamers zijn stijlvol en comfortabel ingericht.

Het concept van “Vibe Hotels” werd gecreëerd door de smaak, stijl en wensen van de gasten.

Lees meer...

  Aussie Boy Down Under: Jelle vliegt boven de Great Ocean Road  top

 

Melbourne is het startpunt voor verschillende spannende tochten door Victoria. Vandaag staat één van de meest panoramische routes ter wereld op mijn programma. De Great Ocean Road kronkelt zich een baan langs een verrassend mooi landschap. De steile rotskusten en de kleine baaien wisselen elkaar af. Maar ik kijk uit naar één bepaald iets, laat ons zeggen de zoetste kers op één van de lekkerste taarten van Australië...

 

Lees meer...

 Uw Oceanië reis bij AUSSIE TOURS reserveren, biedt alleen maar voordelen!  top

 

Het professioneel Aussie-Team staat graag tot
uw dienst
.

  • het meest uitgebreide aanbod
  • de allermooiste begeleide rondreizen
  • perfect individueel maatwerk
  • onklopbare prijzen
  • prijsgarantie bij reservatie
  • professionele informatie uit eerste hand
  • topservice van een Vlaams familiebedrijf
  • zekerheid via Garantiefonds Reizen

Nog vele warme Aussie groeten!


Aussie Tours banner, logo en slagzin.

AUSSIE TOURS - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

 Privacy
Uw e-mail adres werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

 Disclaimer
Aussie Tours besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid, de actualiteit en de relevantie van de gegevens opgenomen in de website en newsletters. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aussie Tours kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen. Alle vermelde vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

 Unsubscribe*
Indien u voor onze nieuwsbrief bent geabonneerd, wordt deze automatisch naar het door u opgegeven e-mail adres verstuurd via onze e-mail marketing software.
Indien u onze newsletter niet wenst te ontvangen, zal uw registratie volautomatisch verwijderd worden door te klikken op deze link: {UNSUBSCRIBEHYPERLINK}
Belangrijk: gelieve het onderwerp/subject in niet te wijzigen!

 Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Aussie Tours, Sint Jansstraat 78, B-8840 Staden BELGIË