Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave oktober 2008
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 6 - Uitgave oktober 2008  

blt Privacy Statement: Wij respecteren uw privacy en de Belgische wetgeving inzake e-mail communicatie. Indien u onze elektronische mailings niet wenst te ontvangen, volg dan de instructies in de rubriek Unsubscribe onderaan deze pagina. U wordt dan volautomatisch geschrapt uit onze abonnementslijst.

.
.
.

Ter Attentie van {AFunctie} {AVoornaam} {AAchternaam} - {AEmailadres}

G’day,

Eerst en vooral wensen we onze lezers te bedanken voor het inschrijven op onze “newsletter” met interessante nieuwtjes van “Down Under” !

Indien u graag zou reageren op één van onze newsletter rubrieken kan u ons een e-mail sturen. U kan natuurlijk ook steeds bellen naar 051 70 56 11 of faxen op 051 70 06 24.

De vorige edities van "Oceania News" kan u steeds raadplegen via het online archief op onze website: http://www.aussietours.be/archiefnieuwsbrieven.htm

 


 
Schrijf nu in voor onze Roadshow te Gent op zondag 30 november ! top

 

 

Schrijf nu in voor onze jaarlijkse Roadshow in Flanders Expo en wij verzekeren u een interessante, interactieve en uiterst informatieve happening met heel wat leuke randanimatie. Naast onze exclusieve multivision shows over Australië en Nieuw-Zeeland kan u ook terecht bij heel wat van onze lokale partners en toeristische diensten.

 

Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van een 6 beds KEA camper, een Spaceship voertuig en een 4WD camper van Apollo.

 

Aarzel niet te lang, want er is een maximum van 1000 bezoekers en we zijn al halfweg!

 

Reserveer dus snel uw plaatsje...


 
Jacques Brel en de Markiezeneilanden. top

Het immense talent van Jacques Brel is algemeen bekend. Hij was de grootste Franstalige zanger in België van de afgelopen eeuw.

Wat niet veel mensen weten, is dat hij ook een enorme passie had voor vliegtuigen. Dit bracht hem naar de Markiezeneilanden in Frans-Polynesië, waar hij tot op het einde van zijn leven zou blijven. Op deze eilanden is hij beter gekend als “de man met het vliegtuig” dan als de zanger.

Met de “Jojo”, een tweemotorig vliegtuig, verbond hij deze van de wereld afgesloten eilanden onderling door aan de bevolking post, proviand en geneesmiddelen te brengen.

 

Lees meer
 
Neem deel aan de Fotowedstrijd 2008 en win 2 vliegtickets Down Under. top
Stuur ons je allerbeste foto van Oceanië (Australië, Nieuw-Zeeland of de Pacific eilanden) en win één van de prachtige prijzen waaronder de hoofdprijs: 2 Qantas vliegtickets naar Australië of Nieuw-Zeeland !

 

Per categorie wordt ook een winnaar gekozen, die beloond wordt met een Aussie Tours reischeque t.w.v. 250 euro.

 

Alle inzendingen moeten binnen zijn tegen 31 januari 2009.

De wedstrijd is voorbehouden aan klanten van Aussie Tours en de foto's dienen genomen te zijn tijdens uw reis naar Oceanië (reisperiode 01/01/2008-31/12/2008).

Er mag slechts één foto (digitaal of print) opgestuurd worden per geboekt dossier.

Er zijn 5 categorieën:

1. Landschap & Reizen
2. Mensen & Reizen
3. Fauna-Flora & Reizen
4. Cultuur & Reizen
5. Avontuur & Reizen

 

Om onze fotoliefhebbers een extra stimulans te geven, worden naast de vermelde hoofdprijzen, nog vijftig troostprijzen voorzien!!!!

De uitgebreide voorwaarden en informatie vindt u op onze website onder de rubriek Fotowedstrijd.


 
Aussie Girl in de Cook Islands – de magische “Blue Lagoon” in Aitutaki. top

De dag begint fantastisch, ontwaken met een schitterende zonsopgang op het strand en een heerlijk ontbijt met vers fruit. Een perfecte manier om te vertrekken naar de luchthaven van Rarotonga voor onze vlucht met Air Rarotonga naar het eiland Aitutaki.

Een reis naar de Cook Islands is niet compleet zonder een bezoek aan het prachtige eiland “Aitutaki”. De kristalheldere blauwgroene lagunes en de parelwitte stranden zijn een must. Het is een plaats van ongerepte natuur, schoonheid en rust...

 

Lees meer


 
Fototentoonstelling Nieuw-Zeeland door Ingrid Devos. top

Gedurende 5 jaar reisde actrice Ingrid De Vos de wereld rond om 25 tv-documentaires te draaien. In 1995 kwam ze op die manier terecht in Nieuw-Zeeland. Het onvermijdelijke gebeurde: ze werd verliefd op die prachtige eilanden in het zuidelijk halfrond.

Deze tentoonstelling is uniek omdat componist Johan Derycke 13 muziekcomposities maakte die ter plekke kunnen beluisterd worden.Lees meer


 
Nieuwe data Exclusieve begeleide reizen 2009/2010 in avant-première ! top

Als u zeker de boot niet wil missen, kunt u ons contacteren voor een vooroptie. We geven u dan als eerste de kans om in te schrijven wanneer de prijzen en het volledige programma gekend zijn.

De nieuwe brochure komt eind november uit.

 • "Australian Highlights" - 22 dagen
  van 25/07 tot 15/08/2009
 • "Experience Australia" - 21 dagen
  van 12/09 tot 2/10/2009
  van 10/10 tot 30/10/2009
 • "Australian Dream" - 21 dagen
  van 8/11 tot 28/11/2009
  van 7/02 tot 27/02/2010
 • "Highlights of New Zealand" - 25 dagen
  van 5/11 tot 29/11/2009
  van 28/01 tot 21/02/2010
 • "Ultimate New Zealand" - 27 dagen
  van 2/11 tot 28/11/2009
  van 22/2 tot 20/03/2010

Contacteer ons voor meer info

 


 
Uw Oceanië reis bij AUSSIE TOURS reserveren, biedt alleen maar voordelen!  top

Het professioneel Aussie-Team staat graag tot
uw dienst
.

 • het meest uitgebreide aanbod
 • de allermooiste begeleide rondreizen
 • perfect individueel maatwerk
 • onklopbare prijzen
 • prijsgarantie bij reservatie
 • professionele informatie uit eerste hand
 • topservice van een Vlaams familiebedrijf
 • zekerheid via Garantiefonds Reizen

Nog vele warme Aussie groeten!


Aussie Tours banner, logo en slagzin.

AUSSIE TOURS - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

 Privacy
Uw e-mail adres werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

 Disclaimer
Aussie Tours besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid, de actualiteit en de relevantie van de gegevens opgenomen in de website en newsletters. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aussie Tours kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen. Alle vermelde vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

 Unsubscribe*
Indien u voor onze nieuwsbrief bent geabonneerd, wordt deze automatisch naar het door u opgegeven e-mail adres verstuurd via onze e-mail marketing software.
Indien u onze newsletter niet wenst te ontvangen, zal uw registratie volautomatisch verwijderd worden door te klikken op deze link: {UNSUBSCRIBEHYPERLINK}
Belangrijk: gelieve het onderwerp/subject in niet te wijzigen!

 Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Aussie Tours, Sint Jansstraat 78, B-8840 Staden BELGIË