Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2007
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 5 - Uitgave september 2007  

blt Privacy Statement: Wij respecteren uw privacy en de Belgische wetgeving inzake e-mail communicatie. Indien u onze elektronische mailings niet wenst te ontvangen, volg dan de instructies in de rubriek Unsubscribe onderaan deze pagina. U wordt dan volautomatisch geschrapt uit onze abonnementslijst.

.
.
.

Ter Attentie van {AFunctie} {AVoornaam} {AAchternaam} - {AEmailadres}

G’day,

Eerst en vooral wensen we onze lezers te bedanken voor het inschrijven op onze “newsletter” met interessante nieuwtjes van “Down Under” !

Indien u graag zou reageren op één van onze newsletter rubrieken kan u ons een e-mail sturen. U kan natuurlijk ook steeds bellen naar 051 70 56 11 of faxen op 051 70 06 24.

De vorige edities van "Oceania News" kan u steeds raadplegen via het online archief op onze website: http://www.aussietours.be/archiefnieuwsbrieven.htm

 

  Last Call voor de Qantas Super Deal!  top

 

Traditiegetrouw biedt Aussie Tours u opnieuw supervoordelige Qantas vluchten aan naar Australië en Nieuw-Zeeland. Reserveren kan nog tot 6 oktober en dit voor vertrekken tot eind juni 2008!

Aussie Tours voordelen:

 • supertarieven met verlaagde brandstoftoeslag
 • mogelijkheid om tot 2 binnenlandse vluchten te boeken in Australië aan stuntprijzen
 • mogelijkheid om Australië en Nieuw-Zeeland te combineren mits kleine toeslag
 • tickets zijn 90 dagen geldig

Klik hier voor alle voorwaarden

  Kiekeboe reist Down Under met Aussie Tours!  top

 

Merho , de striptekenaar van de beroemde Kiekeboe verhalen, reisde in februari 2005 naar Australië met één van onze exclusieve, Nederlandstalig begeleide rondreizen.

Het resultaat van deze prachtige rondreis kan u binnenkort bewonderen in het nieuwste Kiekeboe verhaal “HET BOEMERANGEFFECT”. Dit album zal verschijnen op 5 december, als afsluiter van het feestjaar rond 30 jaar Kiekeboe.

 

Om dit gebeuren extra luister bij te zetten, hebben wij een leuke verrassing voor onze bezoekers van de Oceania Roadshow op zondag 2 december in Flanders Expo Gent. De bekende Merho zal er immers bij zijn van 12u00 tot 14u00 om de speciaal ontworpen deurposters van Het Boemerangeffect te signeren. Op deze manier heeft u een exclusief collector's item als herinnering aan uw bezoek.

 

Lees meer

  Aussie Girl Down Under - Eveline op bush safari  top

 

Tijdens mijn 3-daags verblijf in Cairns besloot ik het tropische noorden van Australië te verkennen met Billy Tea Bush Safaris.

 

’s Morgens vroeg na een stevig ontbijt stopt een robuuste auto voor de ingang van het hotel. Er springt een rasechte Aussie-gids uit, die mij vriendelijk welkom heet. John begeleidt mij naar de grote jeep waar hij spontaan alle inzittenden aan mij voorstelt. Ik ben meteen onder de indruk van zijn geheugen en zijn enthousiasme, en dat zo vroeg in de morgen...

Lees meer

  Product in de kijker: 19-daagse Spirit of New Zealand met Connections Safaris  top

 

Verken het adembenemende Nieuw-Zeeland met de “Small Group Adventures” van Connections Safaris. Met de 19-daagse Spirit of New Zealand verkent u dit prachtige land in een kleine internationale groep van maximum 18 personen. Hoe kleiner de groep, hoe groter de ervaring! Deze tour is geschikt voor alle leeftijden en wordt Engelstalig begeleid.

De rondreis legt de nadruk op de plaatselijke cultuur, de mensen en de natuur. De reis start met een unieke “Twilight Encounter” in het Waipoua Forest. U maakt kennis met de plaatselijke Maori cultuur en de band die ze hebben met moeder natuur. De Maori kunstwerken en hun cultuur vindt u nog terug in Te Puia in Rotorua. In Queenstown kunt u dan terecht voor het echte avontuur. De stad heeft een uitgebreid arsenaal aan activiteiten zoals wild water rafting, bungee jumping of een tocht met een jetboat. Verder verkent u ook het ruwe landschap aan de westkust.

U zal betoverd zijn door de natuur, de mensen en de sfeer in Nieuw-Zeeland.

 

Lees meer

  Herdenking Slag van Passendale - Anzac weekend  top

 

In 1917 werden de dorpen rond Ieper, eenvoudige landbouwgemeenschappen, bruusk op de wereldkaart gezet.

In dat jaar werd hard gestreden langs de frontlinie. Toen de beste Britse troepen er door waren, werden ondermeer de Anzacs (de Australische en Nieuw-Zeelandse troepen) naar de frontlijn gehaald. Een gevecht van 3 maanden resulteerde in de verovering van de puinen van het dorpje Passendale op 10 november 1917, maar ook het verlies van een half miljoen manschappen.

Passchendaele 1917 is de geschiedenis ingegaan als de grootste slachting van de Eerste Wereldoorlog.

Ter nagedachtenis van de vele gesneuvelden 90 jaar terug, hebben Zonnebeke, Heuvelland en Mesen besloten tot een samenwerking voor een herdenkingsjaar in 2007.

Van 4 tot 7 oktober staan de herdenkingsplechtigheden in het teken van de Anzacs. Een interessante uitstap om meer inzicht te krijgen in de betekenis van onze tegenvoeters in de Eerste Wereldoorlog!

Lees meer

 

 Neem deel aan de Fotowedstrijd 2007 en win 2 vliegtickets Down Under.  top

 

Stuur ons je allerbeste foto van Oceanië (Australië, Nieuw-Zeeland of de Pacific eilanden) en win één van de prachtige prijzen waaronder de hoofdprijs: 2 Qantas vliegtickets naar Australië of Nieuw-Zeeland !

 

Per categorie wordt ook een winnaar gekozen, die beloond wordt met een Aussie Tours reischeque t.w.v. 250 euro.

 

Alle inzendingen moeten binnen zijn tegen 31 januari 2008.

De wedstrijd is voorbehouden aan klanten van Aussie Tours en de foto's dienen genomen te zijn tijdens uw reis naar Oceanië (reisperiode 01/01/2007-31/12/2007).

Er mag slechts één foto (digitaal of print) opgestuurd worden per geboekt dossier.

Er zijn 5 categorieën:

1. Landschap & Reizen
2. Mensen & Reizen
3. Fauna-Flora & Reizen
4. Cultuur & Reizen
5. Avontuur & Reizen

 

Om onze fotoliefhebbers een extra stimulans te geven, worden naast de vermelde hoofdprijzen, nog vijftig troostprijzen voorzien!!!!

De uitgebreide voorwaarden en informatie vindt u op onze website onder de rubriek Fotowedstrijd.

 Exclusieve Nederlandstalig begeleide groepsreizen 2007-2008  top

 

Houdt u van zorgeloos reizen, dan zijn onze "exclusieve" Nederlandstalig begeleide reizen 2007-2008 de geknipte oplossing voor u!

 

Onze pluspunten :

 • de beste prijs/kwaliteitsverhouding
 • reizen in kleine groepen
 • ervaren, lokale Nederlandstalige gids
 • muntvaste prijzen
 • nagenoeg alle excursies in de prijs inbegrepen
 • vlucht met kwalitatieve carriers (Qantas en Singapore Airlines)
 • comfortabele hotels met een uitstekende locatie
 • informatieve bijeenkomst voor vertrek
 • Het overzicht van onze exclusieve Nederlandstalig begeleide rondreizen vindt u op

  http://www.aussietours.be/begeleidereizen.htm

   

  Snel reserveren is de boodschap!

  Reiskalender 2007/08 - Overzicht Nederlandstalig Begeleide Rondreizen:

  Alle groepsreizen naar Australië voor dit seizoen zijn reeds volzet. U kunt wel nog steeds inschrijven voor de volgende reizen naar Nieuw-Zeeland:
  • "Ultimate New Zealand" - 27 dagen - van 19/11 tot 15/12/2007 - meer info
   laatste 2 plaatsen !
  • "The Highlights of New Zealand" - 24 dagen - van 7/02 tot 1/03/2008 - meer info
  • "Ultimate New Zealand" - 27 dagen - van 3/03 tot 29/03/2008 - meer info

  Bij interesse sturen wij u graag onze brochure "Exclusief Nederlands Begeleide Rondreizen 2007-2008".
  U kan deze brochure bestellen via e-mail of via het bestelformulier op onze website.

  Momenteel is onze brochure groepsreizen 08/09 in volle voorbereiding. Geïnteresseerden kunnen nu reeds een vooroptie nemen.

   Uw Oceanië reis bij AUSSIE TOURS reserveren, biedt alleen maar voordelen!  top

   

  Het professioneel Aussie-Team staat graag tot
  uw dienst
  .

  • het meest uitgebreide aanbod
  • de allermooiste begeleide rondreizen
  • perfect individueel maatwerk
  • onklopbare prijzen
  • prijsgarantie bij reservatie
  • professionele informatie uit eerste hand
  • topservice van een Vlaams familiebedrijf
  • zekerheid via Garantiefonds Reizen

  Nog vele warme Aussie groeten!


  Aussie Tours banner, logo en slagzin.

  AUSSIE TOURS - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

   Privacy
  Uw e-mail adres werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

   Disclaimer
  Aussie Tours besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid, de actualiteit en de relevantie van de gegevens opgenomen in de website en newsletters. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aussie Tours kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen. Alle vermelde vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

   Unsubscribe*
  Indien u voor onze nieuwsbrief bent geabonneerd, wordt deze automatisch naar het door u opgegeven e-mail adres verstuurd via onze e-mail marketing software.
  Indien u onze newsletter niet wenst te ontvangen, zal uw registratie volautomatisch verwijderd worden door te klikken op deze link: {UNSUBSCRIBEHYPERLINK}
  Belangrijk: gelieve het onderwerp/subject in niet te wijzigen!

   Verantwoordelijke uitgever
  Els Verhoest - Aussie Tours, Sint Jansstraat 78, B-8840 Staden BELGIË