Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2008
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 6 - Uitgave september 2008  

blt Privacy Statement: Wij respecteren uw privacy en de Belgische wetgeving inzake e-mail communicatie. Indien u onze elektronische mailings niet wenst te ontvangen, volg dan de instructies in de rubriek Unsubscribe onderaan deze pagina. U wordt dan volautomatisch geschrapt uit onze abonnementslijst.

.
.
.

Ter Attentie van {AFunctie} {AVoornaam} {AAchternaam} - {AEmailadres}

G’day,

Eerst en vooral wensen we onze lezers te bedanken voor het inschrijven op onze “newsletter” met interessante nieuwtjes van “Down Under” !

Indien u graag zou reageren op één van onze newsletter rubrieken kan u ons een e-mail sturen. U kan natuurlijk ook steeds bellen naar 051 70 56 11 of faxen op 051 70 06 24.

De vorige edities van "Oceania News" kan u steeds raadplegen via het online archief op onze website: http://www.aussietours.be/archiefnieuwsbrieven.htm

 


 
"Pay less, get more" - Onze supervoordelige promoties lopen nog voor reservaties tot 30 september! top

Bent u van plan om volgend jaar naar Australië of Nieuw-Zeeland te reizen? Reserveer dan in september één van onze superaanbiedingen en vermijd zo dure brandstoftoeslagen of hoge vluchttarieven.

 

Zowel in Economy Class alsook Business Class kan u heel wat besparen op uw vlucht en zo meer overhouden voor uw rondreis ter plaatse!

 

Lees meer


 
Ontdek de Kea camper, Spaceship en Apollo 4WD camper op onze Roadshow in Gent op zondag 30 november! top

 

Schrijf nu in voor onze jaarlijkse Roadshow in Flanders Expo en wij verzekeren u een interessante, interactieve en uiterst informatieve happening met heel wat leuke randanimatie. Naast onze exclusieve multivision shows over Australië en Nieuw-Zeeland kan u ook terecht bij heel wat van onze lokale partners.

 

Ook ons eigen team van specialisten is er aanwezig om u professioneel reisadvies te geven rond uw geplande rondreis Downunder. Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van een 6 beds KEA camper, een Spaceship voertuig en een 4WD camper van Apollo. Veel van onze klanten reizen naar Australië of Nieuw-Zeeland zonder "camperervaring".

 

Onze Roadshow is dus de ideale gelegenheid om op voorhand kennis te maken met deze voertuigen. U zal versteld staan van de vele faciliteiten en het comfort aan boord! Meteen zullen ook een heleboel praktische vragen beantwoord worden.

 

Lees meer

 
 
Reserveer in oktober de 5-daagse "Fraser Island & Lady Elliot Experience" tour en ontvang gratis een fotoboek van de beroemde Australische fotograaf Peter Lik top

Veel mensen denken dat ze het Great Barrier Reef enkel kunnen verkennen vanaf Cairns, gelegen in Tropical North Queensland. Het Great Barrier Reef is echter meer dan 2.000 kilometer lang en kan ook vanaf zuidelijker gelegen locaties in Queensland aangedaan worden. Zeker in het regenseizoen (eind november tot eind maart) is het beter om het uiterste noorden van Australië te vermijden.

Dan is deze 5-daagse tour dé ideale keuze om toch het Great Barrier Reef op een aangename manier te kunnen verkennen.

Lees meer


 
Nieuw-Zeeland kaapt nummer 1 & 2 weg van de "Top 100 locations in the world" top

Volgens het toonaangevende Tripadvisor zijn nummer 1 & 2 van de "Top 100 locations in the world" in Nieuw-Zeeland terug te vinden. "Nr. 1" gaat naar Milford Sound, "Nr. 2" naar Queenstown. Nieuw-Zeeland kan dus de twee beste locaties ter wereld op zijn palmares schrijven.

Redenen genoeg dus om een bezoek aan dit prachtige land niet uit te stellen!

Lees meer


 
Opening van het Four Seasons Resort Bora Bora op 1 september 2008 top

In het hart van de meest paradijselijke lagune van Polynesië, is het Four Seasons Resort Bora Bora het grootste hotelcomplex in Polynesië. Het Four Seasons Resort Bora Bora is een échte parel van elegantie en rust genesteld in het hart van de meest paradijselijke lagune van Polynesië.

Dit nieuwe resort maakt zich klaar voor de eerste bezoekers.

Lees meer


 
Qantas A380 komt eraan ! top

Het eerste A380 toestel van Qantas wordt geleverd in Sydney op zondag 21 september. Hiermee zal Qantas de eerste One World maatschappij zijn die de nieuwe Airbus in zijn vloot heeft. Qantas verwacht de eerste 3 super jumbo's tegen het einde van het jaar en heeft er in totaliteit 20 besteld. Het eerste toestel zal vanaf 24 oktober ingezet worden op de route Australië - Los Angeles (1x ex Sydney, 1x ex Melbourne). Vanaf begin 2009 zal Qantas normaal gezien de A380 inzetten op de Londen-Sydney route via Singapore. Niet te missen dus voor de liefhebbers !


Er zijn 450 seats voorzien op de nieuwe A380 - 14 individuele First Suites (main deck), 72 Business seats (upper deck), 32 Premium Economy Seats (upper deck) en 332 Economy seats op het main deck. De faciliteiten aan boord zullen "state of the art" zijn met meer dan 1.000 elektronische entertainment opties en internetverbinding aan boord.Lees meer

 


 
"Taste Australia" in het Park Plaza Hotel in Antwerpen van 2 tot 19 oktober voor "Aussie Lovers"top

De echte Australië fanaten kunnen tussen 2 en 19 oktober terecht in het Park Plaza hotel in Antwerpen voor een typische Australische lunch en een aangepast wijntje. Er zijn eveneens public wine tastings op 4, 5, 10 en 11 oktober van 14u tot 19u. Dit evenement is een initiatief van Australian Fine Wines in samenwerking met Aussie Tours en Qantas.

Special voor onze lezers: de eerste 25 lezers die een email sturen naar katrin.stoelen@australian-fine-wines.com met de vermelding "Aussie Tours Newsletter - gratis wine tasting" met hun adresgegevens krijgen een gratis wine tasting cadeau.

 

Meer info over het programma vindt u hier.


 
Voor snelle beslissers - terug twee plaatsen vrij op de Australian Dream rondreis in november ! top

Wegens een annulatie zijn er twee plaatsen vrij gekomen op de Australian Dream rondreis van 9 november tot 29 november 2008.

Houdt u van zorgeloos reizen, dan is deze Nederlandstalig begeleide reis de geknipte oplossing voor u!

 

Bekijk hier het volledige programma.


 
Uw Oceanië reis bij AUSSIE TOURS reserveren, biedt alleen maar voordelen!  top

Het professioneel Aussie-Team staat graag tot
uw dienst
.

  • het meest uitgebreide aanbod
  • de allermooiste begeleide rondreizen
  • perfect individueel maatwerk
  • onklopbare prijzen
  • prijsgarantie bij reservatie
  • professionele informatie uit eerste hand
  • topservice van een Vlaams familiebedrijf
  • zekerheid via Garantiefonds Reizen

Nog vele warme Aussie groeten!


Aussie Tours banner, logo en slagzin.

AUSSIE TOURS - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

 Privacy
Uw e-mail adres werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

 Disclaimer
Aussie Tours besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid, de actualiteit en de relevantie van de gegevens opgenomen in de website en newsletters. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aussie Tours kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen. Alle vermelde vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

 Unsubscribe*
Indien u voor onze nieuwsbrief bent geabonneerd, wordt deze automatisch naar het door u opgegeven e-mail adres verstuurd via onze e-mail marketing software.
Indien u onze newsletter niet wenst te ontvangen, zal uw registratie volautomatisch verwijderd worden door te klikken op deze link: {UNSUBSCRIBEHYPERLINK}
Belangrijk: gelieve het onderwerp/subject in niet te wijzigen!

 Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Aussie Tours, Sint Jansstraat 78, B-8840 Staden BELGIË