Aussie News
jaargang 7 - uitgave april 2009
Australie New Zeeland Pacific

G'day!

Eerst en vooral bedankt voor het inschrijven op onze 'AUSSIE NEWS' met interessante nieuwtjes van Down Under!

Wenst u te reageren op één van onze rubrieken, stuur ons een e-mail (info@aussietours.be) of bel op 051/70 56 11. De vorige edities van onze newsletter kunt u raadplegen via ons online archief op www.aussietours.be/archiefnieuwsbrieven.htm.

 

Onze nieuwe website staat online!

Na 2 jaar intensieve arbeid staat onze volledig nieuwe website sinds vorige vrijdag online. We zijn met z’n allen best fier op het resultaat en hopen dat onze klanten en bezoekers even enthousiast zullen zijn. Ook al nieuwsgierig… ga dan snel op ontdekkingreis via www.aussietours.be.

Nieuw zijn onder andere:

Reisplanner
Met behulp van de interactieve landkaarten kan u op een snelle en aangename manier uw droombestemming verkennen! Ontdek hier de tips en weetjes van Aussie Tours, de bekende en minder bekende bezienswaardigheden, onze favoriete accommodaties, niet te missen excursies, de ideale reistijd en nog veel meer. U kan uw interesses toevoegen aan “Mijn reisplan”. U kan uw reisplan later steeds bekijken, wijzigen of doorsturen naar Aussie Tours voor een gedetailleerde offerte op maat.

Give a trip downunder
Via deze online tool kunnen we voor jouw honeymoon een online huwelijkslijst creëren zodat de genodigden via deze weg hun bijdrage kunnen leveren tot het realiseren van je droomreis. Reis je Downunder voor een andere speciale gelegenheid, dan kunnen we hiervoor uiteraard ook een online geschenkenlijst maken.

Online boeken van vluchten, hotels, campers en auto’s

Bladeren in onze online brochures

Reiscafé
Hier kan je een “travelmate” zoeken, je route plannen, de weersvoorspellingen bekijken, testimonials en reisverslagen van klanten nalezen, een e-card versturen, …

/fotowedstrijd.jpg

Exclusieve Super Promo met Qantas!

Qantas, de Australische luchtvaartmaatschappij, is al 15 jaar een geprefereerde partner van Aussie Tours. Om de geboorte van onze nieuwe website te vieren, kunnen klanten van Aussie Tours nu genieten van super interessante vluchtprijzen naar Australië en Nieuw-Zeeland.
Geniet van deze Qantas promo en vlieg op een comfortabele en veilige manier Downunder. Uw droomreis komt zo verrassend dichtbij!

ECONOMY - QANTAS SUPERSTUNT vanaf 915 euro
Reserveer tot 15 mei en geniet van nooit geziene vluchtprijzen
Australië vanaf 915 euro*
Nieuw-Zeeland vanaf 1.051 euro*
*inclusief luchthaventaksen, brandstoftoeslag en ticketkosten

BUSINESS CLASS – 1e persoon betaalt 100% + 2e persoon betaalt 50%
Reserveer van 15 april tot 15 mei uw Qantas vluchten in Business Class en geniet van deze exclusieve deal bij Aussie Tours!
Met deze uitzonderlijke actie wordt vliegen in het hoogste comfort bereikbaar voor iedereen.

Klik hier voor gedetailleerde voorwaarden

Win een reis naar Australië met Studio Brussel en Aussie Tours

Studio Brussel stuurt in samenwerking met Aussie Tours een duo op een 18-daags avontuur down under naar aanleiding van de dvd-release van Australia, de geweldige film van Baz Luhrman met Nicole Kidman in de hoofdrol.

Wil jij absoluut naar het land van AC/DC en Kylie Minogue?

Schrijf je dan hier snel in!

AUSSIE TOURS - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Aussie Tours besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid, de actualiteit en de relevantie van de gegevens opgenomen in de website en newsletters. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aussie Tours kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen. Alle vermelde vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Unsubscribe*
Indien u voor onze nieuwsbrief bent geabonneerd, wordt deze automatisch naar het door u opgegeven e-mail adres verstuurd via onze e-mail marketing software. Indien u onze newsletter niet wenst te ontvangen, zal uw registratie volautomatisch verwijderd worden door te klikken op deze link: {UNSUBSCRIBEHYPERLINK}
Belangrijk: gelieve het onderwerp/subject in niet te wijzigen!

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Aussie Tours, Sint Jansstraat 78, B-8840 Staden BELGIË

all rights reserved
© Aussie Tours 2003 - Licentie A1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds

 
Offerte aanvraag Brochure aanvraag Aussie Tours