Aussie News
jaargang 9 - uitgave april 2011
Australie New Zeeland Pacific

G'day {AFunctie} {AVoornaam} {AAchternaam},

Eerst en vooral bedankt voor het inschrijven op onze 'AUSSIE NEWS' met interessante nieuwtjes van Down Under!

Wenst u te reageren op één van onze rubrieken, stuur ons een e-mail (info@aussietours.be) of bel op 051/70 56 11. De vorige edities van onze newsletter kunt u raadplegen via ons online archief op www.aussietours.be/archiefnieuwsbrieven.htm.

Met Sabine Appelmans naar de Australian Open

Ontdek Australië en supporter samen met Sabine Appelmans voor onze Belgische tennissers.
De Nederlandstalig begeleide reis "Amazing Australia & Australian Open" gaat door van 9 tot 29 januari 2012.

Laatste kans om te genieten van uw vroegboekkorting. Boek tot 30/4 en geniet 100 euro vroegboekkorting per persoon.

Lees er hier alles over.

Nog enkele plaatsen voor Experience Australia groepsreis juli 2011

Nationale parken, koraalriffen, regenwouden… het zijn maar enkele van de prachtige natuurparels die Australië rijk is. Deze 21-daagse rondreis start in de havenstad Sydney en is een aaneenschakeling van contrasterende nationale parken met klinkende namen. Een absolute topreis voor al wie belevenissen belangrijker vindt dan de grote luxe.

Reservaties mogelijk tot 15 mei.

Hier vindt u meer informatie.

Regio in de kijker – Fiordland National Park

Het Fiordland gebied beslaat het zuidwestelijke deel van het Zuidereiland, en is het grootste nationale park van Nieuw-Zeeland (12.500 km²). Het behoort tot het Werelderfgoed. Europeanen leggen gemakkelijk de link met de gekende fjorden in Scandinavië, die op dezelfde manier tot stand zijn gekomen. De hoge steile rotswanden, ruwe ingesneden kustlijn, dichte bossen en de onstabiele, soms extreme weersomstandigheden, zorgen er voor dat dit prachtige natuurgebied grotendeels ongerept en dunbevolkt blijft.

Lees meer

Kiwi girl down under: Fabienne trotseert de Kepler Track

Na een goede nachtrust in Fiordland Lodge controleer ik nog even al het materiaal. Slaapzak, regenkledij, warme kledij, eten voor ’s avonds, fruit en snacks voor onderweg, zonnebril, fototoestel,.. het ziet er allemaal in orde uit. Het is niet de eerste keer dus de voorbereiding ging iets vlotter, maar toch… eens vertrokken, no way back!

Lees meer

Gratis All Inclusive bij Apollo campers Nieuw-Zeeland!

Wanneer u een camper van Apollo reserveert voor 31/05/11, krijgt u er gratis het all-inclusive pakket (twv 31 euro per dag) bovenop.
Dit houdt in dat het eigen risico op de verzekering tot nul wordt herleid. Bovendien zijn de meerkost voor een éénrichtingshuur en kampeertafel- en stoelen inbegrepen!

Dit aanbod is geldig indien de huurperiode valt tussen 20/10/11 en 31/03/12.

Alle voorwaarden kunt u hier nakijken.

Neem deel aan de fotowedstrijd en win 2 vliegtickets Down Under

Stuur ons je allerbeste foto van Oceanië (Australië, Nieuw-Zeeland of de Pacific eilanden) en win één van de prachtige prijzen waaronder de hoofdprijs: 2 Qantas vliegtickets naar Australië of Nieuw-Zeeland !

Per categorie wordt ook een winnaar gekozen, die beloond wordt met een Aussie Tours reischeque t.w.v. 250 euro!

Daarnaast zijn ook nog 50 troostprijzen te winnen.

Neem deel

AUSSIE TOURS - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Aussie Tours besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid, de actualiteit en de relevantie van de gegevens opgenomen in de website en newsletters. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aussie Tours kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen. Alle vermelde vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Unsubscribe*
Indien u voor onze nieuwsbrief bent geabonneerd, wordt deze automatisch naar het door u opgegeven e-mail adres verstuurd via onze e-mail marketing software. Indien u onze newsletter niet wenst te ontvangen, zal uw registratie volautomatisch verwijderd worden door te klikken op deze link: {UNSUBSCRIBEHYPERLINK}
Belangrijk: gelieve het onderwerp/subject in niet te wijzigen!

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Aussie Tours, Sint Jansstraat 78, B-8840 Staden BELGIË

all rights reserved
© Aussie Tours 2003 - Licentie A1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds

 
Offerte aanvraag Brochure aanvraag Aussie Tours