Aussie News
jaargang 7 - uitgave februari 2009
Australie New Zeeland Pacific
/news-item1.png


Wenst u te reageren op één van onze rubrieken, stuur ons een e-mail (info@aussietours.be) of bel op 051/70 56 11. De vorige edities van onze newsletter kunt u raadplegen via ons online archief op www.aussietours.be/archiefnieuwsbrieven.htm.

/qantas.jpg

Last call - Uitzonderlijke voorwaarden op Qantas vluchten

Voor reservaties tot eind februari 2009 bieden wij u heel aantrekkelijke tarieven aan met QANTAS!

 • Vlucht naar Australië & 2 nachten hotel vanaf 1.049 euro
 • Vlucht naar Nieuw-Zeeland & 2 nachten motel vanaf 995 euro
 • Business class special: 1e persoon betaalt 100%, 2e persoon betaalt 50%

Klik hier om al onze speciale aanbiedingen te ontdekken.

/fotowedstrijd.jpg

Wie nam vorig jaar de mooiste foto?

Op woensdag 18 februari kwam naar jaarlijkse gewoonte een professionele jury samen om de winnaars van de grote Aussie Tours fotowedstrijd te bepalen. Geen makkelijke opdracht, want er zaten heel wat pareltjes tussen!

Wie uiteindelijk met de prijzen ging lopen, ziet u hier!

Ook dit jaar wordt opnieuw een fotowedstrijd georganiseerd.
Hier kunt u deelnemen.

Eveline Down Under - met de kajak door Abel Tasman

Vorig jaar ruilde ik in november een maandje mijn bureau voor een Apollo camper dwars door het prachtige Nieuw-Zeeland. Omdat Nieuw-Zeeland het land van het avontuur is, mocht dit zeker niet in onze reis ontbreken.

In het Abel Tasman National Park lieten wij ons rijdend huisje even voor wat het was en gingen op 2-daagse kajaktocht door Abel Tasman National Park...

Lees meer

/kea.jpg

Aanbieding KEA campers Nieuw-Zeeland: 3 weken huren = 2 betalen

Goed nieuws voor wie nog in april met een KEA camper in Nieuw-Zeeland wil rondreizen.
De aanbieding waarbij de 3de huurweek gratis wordt aangeboden, wordt vervroegd voor huren vanaf 1 april (en is geldig tot 15 september). Ook indien u langer dan 3 weken wenst te reizen, is iedere bijkomende 3de dag gratis!

Aarzel dus niet en contacteer ons snel voor het boeken van uw KEA camper!

Sydney to Melbourne Coastal Drive

Melbourne staat bekend voor zijn kunst en cultuur, de uitstekende restaurants en het bruisende nachtleven. Sydney heeft zijn mooie haven en de beroemde Opera House en Harbour Bridge als iconen.
De ideale manier om deze 2 bijzondere steden te verkennen, is een self drive langs de kust van New South Wales en Victoria. Tijdens deze tocht maakt u kennis met unieke nationale parken, indrukwekkende landschappen en prachtige surfstranden... Lees meer

Exclusieve rondreis in de kijker: Australian Highlights

Van 25 juli tot 15 augustus organiseert Aussie Tours deze prachtige 22-daagse rondreis naar de hoogtepunten van Australië.
Deze exclusieve rondreis is beperkt tot maximaal 15 reizigers en gedurende de volledige rondreis wordt u vergezeld door één van onze ervaren, lokale Nederlandstalige gidsen die u heel veel over het land en zijn gewoontes kan vertellen.

Alles is in het werk gesteld om u tijdens deze rondreis het hoogste comfort te bieden: verblijf in 4 en 5 sterren hotels en resorts, meestal meerdere nachten per hotel (geen ‘kofferrace'), grote afstanden worden overbrugd per binnenlandse vlucht, exclusieve excursies, … Een reis van topniveau vol variatie en contrasten...

Lees meer

/groepsreizen.jpg

Exclusieve begeleide reizen 2009/2010

Onze exclusieve begeleide reizen kennen dit jaar opnieuw een groot succes. Verschillende reizen zijn reeds uitverkocht! Op tijd inschrijven is dus de boodschap!

 • "Australian Highlights" - 22 dagen
  van 25/07 tot 15/08/2009
 • "Experience Australia" - 21 dagen
  van 12/09 tot 2/10/2009
  van 10/10 tot 30/10/2009 - volzet
 • "Australian Dream" - 21 dagen
  van 8/11 tot 28/11/2009 - volzet
  van 7/02 tot 27/02/2010 - laatste 2 plaatsen
 • "Charming New Zealand" - 25 dagen
  van 5/11 tot 29/11/2009 - gegarandeerd
  van 28/01 tot 21/02/2010
 • "Ultimate New Zealand" - 27 dagen
  van 2/11 tot 28/11/2009 - volzet
  van 22/2 tot 20/03/2010
Contacteer ons voor meer info

AUSSIE TOURS - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Aussie Tours besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid, de actualiteit en de relevantie van de gegevens opgenomen in de website en newsletters. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aussie Tours kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen. Alle vermelde vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Unsubscribe*
Indien u voor onze nieuwsbrief bent geabonneerd, wordt deze automatisch naar het door u opgegeven e-mail adres verstuurd via onze e-mail marketing software. Indien u onze newsletter niet wenst te ontvangen, volg dan de instructies zoals beschreven in de laatst ontvangen nieuwsbrief.

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Aussie Tours, Sint Jansstraat 78, B-8840 Staden BELGIË

all rights reserved
© Aussie Tours 2003 - Licentie A1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds

 
Offerte aanvraag Brochure aanvraag Aussie Tours