Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave juni 2004
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 3 - Uitgave juli 2005 

blt Privacy Statement: Wij respecteren uw privacy en de Belgische wetgeving inzake e-mail communicatie. Indien u onze elektronische mailings niet wenst te ontvangen, volg dan de instructies zoals vermeld in de laatst ontvangen email newsletter U wordt dan volautomatisch geschrapt uit onze abonnementslijst.

.
.
.

G’day,

Eerst en vooral wensen we onze lezers te bedanken voor het inschrijven op onze “newsletter” met interessante nieuwtjes van “Down Under” !

Indien u graag zou reageren op één van onze newsletter rubrieken kan u ons een e-mail sturen. U kan natuurlijk ook steeds bellen naar 051 70 56 11 of faxen op 051 70 06 24.

De vorige edities van "Oceania News" kan u steeds raadplegen via het online archief op onze website: http://www.aussietours.be/archiefnieuwsbrieven.htm

In deze editie kan u de volgende thema’s terugvinden:

1. Oceania Road Show 2005 in Flanders Expo: nieuw concept.  top

We hadden u reeds gevraagd zondag 27 november 2005 vrij te houden in uw agenda. Vandaag kunnen wij u met trots het volledige programma van onze Oceania Road Show voorstellen.

Het wordt een dag vol Aussie fun! De ganse dag kunt u genieten van visuele presentaties over diverse regio’s van Australië, Nieuw-Zeeland en de Pacific. U kunt ook deelnemen aan tal van activiteiten zoals Australische wijndegustatie, workshop didgeridoo, workshop dotpainting, de insectenbar (voor de durvers!) of een ontspannende ‘River Rock Massage’. Verder zijn er diverse standen met een Australisch accent: The Australian Shop, Atlas en Zanzibar en de verzorgingsproducten van Mount Romance.Op onze Roadshow stellen wij u eveneens onze gloednieuwe brochures 2006/07 voor. Naast het ganse Aussie Team zijn ook een aantal van onze geprefereerde luchtvaartmaatschappijen en touroperators aanwezig. Samen zullen wij u met raad en daad bijstaan in de keuze en planning van uw reis “Down Under”.

‘s Middags is er een “Aussie Buffet ” voorzien met keuze uit diverse culinaire hoogstandjes van Down Under. (facultatief, vooraf reserveren verplicht!)

Niet te vergeten is natuurlijk onze felbegeerde tombola waarbij iedere bezoeker kans maakt op prachtige prijzen waaronder vliegtuigtickets naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Het uitgebreide programma vindt u terug op onze website via www.aussietours.be/roadshows.htm. Snel inschrijven is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt!

2.  Product in de kijker - Australië: 18-daagse tour Western Australia voor jongeren. top

18-daagse bus-/kampeersafari van Perth tot Darwin voor 18 tot 35-jarigen - Connections.

 

WESTERN AUSTRALIA

Zon, avontuur, uitzonderlijke natuurwonderen en een vriendelijke bevolking … dit is wat u in Western Australia vindt op elk tijdstip van het jaar. Nergens anders ter wereld komt u zo nauw in contact met de unieke natuurelementen.

De staat, die bijna een derde van de totale oppervlakte van Australië omvat, is de dunstbevolkte van het land. Van de bijna 2 miljoen inwoners leeft 70 % in en rond Perth. Het hoeft dan ook niet meer gezegd dat Western Australia dé bestemming bij uitstek is om te onthaasten en u te laten doordringen van de rust en desolaatheid die er alom heerst.

De grote verscheidenheid van landschappen en klimaten in Western Australia zorgt ervoor dat deze staat het jaar rond een ideale vakantiebestemming is. Het land is gezegend met een spectaculair contrast van het diepe rood van het oeroude binnenland tot het schitterende blauw van de Indische Oceaan, over de weelderige groene vegetatie van de zuidelijke regio’s. Western Australia is ook een land van pioniers, wat z’n uitstraling nog unieker maakt.

Western Australia vormt een verfrissend contrast met de rest van Australië en dankzij de afzondering en de grensmentaliteit van de bewoners geniet u als bezoeker van een vriendelijk en gastvrij onthaal.

NORTHERN TERRITORY

Hier vind je de ‘ware outback’. Dankzij de uitgestrekte en ongerepte wildernis biedt het Noordelijk Territorium volop mogelijkheden voor avontuurlijke rondreizen. Er zijn twee sterk contrasterende regio’s te onderscheiden: het tropische Top End en het Rode Centrum. Het Noordelijk Territorium kan bogen op een rijk cultureel erfgoed van zowel de oude inheemse bevolking als de kolonisten die zich later in het land vestigden.

Het tropische klimaat van het Top End heeft een gevarieerd landschap gecreëerd met spectaculaire kustlijnen, tropische bossen, steile rotswanden, diepe kloven, moerasgebieden, watervallen en doodlopende rivierarmen. Absolute musts in dit gebied zijn het Kakadu National Park, het Litchfield National Park, de Katherine Gorge en Arnhemland, de geboorteplaats van de Aboriginals.

Reisprogramma (kan ook in omgekeerde richting)

1e dag: Perth – Kalbarri National Park: We verlaten Perth en rijden langs de talrijke wijngaarden door de Swan Valley. In het Nambung National Park ziet u de bizarre kalkstenen pilaren van de Pinnacle Desert. Doorreis naar Geraldton en Kalbarri. Overnachting: camping.

2e dag: Kalbarri National Park – Monkey Mia: Bezoek aan het Kalbarri National Park met de diepe kloof van de Murchison River. Via Shark Bay rijden we naar Monkey Mia, bekend om zijn dolfijnen. Overnachting: Monkey Mia Dolphin Resort.

3e dag: Monkey Mia – Coral Bay: In de ochtend blijven we in Monkey Mia waarna we via Carnarvon verder trekken naar Coral Bay. 2 overnachtingen: camping.

4e dag: Coral Bay: Vrije dag in Coral Bay. Gelegenheid om te zwemmen, te zonnen, te snorkelen,… het rif komt bijna tot aan het strand.

 

5e dag: Coral Bay – Karijni National Park: Het gaat landinwaarts. Het landschap in het Karijini National Park is ruig en uitzonderlijk mooi. 2 overnachtingen: camping in de échte Outback.

6e dag: Karijini National Park: Vandaag verkennen we dit unieke nationale park. We zien diepe kloven, genieten van fascinerende panorama’s en nemen een verfrissende duik bij de watervallen.

7e dag: Karijini National Park – 80 Mile Beach: Op naar Port Hedland, een belangrijke havenstad in functie van de lokale ertsontginning in de reusachtige mijnen. Vandaag overnachten we op een kampeerplaats langs 80 Mile Beach. Overnachting: camping.

8e dag: 80 Mile Beach – Broome: We volgen de Great Northern Highway naar Broome, de voormalige parelvisserstad. ’s Avonds kunt u samen dineren (niet inbegrepen). 3 overnachtingen: camping.

9e en 10e dag: Broome: Twee dagen om Broome te verkennen. We bezoeken het Japanse kerkhof en het parelmuseum. U kunt ook wat tijd doorbrengen in de locale pubs en winkeltjes. Het prachtige Cable Beach is vooral bekend om z’n uitzonderlijke zonsondergangen.

11e dag: Broome – Kimberleys: De tocht voert ons door de Kimberleys. Na een stop bij de bekende Boab Prison Tree in Derby rijden we naar Windjana Gorge en slaan hier het kamp op. Enorme zandsteenkliffen omgeven de oever van de kloof, waar talrijke zoetwaterkrokodillen thuis zijn. Overnachting: camping Windjana Gorge.

 

12e dag: Kimberleys – Gibb River Road: Prachtige uitzichten in de King Leopold Ranges. We bezoeken vandaag een spectaculaire kloof, de Bell Creek Gorge. Gelegenheid om te wandelen en te zwemmen. Overnachting: Bush Camping Gibb River Road.

13e dag: Kimberleys – Gibb River Road: We ontdekken vandaag de omgeving van Gibb River Road en bezoeken enkele ravijnen, die telkens gekozen worden, afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden. Overnachting: Bush Camping Gibb River Road.

14e dag: Gibb River Road – El Questro: Nadat we de Pentecost River zijn overgestoken, verlaten we de Gibb River Road en naderen we de El Questro Wilderness Reserve midden in de Cockburn Ranges. We bezoeken er de prachtige Emma Gorge en baden in de Serendipity thermische bronnen. In de namiddag is er gelegenheid tot een boottocht (facultatief). Overnaching: Camping El Questro Wilderness Park.

15e dag: El Questro – Bungle Bungles: Een excursie per 4WD brengt ons naar de Bungle Bungle in het Purnululu National Park. 2 overnachtingen: Permanent Camp Village.

 

16e dag: Bungle Bungles: Hier bezoeken we de Cathedral Gorge en Echidna Chasm.

17e dag: Bungle Bungles – Lake Argyle: De eerste stop vandaag is in Kununurra aan de Ord River. De stad speelt een belangrijke rol bij de ontginning van de grootste diamantmijn ter wereld, de Argyle Diamond Mine. Bezoek aan het Hidden Valley National Park en rit naar het nabijgelegen Lake Argyle, een van de grootste kunstmatige meren van het Zuidelijke Halfrond. Overnachting: camping.

18e dag: Lake Argyle – Darwin: Langs Timber Creek en het Gregory National Park gaat het naar Katherine. Onderweg verfrissen we ons met een bad. De reis eindigt na aankomst in Darwin, maar niet voor het afscheidsmaal (exclusief)!Data in 2005: 10/07 30/07 31/07 20/08 21/08 10/09 11/09 01/10 02/10 22/10 23/10

Meer details bij uw Australië-specialist Aussie Tours

3.  Regio in de kijker - Australië: The Great Barrier Reef. top

 

Het “Great Barrier Reef” strekt zich uit voor de oostkust van Queensland.
De totale oppervlakte van dit gebied is zo’n 300.000 km²! Het is één van de grote natuurwonderen en prijkt uiteraard op de Werelderfgoedlijst. Daarnaast is het ook de populairste vakantiebestemming in Australië.

De combinatie van prachtig weer, ongerepte regenwouden, witte zandstranden en zeewater in een tropische kleurwaaier van blauw naar turkoois en groen, nodigt uiteraard uit tot snorkelen, duiken, zeilen, zonnen, bushwalking en birdwatching.

Dit gebied is een droom voor elke natuurliefhebber met vele bijzondere diersoorten zoals de dugong en de groene schildpad, een verscheidenheid aan dolfijnsoorten en walvissen, meer den 1500 vissoorten, ongeveer 4000 schelpdiervariëteiten en meer dan 200 vogelsoorten.
Het Great Barrier Reef bestaat uit meer dan 3000 riffen die in grootte variëren van 1 hectare tot over 10.000 hectare. Het rif is ook bezaaid met paradijselijke eilandjes en idyllische "coral cays".

 

Het mooie koraal heeft over de eeuwen heen voor menig scheepsdrama gezorgd – kapitein Cook’s eigen Endeaver werd ook door het rif gehavend - was het schip hier vergaan, dan had de Australische geschiedenis er zeker helemaal anders uitgezien. Het bekendste wrak is dat van de HMS Pandora, dat in 1791 hier haar einde vond. Het Queensland Museum leidt sinds 1983 archeologische opgravingen naar de Pandora, waarvan de recentste in februari 1999 werden voltooid.

De koralen die deze rifstructuur vormen, en die de basis vormen van deze weelderige onderwaterwereld, bestaan eigenlijk uit afzonderlijke koraal polypen – kleine levende organismen, die samen een kolonie vormen. Elke polyp is eigenlijk een klein gel-achtig weekdiertje met een kroon van tentakels. Het lijkt nog het meest op een anemoon, maar dan kleiner. Elk poliepje leeft in een holte van aragoniet, een type calciumcarbonaat, de harde structuur die wij herkennen als koralen. De polypen vormen onderwaterwouden met prachtige kleuren en interessante vormen zoals waaier-, gewei-, hersen- en plaatkoralen.

Er bestaan verscheidene types koraal. Sommigen groeien traag en worden wel honderden jaren oud, andere groeien snel. De kleuren van de koralen worden eigenlijk gevormd door algen.
Enkel levend koraal is gekleurd. Dode stukken koraal, de harde skelletten, zijn wit.

De ideale omgeving voor koraal is ondiep, warm, zout water, waar voldoende beweging in zit, veel licht en een laag gehalte aan voedingsstoffen.

Koraalriffen zijn erg gevoelig voor klimaatwisselingen, wijzigingen in zeestromingen en fysieke schade – dus problemen zoals de opwarming van de aarde, El Niño, het bouwen van aanlegsteigers en golfbrekers en de verontreiniging door afvalwater heeft een negatief effect op het leven in en rond het rif. Ook toerisme kan negatieve gevolgen hebben voor de rifbewoners. Elk jaar bezoeken zo'n 2 miljoen mensen het Great Barrier Reef. Het grootste deel van dit Great Barrier Reef Marine Park is echter beschermd gebied waar bepaalde activiteiten, waaronder vissen, trouwens verboden zijn. Maar uiteraard komen deze talrijke bezoekers toch de schoonheid en diversiteit van het rif bewonderen en komen de inkomsten van het toerisme ook de onderzoekcentra en het beheer van het rif ten goede.


Zou u dit unieke natuurgebied ook graag bezoeken? Of wil u misschien leren duiken in Australië?
Bij uw Oceanië specialist Aussie Tours kan u terecht voor zowel dagexcursies naar het rif of meerdaagse cruises, duikcursussen en -expedities.

4. Regio in de kijker: Nieuw-Zeeland: Snowboarden in Queenstown. top

Wie aan wintersport denkt, denkt waarschijnlijk niet meteen aan het verre Nieuw-Zeeland. Toch staat Queenstown, op het Zuidereiland, internationaal bekend als "the place to be" op vlak van skiën en snowboarden.

Dagelijks vliegt Qantas vanuit Auckland of Christchurch naar Queenstown, het mekka van de Nieuw-Zeelandse wintersport. De belangrijkste skigebieden in Queenstown zijn Coronet Peak, voor de ervaren skiër en snowboarder en The Remarkables, een uitstekend gebied voor gezinnen met kinderen. Wat verder van Queenstown, in de buurt van Wanaka, liggen Treble Cone en Cardrona Ski Resort. Het skiseizoen loopt er officieel van 1 juni tot 31 augustus, onze zomermaanden dus.

De pistes in Nieuw-Zeeland moeten zeker niet onderdoen voor de bekende Europese wintersportgebieden: de sneeuwkwaliteit is fantastisch, de pistes zijn goed onderhouden, de Europese kleurenniveaus zoals blauw, groen, rood en zwart zijn goed vertegenwoordigd en ook de befaamde après-ski is zeker aanwezig. Ellenlange rijen wachtenden bij de skiliften zijn hier wel een zeldzaam gegeven.

Vindt u het ver vliegen om enkel en alleen te skiën, dan kunt u uw wintersportvakantie in Nieuw-Zeeland altijd combineren met een verblijf op het Noorder - of Zuidereiland van Nieuw-Zeeland of met een trip naar Australië.

5. Aussie Girls on the gab: Els goes island hopping on the East Coast. top

Australië is mijn passie! Voor mij kan er geen jaar voorbij gaan zonder een bezoek aan dit prachtige land met zijn fantastische mensen. Zelfs mijn zwangerschap van 4.5 maand kon mij niet tegenhouden. Gezien ik dat jaar het grote avontuur niet kon opzoeken, besloten we van de gelegenheid gebruik te maken om wat “island hopping” te doen op de Oostkust van Australië. Een hele bijzondere ervaring tijdens deze reis was ons bezoek aan Heron Island.

Na onze aankomst op de luchthaven van Gladstone was er een aansluitende bustransfer voorzien naar de haven voor onze boottransfer naar Heron Island. Heron Island ligt zo’n 75 km van het vasteland, wat neerkomt op een boottocht van ongeveer 3 uur. We zaten buiten in het zonnetje, genoten van de wind in onze haren en de oneindige blik op de diepblauwe oceaan. Na een comfortabele tocht kwam een klein koraaleiland in zicht. Het water was er zo helder dat je de riffen zo met het blote oog kan waarnemen. Dit was precies wat we nodig hadden om te onthaasten na een drukke en vermoeiende beurs in Sydney. Dit is Heron Island, gelegen midden in het Great Barrier Reef! Hier kan je zwemmen en snorkelen vanaf het strand en zo ongestoord de prachtige onderwaterwereld van het rif ontdekken.We worden vriendelijk onthaald en naar onze kamer gebracht. Alle gebouwen op Heron Island zijn laagbouw en zoveel mogelijk geïntegreerd in de natuur. Bovendien krijgen ze geen bezoek van dagtoeristen, wat ons verblijf tot een echte “island experience” maakte. De sfeer op het eiland was écht relax, no worries…zoals de Australiërs het zo goed kunnen zeggen.

 

Bij een verblijf op Heron Island zijn alle maaltijden in de prijs inbegrepen. Echt heerlijke maaltijden, veelal in buffetvorm. Soms kregen we in het restaurant bezoek van de bekende (of beruchte) Mutton Birds. Ze hebben op het eiland blijkbaar al alles geprobeerd om de lieve diertjes uit het restaurant weg te houden, maar ze zijn zo slim dat ze er altijd wel iets op vinden. Grappig, dat kan je wel zeggen!

De activiteiten op Heron Island zijn vooral gericht op het ontdekken en verkennen van de natuurlijke attracties die het eiland wereldberoemd hebben gemaakt.Het eiland is een waar vogelparadijs met een zeer grote populatie aan zeevogels. Als je een wandeling maakt rond het eiland, dan kom je ze werkelijk overal tegen. We hebben er een heel interessante begeleide “birdlife walk” gemaakt, waarbij de gids ons de meest interessante verhalen kon vertellen over de diverse zeevogels.
Er zijn ook heel veel zeeschildpadden die op het strand van Heron Island komen broeden. In de broedperiode worden er ook activiteiten georganiseerd om de zeeschildpadden te observeren.


Naast dit alles maakt het snorkelen en duiken natuurlijk ook een belangrijk onderdeel uit van een verblijf op Heron Island. Wat we vooral makkelijk vonden is dat je helemaal geen boot meer hoeft te nemen om het rif te verkennen, dit kan gewoon vanaf het strand! Bij laagtij organiseert men er ook de bekende “Reef Walk”. Ik had eigenlijk geen idee wat ik me hierbij moest voorstellen, maar ik moet toegeven, het was echt een unieke ervaring.


Samen met een ervaren gids maak je eigenlijk een “wandeling” op het rif. Bij laagtij trekt het water zo ver terug, dat je eigenlijk bijna kan wandelen tot aan de riffen. Op deze manier krijg je de kans om de diverse koralen en zeebewoners van dichtbij te bekijken.

Uiteraard hebben we ook genoten van de prachtige witte zandstranden, want na al dat snorkelen kan je ook wel rust gebruiken.

Ik moet toegeven…als ik terugdenk aan Heron Island, dan zou ik zo opnieuw willen vertrekken. Het is en zal altijd een stukje paradijs blijven!

6. "Qantas Iron Boomerang Award" voor Aussie Tours . top

Als Oceanië specialist mocht Aussie Tours uiteraard niet ontbreken op de lijst van genomineerde touroperators voor de begeerde "Qantas Iron Boomerang Awards". Deze awards worden uitgereikt door Qantas Airways en Tourism Australia aan reisorganisaties die hun steentje bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van de toeristische sector in Australië.

 

Aussie Tours werd maar liefst 3 keer genomineerd en werd 1 keer tot winnaar uitgeroepen!

- Categorie: Touroperator op Australië met de beste website.

- Categorie: Touroperator op Australië met de beste kennis van Australië en Qantas product.

- Categorie: Touroperator op Australië met de beste business performance. WINNAAR!

Uiteraard zijn we heel trots op deze bekroning voor onze inzet! Bewijs te meer dat u bij Aussie Tours in goede handen bent voor het plannen van uw droomreis naar Down Under!

7. Fotowedstrijd 2005: win een Qantas ticket naar Australië. top

Qantas Airways logo en slagzinStuur ons je allerbeste foto van Oceanië (Australië, Nieuw-Zeeland of de Pacific Eilanden) en win één van de prachtige prijzen, waaronder de hoofdprijs: 2 Qantas vliegtickets naar Australië!

 

Per categorie wordt ook een winnaar verkozen, die beloond wordt met een Aussie Tours reischeque ter waarde van 250 Euro!

Alle inzendingen moeten binnen zijn tegen 31 januari 2006.

Aussie Tours Fotowedstrijd 2005 logoDe wedstrijd is voorbehouden aan klanten van Aussie Tours en de foto’s dienen genomen te zijn tijdens uw reis naar Oceanië (reisperiode 01/12/2004 - 31/12/2005).

Er mag slechts één foto (digitaal of print) opgestuurd worden per geboekt dossier.

Er zijn vijf categorieën:
1. Landschap & Reizen

2. Mensen & Reizen

3. Fauna-Flora & Reizen

4. Cultuur & Reizen

5. Avontuur & Reizen

 

Om onze fotoliefhebbers een extra stimulans te geven, worden naast de vermelde hoofdprijzen, nog VIJFTIG troostprijzen voorzien!!!

De uitgebreide voorwaarden en informatie vindt u op onze website onder de rubriek: Fotowedstrijd

8. Exclusieve Nederlandstalig begeleide rondreizen 2005-2006. top

Cover Aussie Tours brochure - Exlusieve Nederlandstalig begeleide Rondreizen 2005-2006. Wij bieden u:

 • kleine groepjes
 • goed "Vlaams" gezelschap
 • dezelfde ervaren Nederlandstalige, lokale gids gedurende de rondreis
 • uitstekende hotels met centrale locatie
 • beste lokale touroperators voor de excursies
 • bijna alles in de prijs begrepen
 • geen financiële verrassingen ter plaatse
Houdt u van zorgeloos reizen en méér zien en beleven voor minder geld, dan zijn onze "exclusieve" Nederlandstalig begeleide reizen de geknipte oplossing voor u. U wordt gedurende de ganse rondreis begeleid door één "lokale" Nederlandstalige topgids.


Ontdek nu één van de mooiste, puurste en veiligste landen ter wereld en maak snel een reservatie voor één van onze exclusieve reizen. De interesse is enorm dit jaar, dus stel uw reservatie niet uit!

Reiskalender 2005/06 - Overzicht Nederlandstalig Begeleide Rondreizen:

 • "Australian Highlights" - 22 dagen - van 16/7 tot 6/8/2005 - afgesloten!
 • "Australian Highlights" - 22 dagen - van 6/8 tot 27/8/2005 - afgesloten!
 • "Australian Adventure" - 21 dagen - van 3/9 tot 23/9/2005
 • "The Very Best of Australia" - VIP-tour - 31 dagen - van 29/9 tot 29/10/2005 - nog 1 plaatsje vrij!
 • "Australian Adventure" - 21 dagen - van 1/10 tot 21/10/2005 - VOLZET!
 • "The Highlights of New Zealand" - 24 dagen - 10/11 tot 3/12/2005 - nog 3 plaatsjes vrij!
 • "Australian Dream" - 21 dagen - van 13/11 tot 3/12/2005 - VOLZET!
 • "The Highlights of New Zealand" - 24 dagen - van 2/2 tot 25/2/2006 - nog 3 plaatsjes vrij!
 • "Australian Dream" - 21 dagen - van 5/2 tot 25/2/2006 - VOLZET!

De meeste van onze begeleide rondreizen hebben een maximum aantal deelnemers van 10 tot 15 personen.
Bij interesse sturen wij u graag onze brochure "Exclusief Nederlands Begeleide Rondreizen 2005-2006".

U kan deze brochure bestellen via e-mail of via het bestelformulier op onze website.

9. Bestel onze uitgebreide brochures online! top
Covers Aussie Tours brochures 2005-2006.

Dit zijn de meest complete Oceanië-brochures (samen zo'n 400 pagina's) op de Belgische markt!

Reserveer uw Oceanië reis rechtstreeks bij de reisorganisator en u geniet van informatie en advies uit eerste hand, alsook van onklopbare prijzen!

Er zijn opnieuw heel wat speciale aanbiedingen voor snelle beslissers! U kan onze brochures GRATIS aanvragen (binnen België) via het bestelformulier op onze website of telefonisch op 051 70 56 11.

Gelieve wel steeds duidelijk uw volledige naam en adres te vermelden, alsook te specifiëren welke brochure(s) u wenst te ontvangen:

 • Best of Australia 2005- 2006
 • Best of New Zealand & Pacific 2005- 2006
 • Exclusieve Nederlands begeleide rondreizen 2005- 2006

Wij hopen alvast u in de toekomst van dienst te kunnen zijn!

10. Uw Oceanië-reis bij AUSSIE TOURS reserveren biedt alleen maar voordelen. top

groepsfoto Aussie Tours teamHet professioneel Aussie-Team staat graag tot
uw dienst
.

 • het meest uitgebreide aanbod
 • de allermooiste begeleide rondreizen
 • perfect individueel maatwerk
 • onklopbare prijzen
 • prijsgarantie bij reservatie
 • professionele informatie uit eerste hand
 • topservice van een Vlaams familiebedrijf
 • zekerheid via Garantiefonds Reizen

Nog vele warme Aussie groeten!


Aussie Tours banner, logo en slagzin.

AUSSIE TOURS - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

 Privacy
Uw e-mail adres werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

 Disclaimer
Aussie Tours besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid, de actualiteit en de relevantie van de gegevens opgenomen in de website en newsletters. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aussie Tours kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen. Alle vermelde vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

 Unsubscribe*
Indien u voor onze nieuwsbrief bent geabonneerd, wordt deze automatisch naar het door u opgegeven e-mail adres verstuurd via onze e-mail marketing software.
Indien u onze newsletter niet wenst te ontvangen, zal uw registratie volautomatisch verwijderd worden door te klikken op deze link: {UNSUBSCRIBEHYPERLINK}
Belangrijk: gelieve het onderwerp/subject in niet te wijzigen!

 Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Aussie Tours, Sint Jansstraat 78, B-8840 Staden BELGIË