Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave juni 2004
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 3 - Uitgave maart 2005 

blt Privacy Statement: Wij respecteren uw privacy en de Belgische wetgeving inzake e-mail communicatie. Indien u onze elektronische mailings niet wenst te ontvangen, volg dan de instructies zoals vermeld in de laatst ontvangen email newsletter U wordt dan volautomatisch geschrapt uit onze abonnementslijst.

.
.
.

G’day,

Eerst en vooral wensen we onze lezers te bedanken voor het inschrijven op onze “newsletter” met interessante nieuwtjes van “Down Under” !

Indien u graag zou reageren op één van onze newsletter rubrieken kan u ons een email sturen. U kan natuurlijk ook steeds bellen naar 051 70 56 11 of faxen op 051 70 06 24.

De vorige edities van "Oceania News" kan u steeds raadplegen via het online archief op onze website: http://www.aussietours.be/archiefnieuwsbrieven.htm

In deze editie kan u de volgende thema’s terugvinden:

1. Reismarkt Brugge: gastlanden dit jaar zijn Australië en Nieuw-Zeeland! top

Reismarkt wordt 20 en is springlevend! Meer zelfs, als "reishappening" bij uitstek is de gezellige Reismarkt uitgegroeid tot trendsetter en een der meest gewaardeerde vakantiebeurzen. Op 5 en 6 maart 2005 is het opnieuw zover. Dan wordt Brugge naar goede gewoonte omgetoverd tot de hoofdstad van reizend Vlaanderen. Twee volle dagen zetten reizigers er hun sporen uit en gonst het van reisverhalen in de Brugse binnenstad. Bij pakweg 160 reizigers, net terug van weggeweest, kun je onder vier ogen je plannen bespreken.
Een bont gezelschap van kenners belicht in lezingen, gesprekken en beeldverhalen verrassende bestemmingen en reisthema’s.
Daarbovenop maken zorgvuldig geselecteerde reisorganisaties je wegwijs in de wereld.


Twee goede redenen om het Aussie Tours team eens op te zoeken tijdens de REISMARKT te Brugge:

1. AUSTRALIË EN NIEUW-ZEELAND zijn dit jaar GASTLANDEN.

2. Aussie Tours organiseert een speciale actie tijdens
   de vakantiebeurzen: kom ons opzoeken, vul de flyer in en ...

MAAK KANS OP EEN GRATIS RETOURTICKET NAAR AUSTRALIË MET
QANTAS AIRWAYS!

 

Kortom, de twintigste Reismarkt wordt er een om niet
te missen!

 

Locatie Brugge, Markt - Stadshallen
Date 5 en 6 maart 2005
Openingsuren zaterdag en zondag van 10u tot 18u
Toegang € 7 / € 5 voor leden Wegwijzer Reisinfo


Breng ons eens een bezoekje!

Wij geven u graag het nodige advies omtrent uw geplande
rondreis "Down Under"!

2.  Singapore Airlines - Business Class promotie: 2e ticket aan halve prijs! top

SINGAPORE AIRLINES – COMPANION FARE (Raffles Class)
Reserveer vóór 31 maart 2005 een retourticket naar Australië
in Raffles Class (Business) met Singapore Airlines, en het
2e retourticket voor uw reisgezel is aan de helft van de prijs!
Plaatsen volgens tariefbeschikbaarheid.

AUSTRALIE – 4.088,- Euro 1e ticket / 2.044,- Euro 2e ticket

Reservatie: tot 31 maart 2005!

Bestemming: Sydney, Melbourne, Perth, Brisbane, Adelaide
Reisperiode: vertrek vóór 31 maart 2005!
Vertrek: enkel vanaf Amsterdam (Schiphol)
Stopover: stopover toegelaten in Singapore
Geldigheid: maximum verblijf 1 jaar
Ticketing: uiterste datum ticketuitgifte = 5 dagen voor vertrek

Prijs: exclusief luchthaventaksen en dossierkosten

3. Malayasia Airlines - vroegboek actie: naar Down Under vanaf 710 Euro. top

AUSTRALIË

Economy Class:
- 710,- Euro pp
- vertrek vanaf Parijs CDG
- 806,- Euro pp - vertrek vanaf Brussel (via Wenen)


Business Class:
- 2.796,- Euro pp
- vertrek vanaf Parijs CDG
- 2.957,- Euro pp - vertrek vanaf Brussel (via Wenen)

Reservatie: tot 21/03/2005!
Plaatsen volgens tariefbeschikbaarheid.

Bestemming: Sydney, Melbourne, Perth, Brisbane, Adelaide
Reisperiode: vertrek tussen 01/04/2005 en 25/06/2005 of
16/08/2005 en 31/10/2005
Stopover: 1 stopover toegelaten in Kuala Lumpur
Geldigheid: min. verblijf 7 dagen / max. verblijf 3 maanden
Ticketing: uiterlijk binnen 10 dagen van optiename
Prijs: exclusief luchthaventaksen en dossierkosten
Kinderkorting: tot en met 11 jaar -25%
Opmerkingen: na uitgifte van de tickets is er geen rerouting
meer mogelijk, wel wijziging van data tegen betaling van EUR 80 kosten.


NIEUW-ZEELAND


Economy Class:
- 731,- Euro pp
- vertrek vanaf Parijs CDG
- 828,- Euro pp - vertrek vanaf Brussel (via Wenen)

Business Class:
- 2.903,- Euro pp
- vertrek vanaf Parijs CDG
- 3.065,- Euro pp - vertrek vanaf Brussel (via Wenen)

Reservatie: tot 21/03/2005!
Plaatsen volgens tariefbeschikbaarheid.

Bestemming: Auckland
Reisperiode: vertrek tussen 01/04/2005 en 25/06/2005 of
16/08/2005 en 31/10/2005
Stopover: 1 stopover toegelaten in Kuala Lumpur
Geldigheid: min. verblijf 7 dagen / max. verblijf 3 maanden
Ticketing: uiterlijk binnen 10 dagen van optiename
Prijs: exclusief luchthaventaksen en dossierkosten
Kinderkorting: tot en met 11 jaar -25%
Opmerkingen: na uitgifte van de tickets is er geen rerouting meer mogelijk, wel wijziging van data tegen betaling van EUR 80 kosten.

4. Regio in de kijker - Australië: Western Australia. top

WESTERN AUSTRALIA - introductie
Zon, avontuur, uitzonderlijke natuurwonderen en een vriendelijke bevolking Ö dit is wat u in Western Australia vindt op elk tijdstip van het jaar. Nergens anders ter wereld komt u zo nauw in contact met de unieke natuurelementen.
De staat die bijna een derde van de totale oppervlakte van AustraliŽ omvat is de dunst bevolkte van het land. Van de bijna 2 miljoen inwoners leeft 70 % in en rond Perth. Het hoeft dan ook niet meer gezegd dat Western Australia dť bestemming bij uitstek is om te onthaasten en u te laten doordringen van de rust en desolaatheid die er alom heerst.
Duik met de grootste vis ter wereld - de walvishaai, snorkel met de zeeroggen, zwem met wilde dolfijnen en wandel tussen de boomtoppen van oeroude bomen, slaap onder de unieke sterrenhemel in de woestijn en ontdek de uitzonderlijke rotsformaties van de Bungle Bungle.
De grote verscheidenheid van landschappen en klimaten in Western Australia zorgt er voor dat deze staat het jaar rond een ideale vakantiebestemming is. Het land is gezegend met een spectaculair contrast van het diepe rood van het oeroude binnenland tot het schitterende blauw van de Indische Oceaan, over de weelderige groene vegetatie van de zuidelijke regioís. Western Australia is ook een land van pioneers, wat zín uitstraling nog unieker maakt. De staat is ongelooflijk rijk aan natuurlijke hulpbronnen zoals goud, ijzererts en diamanten.


Perth is de hoofdstad van de staat en is de westelijke toegangspoort van AustraliŽ. Perth geniet van een ontspannen sfeer met de Swan River en de stadsparken zoals Kings Park. Het Zuidwesten herbergt wijngaarden van wereldklasse, luxueuze accommodatie en wouden met reuzebomen. Dit alles wordt afgewisseld met afgezonderde baaien met uitstekende surfstranden, rivieren en met indrukwekkende granieten rotsen en prachtige panoramaís.
De Golden Outback vormt de achtergrond voor historische stadjes zoals de goudmijnstad Kalgoorlie, schitterende sterrenhemels en weidse vlaktes met spinifex gras en rode aarde.
De Southern Oceans kunnen de ene dag wild zijn en de andere dan weer fantastische blauw en kalm. Ook de bultrugwalvissen vinden het een ideale locatie om er hun jongen ter wereld te brengen.
Adembenemend zeeleven, eindeloze witte zandstranden en warm, turkooisblauw water van de Indische Oceaan kenmerken de meest westelijke regio van de staat. De Coral Coast is een ideale plaats om te genieten van de zon, de zeebries en het uitgebreide activiteitenaanbod.
In het noorden van de staat vindt u ruige oude landformaties, restanten van regenwoud, diepe rode kloven, uitgestrekte veeboerderijen, Aboriginal cultuur Ö De Kimberley-regio biedt een unieke compilatie van het meest authentieke AustraliŽ.
Western Australia vormt een verfrissend contrast met de rest van AustraliŽ en dankzij de afzondering en de grensmentaliteit van de bewoners geniet u als bezoeker van een vriendelijk en gastvrij onthaal.

 

NINGALOO MARINE PARK - unieke onderwaterwereld

Ontdek de onderwaterwereld van Ningaloo Reef!
Fantastische koralen, walvishaaien, mantarays (zeeroggen), dolfijnen, bultrugwalvissen, stervissen en anemonen zijn maar enkele van de fascinerende zeewezens die de wateren van Ningaloo Marine Park bevolken. Ningaloo Reef is een van ’s werelds grootste koraalriffen en de diverse duik- en snorkeltours die aangeboden worden vanuit Exmouth en Coral Bay bezorgen je zeker de “experience of a lifetime”!
De walvishaai is één van de vele seizoensbezoekers in Ningaloo Reef. De bultrugwalvissen zijn er meestal te vinden van juni tot november en vele van de vrouwtjes baren er in de diepere, afgelegen wateren. Zeeroggen zijn er het ganse jaar door, maar in grotere getale van mei tot november. Zeeschildpadden zijn er eveneens het ganse jaar te zien en hun nestseizoen begint rond de maand november. Vanaf januari komen de kleine nakomelingen tevoorschijn.
Als men hier de 250 koraalsoorten en de meer als 500 vissoorten aan toevoegt, wordt Ningaloo Reef een uitstekende duikbestemming en dit het ganse jaar door!ABSOLUTE AANRADER - Whale Sharks
(walvishaai, Rhiniodon Typus)

Het seizoen van de walvishaaien loopt van april tot juni. In deze tijd verzamelen diverse walvishaaien in het Ningaloo Marine Park.
De kans om te snorkelen met één van deze vriendelijke zeereuzen is een “opportunity of a lifetime” en bezoekers van over gans de wereld komen naar de regio om deze unieke ervaring te beleven. Deze massieve vissen worden tot 18 meter lang en reizen de wereldzeeën af op zoek naar concentraties aan voedsel.
Deze vis is de grootste van de haaienfamilie alsook de grootste vis ter wereld. Toch is deze vis ongevaarlijk en voedt hij zich van plankton. Een vriendelijke zeereus dus!

Excursies vanaf Exmouth of Coral Bay.
Tijdens het seizoen vertrekken er dagelijks dagtrips vanaf Exmouth en Coral Bay om te snorkelen met de walvishaaien. Deze excursies kunnen ondernomen worden door goeie zwemmers van alle leeftijden.

 

WESTERN AUSTRALIA NOW! - op eigen houtje

"Het ultieme 4x4 aanbod" - 27 dagen van PERTH naar DARWIN of omgekeerd: vanaf 1.799 Euro

Grijp uw kans en ga zelf op ontdekking in dit unieke, meest authentieke oerlandschap op aarde!
Profiteer nu van onze uitzonderlijk speciale aanbieding "Western Australia Now!"

INBEGREPEN - op basis van 2 samenreizende personen:
» retourvluchten Australië met QANTAS
  (economy class, excl. luchthaventaksen)
» 1 hotelovernachting in middenklasse hotel in Perth
» 23 dagen terreinwagen Four Wheel Drive Hire Service
  (excl. campinguitrusting en daktent)
» onbeperkt aantal kilometers
» standaardverzekering met eigen risico van 5000 AUD
» gratis one-way rental


Klik HIER voor de folder met alle informatie. (PDF-formaat)


WEST COAST EXPLORER - begeleide 4x4 camping safari

"24-daagse 4x4 camping safari " - van PERTH tot DARWIN of omgekeerd: vanaf 1.946 Euro

Reist u liever in groep? Houdt u van een avontuur en steekt u graag een handje toe? Dan zijn de actieve, 4x4 camping safaris van TRAVELABOUT (Western Xposure) u op het lijf geschreven!
U reist in kleine groepjes (internationaal gezelschap) in een gespecialiseerd voertuig, met een zeer ervaren gids/chauffeur en overnacht in een caravan-park, een schapenfarm, een bush-camp (geen sanitaire voorzieningen) en kampeerterreinen. Ontdek het echte, nog authentieke Australië!


Klik HIER voor de folder met alle informatie. (PDF-formaat)

Travelabout biedt trouwens nog andere, kortere begeleide tours aan in Western Australia.
Vraag meer info via e-mail of tel 051 70 56 11.

5. Fotowedstrijd 2005: win een Qantas ticket naar Australië. top

Stuur ons je allerbeste foto van Oceanië (Australië, Nieuw-Zeeland of de Pacific Eilanden) en win één van de prachtige prijzen, waaronder de hoofdprijs: 2 Qantas vliegtickets naar Australië!

 

Per categorie wordt ook een winnaar verkozen, die beloond wordt met een Aussie Tours reischeque ter waarde van 250 Euro!

Alle inzendingen moeten binnen zijn tegen 31 januari 2006.

De wedstrijd is voorbehouden aan klanten van Aussie Tours en de foto’s dienen genomen te zijn tijdens uw reis naar Oceanië (reisperiode 01/12/2004 - 31/12/2005).

Er mag slechts één foto (digitaal of print) opgestuurd worden per geboekt dossier.

Er zijn vijf categorieën:
1. Landschap & Reizen

2. Mensen & Reizen

3. Fauna-Flora & Reizen

4. Cultuur & Reizen

5. Avontuur & Reizen

 

Om onze fotoliefhebbers een extra stimulans te geven, worden naast de vermelde hoofdprijzen, nog VIJFTIG troostprijzen voorzien!!!

De uitgebreide voorwaarden en informatie vindt u op onze website onder de rubriek: Fotowedstrijd

6. EXCLUSIEVE NEDERLANDSTALIG BEGELEIDE RONDREIZEN 2005-2006. top

groepsbrochure Wij bieden u:

 • kleine groepjes
 • goed "Vlaams" gezelschap
 • dezelfde ervaren Nederlandstalige, locale gids gedurende de rondreis
 • uitstekende hotels met centrale locatie
 • beste locale touroperators voor de excursies
 • bijna alles in de prijs begrepen
 • geen financiële verrassingen ter plaatse
Houdt u van zorgeloos reizen en méér zien en beleven voor minder geld, dan zijn onze "exclusieve" Nederlandstalig begeleide reizen de geknipte oplossing voor u. U wordt gedurende de ganse rondreis begeleid door één "locale" Nederlandstalige topgids.


Ontdek nu één van de mooiste, puurste en veiligste landen ter wereld en maak snel een reservatie voor één van onze exclusieve reizen. De interessse in enorm dit jaar, dus stel uw reservatie niet uit!

Reiskalender 2005/06 - Overzicht Nederlandstalig Begeleide Rondreizen:

 • "Australian Highlights" - 22 dagen - van 16/7 tot 6/8/2005
 • "Australian Highlights" - 22 dagen - van 6/8 tot 27/8/2005
 • "Australian Adventure" - 21 dagen - van 3/9 tot 23/9/2005 -
 • "The Very Best of Australia" - VIP-tour - 31 dagen - van 29/9 tot 29/10/2005
 • "Australian Adventure" - 21 dagen - van 1/10 tot 21/10/2005 - nog 1 plaatsje beschikaar!
 • "The Highlights of New Zealand" - 24 dagen - 10/11 tot 3/12/2005
 • "Australian Dream" - 21 dagen - van 13/11 tot 3/12/2005 - VOLZET!
 • "The Highlights of New Zealand" - 24 dagen - van 2/2 tot 25/2/2006
 • "Australian Dream" - 21 dagen - van 5/2 tot 25/2/2006
De meeste van onze begeleide rondreizen hebben een maximum aantal deelnemers van 10 tot 15 personen.
Bij interesse sturen wij u graag onze brochure "Exclusief Nederlands Begeleide Rondreizen 2005-2006". Als u deze wenst te ontvangen, kan u hier klikken om uw aanvraag door te mailen.

7. Bestel onze nieuwste, uitgebreide brochures online! top

Dit zijn de meest complete Oceanië-brochures (samen zo'n 400 pagina's) op de Belgische markt!

Reserveer uw Oceanië reis rechtstreeks bij de reisorganisator en u geniet van informatie en advies uit eerste hand, alsook van onklopbare prijzen!

Er zijn opnieuw heel wat speciale aanbiedingen voor snelle beslissers! U kan onze brochures GRATIS BESTELLEN (binnen België) via ons WEBSITE FORMULIER of telefonisch op 051 70 56 11.

Gelieve wel steeds duidelijk uw volledige naam en adres te vermelden, alsook te specifiëren welke brochure(s) u wenst te ontvangen:

 • Best of Australia 2005- 2006
 • Best of New Zealand & Pacific 2005- 2006
 • Exclusieve Nederlands begeleide rondreizen 2005- 2006

Wij hopen alvast u in de toekomst van dienst te kunnen zijn!

8. Uw OCEANIË-REIS bij AUSSIE TOURS reserveren biedt alleen maar voordelen. top

Het professioneel Aussie-Team staat graag tot
uw dienst
.

 • het meest uitgebreide aanbod
 • de allermooiste begeleide rondreizen
 • perfect individueel maatwerk
 • onklopbare prijzen
 • prijsgarantie bij reservatie
 • professionele informatie uit eerste hand
 • topservice van een Vlaams familiebedrijf
 • zekerheid via Garantiefonds Reizen

Nog vele warme Aussie groeten!


AUSSIE TOURS - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

 Privacy
Uw e-mail adres werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

 Disclaimer
Aussie Tours besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid, de actualiteit en de relevantie van de gegevens opgenomen in de website en newsletters. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aussie Tours kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen. Alle vermelde vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

 Unsubscribe
Indien u voor onze nieuwsbrief bent geabonneerd, wordt deze automatisch naar het door u opgegeven e-mail adres verstuurd via onze e-mail marketing software.
Indien u onze newsletter niet meer wenst te ontvangen, volg dan de instructies onderaan de laatst ontvangen e-mail newsletter.
Belangrijk: gelieve het onderwerp/subject in de reply (antwoord mail) niet te wijzigen!

 Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Aussie Tours, Sint Jansstraat 78, B-8840 Staden BELGIË