www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 1 - Uitgave oktober 2003 

blt Privacy Statement: Wij respecteren uw privacy en de Belgische wetgeving inzake e-mail communicatie. Indien u onze elektronische mailings niet wenst te ontvangen, volg dan de instructies zoals vermeld in de laatst ontvangen email newsletter U wordt dan volautomatisch geschrapt uit onze abonnementslijst.

.
.
.

G’day,

Eerst en vooral wensen we onze lezers te bedanken voor het inschrijven op onze “newsletter” met interessante nieuwtjes van “Down Under” !

Indien u graag zou reageren op één van onze newsletter rubrieken kan u ons een e-mail sturen. U kan natuurlijk ook steeds bellen naar 051 70 56 11 of faxen op 051 70 06 24.

De vorige edities van "Oceania News" kan u steeds raadplegen via het online archief op onze website: http://www.aussietours.be/archiefnieuwsbrieven.htm

In deze editie kan u de volgende thema’s terugvinden:

1. Onze brochures 2004-2005 komen er aan! top

Dit zijn de meest complete OceaniŽ-brochures (samen zo'n 400 pagina's) op de Belgische markt!

Reserveer uw Oceanië reis rechtstreeks bij de reisorganisator en u geniet van informatie en advies uit eerste hand, alsook onklopbare prijzen!

Er zijn opnieuw heel wat speciale aanbiedingen voor snelle beslissers!

De nieuwe Aussie Tours brochures zijn beschikbaar vanaf eind november. U kan ze gratis bestellen via onze website klik hier, of telefonisch op 051 70 56 11.

Neem ook eens een kijkje op onze opgefriste website: klik hier.

covers Aussie Tours brochures 2004-2005
2.  Emirates primeur - nieuwe toestellen voor lange afstandsvluchten. top
De luchtvaartmaatschappij Emirates beschikt sinds deze week over de eerste van 8 ultra-long-haul jets van hun nieuwe vloot (Airbus A340-500), ’s werelds grootste long-haul passagiersvliegtuig.

Deze “ultra-long-haul A340-500” van Emirates zal trouwens de eerste zijn ter wereld van dit type, die in gebruik genomen wordt voor de commerciële luchtvaart. Op 1 december maakt het zijn inauguratie vlucht van Dubai naar Sydney (non-stop!), met een vluchttijd van minder dan 14 uur.

Emirates in-flight entertainmentDit toestel werd ontworpen voor vluchten van meer dan 17 uur en zal tot 12 First Class, 42 Business Class, 204 Economy Class passagiers en 14 ton cargo kunnen vervoeren.

“ Onze A340-500’s zullen makkelijk van Dubai naar Nieuw-Zeeland of de westkust van de Verenigde Staten kunnen vliegen.”, aldus Emirates bestuurder Sheikh Ahmed bin Saeed Al-Maktoum.De luchtvaartmaatschappij meldt ook dat aan boord van deze nieuwe toestellen diverse innovaties voorzien zijn, waaronder 12 volledig afgesloten First Class suites met “flat beds” en deuren, geruislozere cabines, verlichting die uw lichaam helpt aanpassen aan uurverschillen om jet-lag tegen te gaan, en ’s werelds meest uitgebreide ‘in-flight entertainment” systeem met meer dan 500 kanalen.

Emirates Airbus toestelFirst Class passagiers zullen ook kunnen genieten van “room service”, door op elk gewenst ogenblik het boordpersoneel te contacteren om maaltijden en drankjes te bestellen.

De Business Class zetels werden in 2-2-2 formatie opgesteld, zodat elke passagier kan genieten van een raam- of gangplaats.

Economy Class werd ook opnieuw ontworpen, met geruislozere cabines, een bredere en comfortabelere 2-4-2 zetel configuratie en een 9-inch persoonlijk video scherm voor elke zetel.
3.  Peter Paelinck - eerste solo-CD van Belgische didgeridoo virtuoos. top
Peter Paelinck - CD-cover Als didgeridoo speler bij de percussiegroep "Imperior de Percussion" bracht Peter Paelinck zopas zijn solo-CD "MEET ME" uit, 8 composities waarvan 7 puur didgeridoo.

Vorig jaar was hij nog te zien met de "White Cockatoo Band" (Indiri / Aboriginal groep) op het Dranouter Festival, alsook op de jaarlijkse Aussie Tours "Oceania Roadshow" in Flanders Expo.

De CD is verkrijgbaar bij:
De Serenade, De Panne - tel. 058/41 31 86
Compact Centre, Oostende - tel. 059/80 56 49
Het Australisch Huis, Brugge - tel. 050/33 77 61
Folkdranouter, Dranouter - tel. 057/44 69 33

info: burkipaelinck@pi.be


U kan Peter dit jaar trouwens opnieuw LIVE aan het werk zien op onze Oceania Roadshow, zondag 30 november te Flanders Expo, Gent. Schrijf u nog vlug in, want de plaatsen zijn beperkt! Inschrijven kan via de website, klik hier, of telefonisch op 051/70 56 11.
4. Nieuw-Zeeland opnieuwe verkozen tot top bestemming van het jaar.  top
Als resultaat van de jaarlijkse lezersenquête van het gerespecteerde, Britse reismagazine “Wanderlust”, werd Nieuw-Zeeland voor een derde maal op rij verkozen tot FAVORIETE VAKANTIEBESTEMMING van 2003.
Sinds de start van deze awards, was Nieuw-Zeeland altijd nummer één, dit jaar met een indrukwekkende tevredenheidsscore van 97.4 %.

George Hickton, chief excecutive van Tourism New Zealand, zei dat dit uitstekend nieuws is voor de Nieuw-Zeelandse toeristische sector.

Milford Sound“We kunnen aan de hand van de bezoekerscijfers zien dat Nieuw-Zeeland een zeer populaire bestemming is. Uiteraard is dergelijk resultaat met zo'n hoge voldoeningsgraad een goede indicatie van het soort ervaring dat toeristen opdoen in Nieuw-Zeeland en dus een prima opsteker voor de Nieuw-Zeelandse toeristische sector.”

Tourism Minister, Mark Burton, was ook opgetogen met dit nieuws, bedankte de hele sector voor hun enorme inzet en wenste hen proficiat met deze uitstekende score.

Nieuw-Zeelandse touroperators leggen duidelijk de nadruk op kwaliteit – een basiscomponent voor een stabiele toekomst van de toeristische sector.

Daarnaast hebben de luxe lodges van Nieuw-Zeeland 4 van de top 10 plaatsen veroverd in de gerenommeerde rangschikking van International Resort Hideways van Andrew Harper’s Hideway Report.
5. Regio in de kijker - NIEUW-ZEELAND: Fiordland. top
Fiordland National Park

Fiordland National ParkWereldwijd worden gebieden uitgeroepen tot Wereld Erfgoed en terecht beschermd om hun uitzonderlijke waarde en unieke karakteristieken. Fiordland National Park hoort ook thuis in dit rijtje. Het Fiordland gebied beslaat het zuidwestelijke deel van het Zuidereiland, en is het op één na grootste nationale park van Nieuw-Zeeland (1,25 hectare). Europeanen leggen gemakkelijk de link met de gekende fjorden in Scandinavië, die op dezelfde manier tot stand zijn gekomen.


Fiordland National Park, Milford Sound Nature Cruise De hoge, stijle rotswanden, ruwe, ingesneden kustlijn, dichte bossen en de onstabiele, soms extreme weersomstandigheden, zorgen er voor dat dit prachtige natuurgebied grotendeels ongerept en dunbevolkt blijft. Het is één van de natste plaatsen ter wereld, en de gekende Milford Sound haalt bijvoorbeeld een gemiddelde regenval van 6000mm per jaar. Tijdens een hevige regenbui stromen talrijke watervallen van de stijle rotswanden, en kleine rivieren worden omgetoverd tot een kolkende watermassa. De koelste maanden zijn tussen mei en augustus (gem. temperatuur 4-10° C), en de warmste periode is van november tot en met februari (tot 25° C). Onafhankelijk van de periode, is het toch aan te raden voorbereid te zijn op een veranderlijk klimaat (Zoals de Nieuw-Zeelanders zeggen: “Dress for four seasons in one day.”). Deze fjorden worden in Nieuw-Zeeland “sounds” genoemd, en de bekendste en meest spectaculaire is de Milford Sound (Piopiotahi). Zijn imposante Mitre Peak (1682 m), die vaak met zijn top in de wolken steekt, en de prachtige Bowen Falls (160 m) die vanuit één van de vele “hangende valleien” naar beneden storten zijn betoverend mooi. Deze ongerepte omgeving is ook het leefgebied van verschillende diersoorten, waaronder: Nieuw-Zeelandse zeeleeuwen, Fiordland en kleine blauwe pinguïns, dolfijnen, … enz.

Doubtfull Sound overnight cruiseU kan één- of meerdaagse wandeltochten maken in dit prachtige nationale park, een cruise op de sounds maken, en een vlucht over dit ongerepte gebied maken. U kan ook een bezoek brengen aan de unieke ondergrondse “glimwormgrotten” van Te Anau. Deze excursie begint met een panoramische boottocht over het Lake Te Anau, vooraleer u begeleid, in kleine groepjes deze ondergrondse wereld met bootjes en via een reeks van paden en bruggetjes bezoekt. Het plafond en de wanden van de “cavern of silence” zijn bedekt met kleine glimworpjes. Het lijkt wel een betoverende sterrenhemel.
U kan uw tocht naar Milford Sound ofwel zelf per auto maken (één van indrukwekkenste autoroutes van Nieuw-Zeeland), of u kan opteren voor een georganiseerde excursie vanuit Queenstown of Te Anau. Er worden zowel dag- en overnachtingscruises georganiseerd op Milford Sound, alsook op de mindere bekende, maar zeker niet minder mooie, Doubtful Sound.

Doubtful Sound overnight cruise

De overnachtingscruise is dé manier om deze ongerepte natuur te ervaren. De stilte en serene omgeving zijn een spirituele ervaring. U maakt ook veel meer kans de lokale fauna te zien.

ZeeleeuwenDe Doubtful Sound is een overweldigende schepping van moeder natuur. Hier voelt u echt de rust, ervaart u een stilte die voor ons onwezenlijk lijkt. U wordt één met de natuur. Aan boord van de Fiordland Navigator hebt u voldoende tijd voor het ontdekken van de verborgen fiordinhammen en eilandjes. U hebt de mogelijkheid onder begeleiding met een kayak de oevers te verkennen of vergezeld van een bioloog in een opblaasbaar bootje de waterwegen te ontdekken, of u kan opteren om te relaxen aan dek, … aan u de keuze.

Dolfijnen zwemmen vaak voor en naast het schip, zeeleeuwen liggen te zonnen op de rotsen, en u maakt zelfs kans één van de bijzonder zeldzame Fiordland pinguïns te zien. Vanuit Qeenstown of Te Anau wordt u met bus naar Manapouri gebracht waar u per boot eerst Lake Manapouri oversteekt. Aansluitend reist u per bus door de panoramische Wilmott Pass naar Doubtful Sound. Hier gaat u aan boord van de Fiordland Navigator voor uw unieke natuurervaring.
6. Regio in de kijker - AUSTRALIË: Adelaide. top
ADELAIDE - ” Romantische hoofdstad van South Australia”

Adelaide skyline by night
In het verleden gold de hoofdstad van de deelstaat South Australia als de minst gezellige stad van Australië. Het bijna overdreven aantal kerken voor ongeveer een miljoen inwoners bevestigde dit cliché binnen het continent. Intussen is dit beeld wezenlijk veranderd. Heden ten dage draagt Adelaide met trots de naam "Stad van de Festivals" en vermaakt het zijn inwoners en gasten het hele jaar door met belangrijke cultuur- en sportevenementen. Het “Kunstfestival van Adelaide”, dat om de twee jaar plaats vindt, geldt wereldwijd naast Edinburgh en Avignon als één van de drie belangrijkste festivals in zijn soort.


Adelaide festivalTegelijkertijd wordt ook het “Adelaide Fringe Festival” gehouden, dat de mensen buiten op straat in de ban houdt. In januari maakt ook de sfeer van de jaarlijkse “Tour Down Under” zowel toeschouwers als actieve sporters enthousiast. Vele wielrenners, die hun krachten in deze Australische variant van de Tour de France meten, komen uit het buitenland.
Adelaide is een “Stad in een park” – met brede, rechte straten en een groene gordel van parken die de volledige stad omcirkelen. De ‘lifestyle’ van de stad is zeer relax, het stadsbeeld wordt beheerst door elegante koloniale gebouwen, musea en galerijen.

Adelaide Barossa Valley wijnregio - wijnkelder
Naast kunst en sport speelt lekker eten en drinken een grote rol. “Wining & Dining” maakt een bezoek aan Adelaide beduidend aantrekkelijker. De meer dan 700 restaurants en 600 pubs in de stad zijn een bewijs van het feit dat de inwoners van Adelaide échte levensgenieters zijn. Begin oktober vindt in Adelaide ieder jaar het “Tasting Australia Festival” plaats, waar meer dan 30.000 fijnproevers uit de hele wereld naar toe komen. Bezoekers kunnen dan bij talrijke evenementen met al hun zintuigen genieten en bovendien ingewijd worden in de geheimen van de Australische keuken.

Bijzondere accommodaties: North Adelaide Heritage Group

Rodney en Regina Twiss hebben in 1989 de North Adelaide Heritage Group opgericht. Hun doel was zowel Australiërs alsook toeristen de kans te geven om te logeren in enkele van de prachtige, historische gebouwen van North Adelaide en zo te genieten van de nostalgie en charme die deze accommodaties uitstralen.

Zowel Rodney als Regina hebben een enorme ervaring in wereldreizen, antiek, binnenhuisdecoratie en restauratie van gebouwen. Vanuit deze ervaring hebben zij zo’n 20 verschillende, ruime eigendommen gerestaureerd die verspreid liggen over het historische stadsdeel van North Adelaide.

North Adelaide is op vandaag het meest mondaine stadsdeel van Adelaide omwille van de combinatie tussen prachtige 19e eeuwse gebouwen, charmante oude villa’s met verzorgde voortuintjes, gerenommeerde restaurants en café’s en de historische City Parklands. Bovendien geniet u van de rustige omgeving terwijl u zich toch in de nabije omgeving van het stadscentrum van Adelaide bevindt.

Als u Adelaide bezoekt, van een charmante accommodatie houdt en wil genieten van de rust en gezelligheid van North Adelaide, dan moet u zeker in één van deze historische huizen verblijven.

Enkele voorbeelden om u te overtuigen:

Buxton Manor

Buxton Manor - interieurDe Buxton Manor ligt in het hart van het residentiële North Adelaide en werd ontworpen en gebouwd in 1909. Eigenaar was Sir Josiah Symon, een gerespecteerde Australische jurist, parlementariër en één van de grondleggers van de “Australian Constitution”.

De Buxton Manor beschikt over 4 geraffineerde appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Ideaal dus voor families met kinderen of vrienden die samenreizen. De appartementen zijn prachtig gerestaureerd en brengen u terug in de tijd van toen met koloniale antiquiteiten, open haard, originele badkamers met antieke badkuip, Schotse kant, … Buxton Manor beschikt eveneens over een mooie tuin met barbecue mogelijkheid. Zeker een aanrader !

Fire Station Inn

Fire Station Inn - interieurDit gebouw dateert van 1866 en was een werkende brandweerkazerne. Het klassieke Victoriaanse gebouw werd omgetoverd in luxe accommodatie met 3 suites:

“ The Residency-Penthouse”, de romantische “Loggia Courtyard” en de wereldberoemde “Fire Engine Suite”, waarbij u vanuit het bed uitkijkt op de antieke brandweerwagen!

Elke suite beschikt over een marmeren badkamer met eigen spa.
Bezienswaardigheden in de regio:
Vele van de bezienswaardigheden van South Australia liggen in de nabijheid van Adelaide.

De bekende wijnvallei Barossa Valley, het lieflijke Fleurieu Peninsula, het onbekende Eyre Peninsula, de magische Flinders Ranges alsook het veelzijdige Kangaroo Island zijn enkele van de hoogtepunten die u vanuit Adelaide kan ontdekken.
7. Product in de kijker: Adventure Charters op Kangaroo Island. top
Kangaroo Island

Kangoeroes rustend tijdens de middagzonDit op twee na grootste eiland van Australië ligt zestien km voor het Zuid-Australische vasteland. Kangaroo Island heeft zich ongeveer 9.000 jaar geleden van het vaste land losgemaakt. Het eiland beschikt hierdoor over een zeer uitgebreide variëteit aan fauna en flora, het was immers beschermd voor verwoestende invloeden van vossen en hazen die uit Europa werden ingevoerd. Er ontstond een van de boeiendste natuurgebieden van Australië. Het is het leefgebied van talrijke water- en zeevogels, koala's, kangoeroes, wallabies en zelfs pinguïns.

Bezoekers doen er onvergetelijke indrukken op: steile steenrotsen, hevig opspattend schuim, stille stranden, diepblauwe zee, reusachtige eucalyptusbossen, beschutte
baaien en verborgen grotten. Kangaroo Island behoort zonder
twijfel tot de hoogtepunten van een reis door South Australia.

Kangaroo Island, Remarkable Rocks De afstand en reistijd van Adelaide naar Kangaroo Island is kort. Met de auto is het ongeveer 90 minuten rijden naar Cape Jervis op het schiereiland Fleurieu. Van hieruit vaart een auto- en passagiersferry naar Penneshaw op Kangaroo Island. De overtocht duurt nog geen uur.
Alternatief kan u vanaf Adelaide vliegen naar Kingscote op Kangaroo Island. De vlucht duurt ongeveer 30 minuten.

U kan Kangaroo Island zowel individueel alsook in kleine groep verkennen. Gezien de dieren zich niet altijd even gemakkelijk laten ontdekken, raden wij aan dit prachtige eiland te verkennen met een ervaren natuurgids.

Adventure Charters Kangaroo Island


Kangaroo IslandAdventure Charters of Kangaroo Island is een gespecialiseerde reisorganisator op Kangaroo Island, ideaal voor mensen die zoeken naar een kwalitatieve tour in kleine groepjes onder leiding van zeer ervaren natuurgidsen. De excursies kunnen uiteraard ook op privé-basis voorzien worden.

Kangaroo Island heeft heel wat te bieden, we raden dan ook aan om 2 of 3 dagen te voorzien om dit eiland te verkennen.

Op Kangaroo Island heeft u heel wat diverse accommodaties. Aan te raden zijn de prachtige Bed & Breakfast accommodaties met een klein aantal kamers. De meeste zijn zeer charmant ingericht, bieden een uitstekende keuken en brengen u in contact met de locale bevolking.

De 2-daagse “Kangaroo Island in Style” tour van Adventure Charters of Kangaroo Island is ideaal om in te plannen in een Australië rondreis. Wij geven u graag een voorsmaakje met het bijgaande reisprogramma:

DAG 1 : ADELAIDE - KANGAROO ISLAND (Lunch/Diner)
Bij aankomst op Kangaroo Island wordt u opgewacht door uw gids/chauffeur die u twee dagen lang dit prachtige eiland zal doen ontdekken. Kangaroo Island bestaat voor een groot deel uit nationaal park. Hier vindt u op een kleine oppervlakte heel wat typische fauna en flora. Per airconditioned 4WD vertrekt u naar een redgum bos waar u op zoek gaat naar koala's in het wild. U reist verder naar Lathami Conservation Park waar u een mooie wandeling maakt op zoek naar de typische kangoeroes van het eiland, wallabies en de bedreigde, prachtige "glossie black cockatoos". Na de wandeling maken we tijd voor een gezellige lunch waarbij u geniet van een lekkere seafood BBQ met Australische wijnen. Na de lunch trekt u naar Seal Bay Conservation Park waar u samen met uw gids wandelt tussen de zeeleeuwen. Het is de moeite waard om het typische gedrag van deze dieren waar te nemen. In de late namiddag bezoekt u nog Cape Gantheaume Conservation Park waar de kangoeroes hun schuilplaats verlaten om uit uw hand te eten. Aansluitend wordt u naar uw accommodatie gebracht waar u samen met uw gastheer geniet van het diner. Overnachting: Bed & Breakfast.


Kangaroo Island met Adventure Charters, BBQDAG 2 : KANGAROO ISLAND - ADELAIDE (Ontbijt/Lunch)
Ontbijt. Vandaag ligt de focus op een bezoek aan Flinders Chase National Park, een 74.000 hectare grote wildernis. Dit nationaal park is een thuisbasis voor kangoeroes, wallabies, possums, goanna’s, echidna’s, koala's, platypus en vele vogelsoorten inclusief de zeldzame Cape Barren Geese. U brengt ook een bezoek aan Cape Du Couedic waar u een Nieuw-Zeelandse groep zeehonden kan aanschouwen. Picnic lunch in het bos. Er is eveneens een bezoek voorzien aan Admirals Arch, alsook de Remarkable Rocks. Terugkeer is voorzien via Vivonne Bay, één van de weinige beschermde baaien op Kangaroo Island. U wordt op tijd teruggebracht naar de luchthaven van Kingscote of de ferryterminal van Penneshaw voor uw terugreis naar Adelaide.

Voor meer informatie omtrent deze tour alsook andere excursiemogelijkheden op Kangaroo Island, kan u terecht bij een van de specialisten van Aussie Tours. Zij helpen u graag verder.
8. Filmtip: "Finding Nemo" - nieuwste animatiefilm van Pixar. top
De nieuwste animatiefilm van Disney en Pixar, "Finding Nemo", belooft alvast een succes te worden. In Australië is het al een kaskraker, vanaf 26 november is hij ook in ons land te zien.

Finding Nemo screenshotHet onderwateravontuur speelt zich af in het Australische Great Barrier Reef. Nemo is een vis die wordt opgevoed door z’n overbeschermende vader. Wanneer Nemo per ongeluk in een aquarium in Sydney belandt, zoekt zijn vader de hele oceaan af om hem terug te vinden. Op zijn tocht krijgt hij de hulp van talrijke andere vissen.

Het verhaal werd prachtig verfilmd. De kleurrijke actiescènes spreken tot ieders verbeelding. In de originele versie hoort u o.a. Bruce Willis en Ellen Degeneres (bij ons bekend van de TV - serie ‘Ellen’). Bij ons worden de stemmen vertolkt door o.a. Guy Mortier en Mark Uytterhoeven.

"Finding Nemo" is een boeiend verhaal dat het leven in het Great Barrier Reef vanuit een andere hoek belicht, zowel jong als oud zal bekoren.
9. Onze Exclusieve Nederlandstalig begeleide rondreizen 2004-2005. top
cover Aussie Tours groepsbrochure 2003-2004 Wij bieden u:
 • kleine groepjes
 • goed "Vlaams" gezelschap
 • dezelfde ervaren Nederlandstalige, locale gids gedurende de rondreis
 • uitstekende hotels met centrale locatie
 • beste locale touroperators voor de excursies
 • bijna alles in de prijs begrepen
 • geen financiële verrassingen ter plaatse
Houdt u van zorgeloos reizen en méér te zien en te beleven voor minder geld, dan zijn onze "exclusieve" Nederlandstalig begeleide reizen de geknipte oplossing voor u. U wordt gedurende de ganse rondreis begeleid door één "locale" Nederlandstalige topgids.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor snelle beslissers op volgende afreisdata:


Aussie Tours populairste groepsreizen

De nieuwe brochure "Exclusieve Nederlands Begeleide Rondreizen 2004-2005" zal beschikbaar zijn vanaf eind november. Als u deze wenst te ontvangen, kan u hier klikken om uw aanvraag door te mailen.
10. Uw Oceanië-reis bij Aussie Tours reserveren biedt alleen maar VOORDELEN. top

Aussie team najaar 2003Het professioneel Aussie-Team staat graag tot
uw dienst
.

 • het meest uitgebreide aanbod
 • de allermooiste begeleide rondreizen
 • perfect individueel maatwerk
 • onklopbare prijzen
 • prijsgarantie bij reservatie
 • professionele informatie uit eerste hand
 • topservice van een Vlaams familiebedrijf
 • zekerheid via Garantiefonds Reizen

Nog vele warme Aussie groeten!

Aussie Tours banner, logo en slagzin.

AUSSIE TOURS - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

 Privacy
Uw e-mail adres werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

 Disclaimer
Aussie Tours besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid, de actualiteit en de relevantie van de gegevens opgenomen in de website en newsletters. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aussie Tours kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen. Alle vermelde vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

 Unsubscribe
Indien u voor onze nieuwsbrief bent geabonneerd, wordt deze automatisch naar het door u opgegeven e-mail adres verstuurd via onze e-mail marketing software.
Indien u onze newsletter niet meer wenst te ontvangen, volg dan de instructies onderaan de laatst ontvangen e-mail newsletter.
Belangrijk: gelieve het onderwerp/subject in de reply (antwoord mail) niet te wijzigen!

 Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Aussie Tours, Sint Jansstraat 78, B-8840 Staden BELGIË