Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 3 - Uitgave oktober 2005 

blt Privacy Statement: Wij respecteren uw privacy en de Belgische wetgeving inzake e-mail communicatie. Indien u onze elektronische mailings niet wenst te ontvangen, volg dan de instructies zoals vermeld in de laatst ontvangen email newsletter U wordt dan volautomatisch geschrapt uit onze abonnementslijst.

.
.
.

G’day,

Eerst en vooral wensen we onze lezers te bedanken voor het inschrijven op onze “newsletter” met interessante nieuwtjes van “Down Under” !

Indien u graag zou reageren op één van onze newsletter rubrieken kan u ons een e-mail sturen. U kan natuurlijk ook steeds bellen naar 051 70 56 11 of faxen op 051 70 06 24.

De vorige edities van "Oceania News" kan u steeds raadplegen via het online archief op onze website: http://www.aussietours.be/archiefnieuwsbrieven.htm

In deze editie kan u de volgende thema’s terugvinden:

1. Promotie MALAYSIA AIRLINES: naar Australië of Nieuw-Zeeland vanaf 670 euro.  top

Vertrek vanaf: Brussel of Parijs CDG

 

Bestemming:

Australië: Sydney / Melbourne / Brisbane / Adelaide / Perth

Nieuw-Zeeland: Auckland

Via:

In Europa: Wenen, Manchester of Parijs CDG

In Azië: Kuala Lumpur

 

Prijs/persoon: vanaf EUR 670.00 (zie onderstaande tabel) excl. luchthaventaksen, brandstoftoeslagen en ticketkosten

 

Voorwaarde: Tickets moeten binnen de 10 dagen na reservatie betaald en uitgegeven worden.

 

Min. verblijf: 7 dagen

Max. verblijf: 3 maanden

 

Reserveren: tussen 1 oktober en 31 oktober 2005

 

Reisperiode: vertrek tussen 01/10/05-10/12/05 en tussen 01/01/06-25/06/06

 

Stopovers: Kuala Lumpur

 

Wijzigingen:

-Datumwijziging tegen 100 Euro

-Routewijziging - na ticketafgifte niet toegestaan

 

Annuleringen: na ticketafgifte geen restitutie

 

Kinderen: 2-12 jaar: 25% korting

 

Reservatie: Het aantal plaatsen voor dit tarief is beperkt. Snel reageren is dan ook de boodschap. Deze aanbieding is steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid.

 

Prijs per persoon in Euro* Vertrek vanaf Vertrek vanaf
*exclusief luchthaventaksen,
brandstoftoeslag en ticketkosten
Parijs CDG
Geen Interline

Brussel

via Wenen, Manchester, Parijs CDG

  ECONOMY CLASS ECONOMY CLASS
Australië
670
760
Nieuw-Zeeland
690
780
  BUSINESS CLASS BUSINESS CLASS
Australië 2.415 2.525
Nieuw-Zeeland 2.525 2.635

 

2.  Promotie SINGAPORE AIRLINES: naar Australië of Nieuw-Zeeland vanaf 810 euro. top

 

Vertrek vanaf: Parijs CDG

 

Bestemming:

Australië: Sydney / Melbourne / Brisbane / Adelaide / Perth

Nieuw-Zeeland: Christchurch / Auckland

Via: Singapore

 

 

Prijs/persoon:

-EUR 810.00 (vertrek tussen 01/11/05-15/12/05)

-EUR 860.00 (vertrek tussen 01/10/05-31/10/05 + 24/12/05-30/04/06)

excl. BTW, luchthaventaksen en brandstoftoeslagen

 

Voorwaarde 1: Dit tarief kan enkel geboekt worden in samenhang met een landarrangement te reserveren bij Aussie Tours. Dit tarief kan niet toegepast worden als ‘flight only'.

Voorwaarde 2: Tickets moeten binnen de 96 uren na reservatie betaald en uitgegeven worden.

 

Min. verblijf: nacht van zaterdag op zondag

Max. verblijf: 3 maanden

 

Stopovers: Singapore

 

Wijzigingen: Datumwijziging tegen 100 Euro

 

Kinderen:

0-2 jaar: 90% korting (geen stoel)

2-12 jaar: 25% korting

 

Reservatie: Het aantal plaatsen voor dit tarief is beperkt. Snel reageren is dan ook de boodschap. Deze aanbieding is steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid.

3.  De vernieuwde Oceania Road Show komt steeds dichterbij. top

 

De Oceania Road Show 2005 komt steeds dichterbij! Op zondag 27 november is het weer zover, dan wordt Flanders Expo voor één dag omgetoverd tot het mekka voor alle Aussie en Kiwi lovers.

 

Het concept is totaal veranderd tegenover vorige jaren om u nog meer in de sfeer van Down Under onder te dompelen. U kunt er deelnemen aan tal van workshops zoals didgeridoo en dot painting, wijn degusteren of insecten proeven (betalend). Doorlopend vinden ook visuele presentaties plaats over Australië, Nieuw-Zeeland en de Pacific. Het programma van de presentaties is de laatste weken nog wat gewijzigd omdat wij prachtig beeldmateriaal op de kop hebben kunnen tikken, dat wij u zeker niet konden onthouden. Ook worden op deze dag onze nieuwe brochures 2006-2007 in primeur aan het publiek voorgesteld en zijn onze geprefereerde leveranciers aanwezig om u advies te geven in verband met uw geplande reis Down Under.

 

Inschrijven kan nog steeds via het inschrijvingsformulier op onze website: www.aussietours.be/roadshows.htm, maar wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! Bij inschrijving vragen wij u mee te delen of u de visuele presentaties wilt volgen in de voormiddag of de namiddag (dit om organisatorische redenen). Onafhankelijk van deze keuze, kan u uiteraard de ganse dag bij ons terecht voor de andere activiteiten en randanimatie.

De inkom bedraagt 5 € per persoon (parking inbegrepen). Wie daarenboven wil genieten van het Aussie Buffet, betaalt hiervoor 15€ per persoon extra. Het Bistro Terras is de ganse dag geopend. Als voorsmaakje op uw reis Down Under kan u er reeds genieten van een lekker Australisch wijntje.

4. Australië en Nieuw-Zeeland in de prijzen . top

 

AUSTRALIE

De NBI (Nation Brands Index) heeft Australië gerangschikt als meest begeerde vakantiebestemming. Australië wordt aangeduid als de meest vriendelijke, eerlijke en gastvrije natie. De NBI-index peilt consumenten wereldwijd over culturele, politieke en commerciële onderwerpen.

 

NIEUW-ZEELAND

Nieuw-Zeeland is voor het eerst uitgeroepen als topbestemming tijdens de Nast Traveller Awards 2005 in het Verenigd Koninkrijk. Nieuw-Zeeland behaalde de meeste punten voor zijn landschap, veiligheid en milieuvriendelijkheid.

5. Regio in de kijker - Nieuw-Zeeland: Christchurch . top

 

Christchurch, de charmante, historische stad gelegen aan de Oostkust van het Zuidereiland, is omgeven door bergen en oceaan en is een niet te missen bestemming tijdens uw trip naar Nieuw-Zeeland.

Christchurch heeft tal van toeristische trekpleisters. “The Botanical Gardens” zijn een aangename plaats om te wandelen tussen de oude bomen en goed onderhouden bloemperken. “Hagley Park” is de stek voor fietsers, joggers en cricketspelers. Het is eveneens het 2e grootste park ter wereld. De rivier Avon stroomt door de uitgestrekte Botanische Tuin. Hier kunnen watersportliefhebbers een tocht maken met de kano of roeiboot. Wie niet graag peddelt, kan zich laten varen door een gondelier. De Cathedral Square neemt een belangrijke positie in. Het historische pand werd lang als postkantoor gebruikt. Aan de overkant van het plein staat de Christchurch Cathedral, waar u uitzicht hebt op de stad en de toppen van de Southern Alps.

In het Canterbury Museum vindt u een interessante tentoonstelling over het zuidpoolgebied. Dat is niet verwonderlijk, want Christchurch is nog steeds het vertrekpunt van veel expedities naar de Zuidelijke Ijszee. Tijdens het weekend kan u kuieren op de “Local Markets”. 's Avonds bruist de stad van energie met de vele restaurants, sportbars en pubs.

 

Vanuit Christchurch kunt u eventueel een trip maken naar het Banks-schiereiland met Akaroa als voornaamste historische plaats. Akaroa heeft een bevolking van slechts 650 personen en was de eerste Franse nederzetting in Nieuw-Zeeland. Akaroa betekent in het Maori, lange haven. Het charmante stadje ligt op 82 km van Christchurch, aan een panoramische haven, en streeft ernaar de sfeer te creëren van een Frans provinciaal dorp. Het Akaroa Museum toont u de geschiedenis van het schiereiland en omvat ondermeer ook het gerechtshof en de Langlois-Eteveneaux Cottage. Een zeer geliefde wandeling is de Akaroa Historic Village Walk die u langs de verschillende oude houten huizen en kerken voert, die zo kenmerkend zijn voor het stadje. Vanuit Akaroa kunt u optioneel ook een havencruise maken.

 

Onze tip in Christchurch: “THE CHARLOTTE JANE”

Dit luxe Boutique Hotel, gelegen aan de stadsrand, zorgt ervoor dat u zich echt thuis voelt in “The Garden City”. U wordt er hartelijk verwelkomd door Siegfried en Moira. In de prachtige tuin, met verwarmde terrassen vindt u de ultieme rust. Het hotel heeft verschillende eetruimtes waar u kan genieten van de gastronomische keuken en uitstekende wijnen. De 12 kamers zijn voorzien van kingsize bedden, grote douches en spa. Elke kamer heeft zijn eigen verfijnde stijl. 's Morgens wordt u verwend met een uitgebreid ontbijt. Als u houdt van rust, gezelligheid en gastronomie dan is The Charlotte Jane zeker een aanrader!

6. Regio in de kijker - Australië: Northern Territories - "Top of the Treks" . top

Australië staat niet alleen bekend als het land van de immense afstanden en onmetelijke tochten, maar ook als een waar wandelparadijs! Vooral in de Top End, de streek rond Darwin en de Red Centre, zijn er heel wat prachtige bushwalks die op u liggen te wachten. Met haar natuurlijke uitstraling en onherbergzame wildernis is de Top End de ideale bestemming voor wandelaars:

 

Barrk Sandstone Bushwalk: Terwijl u in het Werelderfgoed Kakadu National Park verblijft, kunt u deze uitdagende 12 km lange wandeling uitproberen. Zij brengt u doorheen een zandsteenachtige streek en biedt u een schitterend overzicht van de lokale fauna en flora. Een magnifiek zicht vanop de Anbangbang, een bezoek aan de Nanguluwur Aboriginal rock art en de Nourlangie's kliffen staan tijdens deze dag op het programma.

 

Tabletop Track: Deze wandeling doorheen het populaire Litchfield National Park biedt u watervallen vanop het plateau “Tabletop Range”. Dit 39 km lange circuit verbindt alle verschillende watervallen en u kunt op verschillende startplaatsen beginnen.

 

Jatbula Trail: Deze ‘must do' van 66 km doorheen het Nitmiluk National Park (Katherine Gorge) biedt u wildlife, culturele sites en diepe zandstenen kloven. 4 dagen zou voldoende moeten zijn om deze tocht tot een goed einde te brengen. Elke dag is de moeite waard! Deze tocht start bij het visitor centre in Katherine en brengt u via regenwoud, kloven en watervallen tot bij de Edith Falls.

 

Larapinta Trail: Richting Alice Springs vindt u de Larapinta Trail, een ongelooflijk populaire langeafstandswandeling doorheen het West MacDonnell National Park. Deze wandeling telt maar liefst 223 km en is onderverdeeld in 12 delen, elk met een verschillende graad van moeilijkheid. Er is ook een 2-daagse wandeling in voorzien.

 

Kings Canyon Rim Walk: Deze “must track” doorheen het Watarrka National Park begint met een steile klim naar de top van Kings Canyon en wordt gevolgd door de wandeling op de rand van de canyon alvorens af te dalen naar de Garden of Eden. Deze groene oase met waterputten geeft u trouwens de mogelijkheid tot een verfrissende duik om even af te koelen.

 

Uluru Base Walk: Deze wandeling rond de voet van Uluru / Ayers Rock is waarschijnlijk de meest bekende. De 10 km lange, vlakke wandeling duurt ongeveer 4 uur en is een prima alternatief voor de klim naar de top.

 

So, if those boots were made for walking… allemaal richting Top End!!

 

7. Product in de kijker - Australië: Longitude 131°, beste hotel van Australasia. top

 

Meer dan 20 000 lezers van Conde Nast Traveller Magazine in het Verenigd Koninkrijk hebben het Voyages hotel Longitude 131° in Ayers Rock uitgeroepen tot het beste “Overseas Leisure Hotel in Australasia & South Pacific”. Deze award erkent de hoogstaande prestige die deze accommodatie over de hele wereld uitstraalt. Longitude behaalde eveneens de 12de plaats in de “Top 100 hotels” van de wereld.

Eén van de sterkste troeven van Longitude is haar bijdrage tot het milieu en daarnaast natuurlijk de magnifieke locatie. Dit safarikamp is in Australië enig in zijn soort en is gelegen aan de rand van het Uluru Kata Tjuta National Park, ongeveer 3 kilometer van Ayers Rock. 15 luxueuze, op stelten gebouwde tentbungalows groeperen zich om het Dune House, waarin zich een exquise restaurant, een bar en een bibliotheek bevinden. Daarnaast bevindt zich ook nog het zwembad met zonneterras. Zeer indrukwekkend is het panoramisch uitzicht door het grote schuifvenster: spinifexgras in het rode zand van de Outback met daarachter Ayers Rock!

 

Tijdens uw verblijf wordt een omvangrijk programma van excursies aangeboden, dat exclusief voor de gasten van het resort voorbehouden is. Ervaren gidsen begeleiden u in luxueuze 4WD-voertuigen op interessante ritten naar Ayers Rock en de Olgas.

Naast Longitude 131° biedt Voyages ook nog andere exclusieve en stuk voor stuk magnifieke resorts aan waaronder Lizard Island Resort, El Questro Station, Silky Oaks Lodge, Cradle Mountain Lodge,… Kortom zeker de moeite waard om hier tijdens uw trip Down Under even te “stranden”!

8. Aussie boy on the gab: Steven leeft zich uit op het Australische platteland. top

Woensdag 31 augustus 2005. De tweede dag van mijn allereerste bezoek aan Australië. We vertrekken 's namiddags vanuit onze verblijfplaats Melbourne richting Phillip Island.

 

We houden een eerste stop aan de Warrook Cattle Farm, waar het contrast met Vlaamse boerderijen al snel opvalt. Wat zouden onze schaapjes hier gelukkig zijn in deze uitgestrekte weiden! Eens we uit de bus stappen, kan ik mijn nieuwsgierigheid amper bedwingen, en loop ik meteen naar de omheining, waar ik voor de eerste keer een levensechte kangoeroe kan bewonderen. Na een hele reeks oooh's en aaah's worden we begroet door de plaatselijke cowgirl. Ze leidt ons rond in het gedeelte van de farm dat ik best kan omschrijven als een grote kinderboerderij. Maar ook bij deze al wat grotere kinderen hebben de kangoeroes en wombats heel wat succes.

Na de rondleiding staan twee huifkarren op ons te wachten (de afstanden zijn toch iets groter dan in onze Westhoek, waardoor er in plaats van paarden, twee jeeps voor deze huifkar gespannen zijn). Onze groep blijkt iets te groot te zijn om met z'n allen in de huifkarren te passen, waardoor we maar met z'n tweetjes in de laadbak van de pick-up kruipen. Dankzij het betere evenwichtswerk raken we veilig tot aan de landerijen, waar de cowgirl ons haar 3 honden voorstelt.

De vierde moet ons van op een afstand g'day zeggen omdat die het blijkbaar niet zo op bezoekers begrepen heeft. We krijgen een mooi voorbeeld van hondendressuur te zien wanneer de trouwe viervoeters, enkel begeleid door enkele schreeuw- en fluitgeluiden, een zestigtal schapen naar ons toe brengen. Zelf worden we gelukkig op een wat zachtaardiger manier naar de ‘shearing shed' gebracht. Hier toont de cowgirl (sheepgirl) ons haar vaardigheden in de nobele kunst van het schaapscheren. Ons medelijden voor het arme schaap maakt al snel plaats voor bewondering voor de manier waarop het schaapscheren gebeurt. Slechts enkele minuten heeft ze nodig om het dier van alle wol te verlossen. En ik die dacht dat mijn kapster een rappe was…

 

Na het bezoek aan de Warrook Cattle Farm stappen we terug op de bus en rijden we verder naar Phillip Island. Tijdens de rit bewonderen we de prachtige kustlijn met enkele mooie surfplekjes. Donkere wolken glijden over het eiland en al snel begint het te regenen. Met als gevolg een dubbele regenboog! Een kwartiertje later komen we aan bij de fameuze Penguin Parade. Veel tijd om rond te neuzen in het bezoekerscentrum is er niet, want de zonsondergang komt eraan… We haasten ons dus naar platform. Niemand durft ook maar het kleinste geluid te maken uit angst om de pinguïns af te schrikken. Ons geduld wordt niet lang op de proef gesteld, want 10 minuutjes later zien we al de eerste diertjes uit het water waggelen. De mini-pinguïns (kleinste soort ter wereld!) lijken te genieten van al de aandacht. Trots wandelen ze langs het platform. Even ontstaat er paniek wanneer plots een kat op het strand verschijnt. Maar deze heeft blijkbaar net zijn portie Whiskas gegeten en is niet meteen in de pinguïns geïnteresseerd. Ondertussen zijn er reeds tientallen diertjes uit het water gekomen. Na dit wonderlijke halfuurtje wandelen we samen met enkele laatkomertjes onder de pinguïns terug. Op het einde van het wandelpad komt het pijnlijke afscheid. Zij hebben nog een fikse wandeling naar hun nest voor de boeg, wij een lange rit terug naar ons hotel…

9. Fotowedstrijd 2005: win een Qantas ticket naar Australië. top

Qantas Airways logo en slagzinStuur ons je allerbeste foto van Oceanië (Australië, Nieuw-Zeeland of de Pacific Eilanden) en win één van de prachtige prijzen, waaronder de hoofdprijs: 2 Qantas vliegtickets naar Australië!

 

Per categorie wordt ook een winnaar verkozen, die beloond wordt met een Aussie Tours reischeque ter waarde van 250 Euro!

Alle inzendingen moeten binnen zijn tegen 31 januari 2006.

Aussie Tours Fotowedstrijd 2005 logoDe wedstrijd is voorbehouden aan klanten van Aussie Tours en de foto’s dienen genomen te zijn tijdens uw reis naar Oceanië (reisperiode 01/12/2004 - 31/12/2005).

Er mag slechts één foto (digitaal of print) opgestuurd worden per geboekt dossier.

Er zijn vijf categorieën:
1. Landschap & Reizen

2. Mensen & Reizen

3. Fauna-Flora & Reizen

4. Cultuur & Reizen

5. Avontuur & Reizen

 

Om onze fotoliefhebbers een extra stimulans te geven, worden naast de vermelde hoofdprijzen, nog VIJFTIG troostprijzen voorzien!!!

De uitgebreide voorwaarden en informatie vindt u op onze website onder de rubriek: Fotowedstrijd

10. Exclusieve Nederlandstalig begeleide rondreizen. top

Cover Aussie Tours brochure - Exlusieve Nederlandstalig begeleide Rondreizen 2005-2006.

 

 

Wij bieden u:

 • kleine groepjes
 • goed "Vlaams" gezelschap
 • dezelfde ervaren Nederlandstalige, lokale gids gedurende de rondreis
 • uitstekende hotels met centrale locatie
 • beste lokale touroperators voor de excursies
 • bijna alles in de prijs begrepen
 • geen financiële verrassingen ter plaatse


 

Houdt u van zorgeloos reizen en méér zien en beleven voor minder geld, dan zijn onze "exclusieve" Nederlandstalig begeleide reizen de geknipte oplossing voor u. U wordt gedurende de ganse rondreis begeleid door één "lokale" Nederlandstalige topgids.


Ontdek nu één van de mooiste, puurste en veiligste landen ter wereld en maak snel een reservatie voor één van onze exclusieve reizen. De interesse was enorm dit jaar, dus stel uw reservatie voor 2006/2007 niet uit!

Reiskalender 2005/06 - Overzicht Nederlandstalig Begeleide Rondreizen:

 • "Australian Highlights" - 22 dagen - van 16/7 tot 6/8/2005 - afgesloten!
 • "Australian Highlights" - 22 dagen - van 6/8 tot 27/8/2005 - afgesloten!
 • "Australian Adventure" - 21 dagen - van 3/9 tot 23/9/2005 - afgesloten!
 • "The Very Best of Australia" - VIP-tour - 31 dagen - van 29/9 tot 29/10/2005 - afgesloten!
 • "Australian Adventure" - 21 dagen - van 1/10 tot 21/10/2005 - afgesloten!
 • "The Highlights of New Zealand" - 24 dagen - 10/11 tot 3/12/2005 - VOLZET!
 • "Australian Dream" - 21 dagen - van 13/11 tot 3/12/2005 - VOLZET!
 • "The Highlights of New Zealand" - 24 dagen - van 2/2 tot 25/2/2006 - VOLZET!
 • "Australian Dream" - 21 dagen - van 5/2 tot 25/2/2006 - VOLZET !

Zoals u kan zien zijn onze Nederlandstalige groepsreizen volzet tot en met februari 2006. Momenteel zijn wij in volle voorbereiding voor ons groepsprogramma 2006/2007. De data alsook de programma's van onze rondreizen zullen gelijklopend zijn met ons huidig programma 2005/06. Mensen die geen risico willen lopen en zeker willen zijn van een plaatsje op onze groepsreizen van juli 2006 tem februari 2007, raden wij aan nu reeds een OPTIEBOEKING te maken. Eens de nieuwe brochure 2006/07 verschijnt (voorzien voor eind november 2005) krijgen deze klanten de eerste kans om hun optieboeking om te zetten in een definitieve boeking.

De meeste van onze begeleide rondreizen hebben een maximum aantal deelnemers van 10 tot 15 personen.
Bij interesse sturen wij u graag onze brochure "Exclusief Nederlands Begeleide Rondreizen 2005-2006".

U kan deze brochure bestellen via e-mail of via het bestelformulier op onze website.

11. Onze nieuwe brochures 2006-2007 zijn in aantocht ! top

 

 

 

Eind november zijn onze nieuwe brochures 2006-2007 beschikbaar! Dit zijn de meest complete Oceanië-brochures (samen zo'n 400 pagina's) op de Belgische markt!

 

Reserveer uw Oceanië reis rechtstreeks bij de reisorganisator en u geniet van informatie en advies uit eerste hand, alsook van onklopbare prijzen!

Er zullen opnieuw heel wat speciale aanbiedingen zijn voor snelle beslissers! U kan nu reeds onze brochures GRATIS aanvragen (binnen België) via het bestelformulier op onze website of telefonisch op 051 70 56 11.

Gelieve wel steeds duidelijk uw volledige naam en adres te vermelden, alsook te specifiëren welke brochure(s) u wenst te ontvangen:

 • Best of Australia 2006- 2007
 • Best of New Zealand & Pacific 2006- 2007
 • Exclusieve Nederlands begeleide rondreizen 2006- 2007

Wij hopen alvast u in de toekomst van dienst te kunnen zijn!

12. Uw Oceanië-reis bij AUSSIE TOURS reserveren biedt alleen maar voordelen. top

groepsfoto Aussie Tours teamHet professioneel Aussie-Team staat graag tot
uw dienst
.

 • het meest uitgebreide aanbod
 • de allermooiste begeleide rondreizen
 • perfect individueel maatwerk
 • onklopbare prijzen
 • prijsgarantie bij reservatie
 • professionele informatie uit eerste hand
 • topservice van een Vlaams familiebedrijf
 • zekerheid via Garantiefonds Reizen

Nog vele warme Aussie groeten!


Aussie Tours banner, logo en slagzin.

AUSSIE TOURS - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

 Privacy
Uw e-mail adres werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

 Disclaimer
Aussie Tours besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid, de actualiteit en de relevantie van de gegevens opgenomen in de website en newsletters. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aussie Tours kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen. Alle vermelde vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

 Unsubscribe*
Indien u voor onze nieuwsbrief bent geabonneerd, wordt deze automatisch naar het door u opgegeven e-mail adres verstuurd via onze e-mail marketing software.
Indien u onze newsletter niet wenst te ontvangen, zal uw registratie volautomatisch verwijderd worden door te klikken op deze link: {UNSUBSCRIBEHYPERLINK}
Belangrijk: gelieve het onderwerp/subject in niet te wijzigen!

 Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Aussie Tours, Sint Jansstraat 78, B-8840 Staden BELGIË