Aussie News
jaargang 8 - uitgave oktober 2010
Australie New Zeeland Pacific

G'day {AFunctie} {AVoornaam} {AAchternaam},

Eerst en vooral bedankt voor het inschrijven op onze 'AUSSIE NEWS' met interessante nieuwtjes van Down Under!

Wenst u te reageren op één van onze rubrieken, stuur ons een e-mail (info@aussietours.be) of bel op 051/70 56 11. De vorige edities van onze newsletter kunt u raadplegen via ons online archief op www.aussietours.be/archiefnieuwsbrieven.htm.

Schrijf nu in voor de Oceania Roadshow

Dit unieke event is de beste voorbereiding voor uw reis naar Australië, Nieuw-Zeeland en de eilanden van de Zuidzee. Bent u nog niet ingeschreven? Doe het dan nu, want de plaatsen zijn beperkt en vullen zich heel snel op.
Aussie Tours, reeds 15 jaar dé Oceanië specialist, organiseert op zondag 28 november de 9e editie van deze jaarlijkse roadshow. U kan er op diverse manieren kennis maken met deze fascinerende bestemmingen:

  • Uitgebreide reportage van Australië met alle hoogtepunten
  • Eigen reportage van Nieuw-Zeeland met alle hoogtepunten
  • Persoonlijke reisverhalen over Tahiti, Fiji, Cook Islands, Vanuatu, Papua New Guinea & reizen met de camper
  • De aanwezigheid van diverse toeristische diensten, luchtvaartmaatschappijen en gespecialiseerde lokale touroperators die u met raad en daad kunnen bijstaan in uw keuze en planning van uw reis “Down Under”
  • De specialisten van Aussie Tours bieden u individueel reisadvies op maat, direct van de reisorganisator

Voor de gelegenheid wordt Flanders Expo ondergedompeld in een ware “Down Under” sfeer. U kan er genieten van een workshop didgeridoo spelen, showcooking van typische Nieuw-Zeelandse gerechten, het optreden van de dansgroep Te Ikurangi uit de Cook Islands, een Australische lunch, …

Hebt u ook zin om de sfeer op te snuiven? Schrijf dan hier snel in!

Aussie Girl Down Under - Lieselot gaat snorkelen bij de Low Isles

Wat kijk ik er naar uit, een dag aan boord van een luxe zeilcatamaran om er te snorkelen vanaf Coral Cay, een piepklein eilandje gelegen aan het begin van het Great Barrier Reef.

Anders dan vanaf een ponton, kunt u al vanaf het strand de koralen en de grote aanwezigheid van tropische vissen bewonderen. Ideaal voor jong en oud!

Lees meer

Regio in de kijker - Port Douglas, Australië

Port Douglas, een voormalig vissersdorpje op ongeveer een uur rijden ten noorden van Cairns in het tropische North Queensland, is dé locatie bij uitstek om een paar dagen te verpozen weg van alle drukte.

Anders dan het bekendere Cairns, beschikt Port Douglas wel over een zandstrand, meer bepaald Four Mile Beach. Ellenlang wit verlaten zandstrand, azuurblauw water en een tropische begroeiing maken van dit plaatsje een idyllische bestemming.

Lees meer

/fotowedstrijd.jpg

Neem deel aan de fotowedstrijd en win 2 vliegtickets Down Under

Stuur ons je allerbeste foto van Oceanië (Australië, Nieuw-Zeeland of de Pacific eilanden) en win één van de prachtige prijzen waaronder de hoofdprijs: 2 Qantas vliegtickets naar Australië of Nieuw-Zeeland !

Per categorie wordt ook een winnaar gekozen, die beloond wordt met een Aussie Tours reischeque t.w.v. 250 euro!

Daarnaast zijn ook nog 50 troostprijzen te winnen.

Neem deel

AUSSIE TOURS - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Aussie Tours besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid, de actualiteit en de relevantie van de gegevens opgenomen in de website en newsletters. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aussie Tours kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen. Alle vermelde vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Unsubscribe*
Indien u voor onze nieuwsbrief bent geabonneerd, wordt deze automatisch naar het door u opgegeven e-mail adres verstuurd via onze e-mail marketing software. Indien u onze newsletter niet wenst te ontvangen, zal uw registratie volautomatisch verwijderd worden door te klikken op deze link: {UNSUBSCRIBEHYPERLINK}
Belangrijk: gelieve het onderwerp/subject in niet te wijzigen!

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Aussie Tours, Sint Jansstraat 78, B-8840 Staden BELGIË

all rights reserved
© Aussie Tours 2003 - Licentie A1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds

 
Offerte aanvraag Brochure aanvraag Aussie Tours