Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 4 - Uitgave april 2006  
.
.
.
back to newsletter

And the winner is...Aussie Tours!  

 

Op donderdag 23 maart nodigde Qantas Benelux alle Australië specialisten uit van de ganse Benelux voor de uitreiking van de prestigieuze ‘Iron Boomerang Award 2005' . De uitreiking ging samen met een uitstekend diner in het Australische Restaurant ‘Southern Cross' te Heemstede.

 

De uitreiking bestond uit 5 Awards in de volgende categorieën:

-Best Business Performance

-Best Brochure

-Best Website

-Best Product Knowledge

-Best Marketing Performance

 

Aussie Tours werd tijdens deze gelegenheid genomineerd in 3 van de 5 categorieën en won voor de tweede keer de Award voor ‘Best Business Performance'.

 

De apotheose van de avond was uiteraard de uitreiking van de felbegeerde ‘Iron Boomerang Award 2005' waarbij Qantas de touroperator wil bekronen die in 2005 over alle categorieën het meeste uitblonk. Voor 2005 viel Aussie Tours deze eer te beurt.

 

Het ganse team van Aussie Tours was apetrots en bijzonder blij met deze blijk van waardering. Het prachtige kunstwerk krijgt dan ook een heel speciaal plaatsje in ons kantoor. Het winnen van deze Award heeft ons bovendien nog extra motivatie om het in 2006 zeker even goed alsnog beter te doen.

 

Wij danken Qantas, onze geprefereerde carrier, voor de jarenlange goeie samenwerking. Het was in elk geval een avond om nooit meer te vergeten!