Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 6 - Uitgave april 2008  
.
.
.
back to newsletter

 

9-daagse tour van Perth naar Adelaide met Nullarbor Traveller

 

 

 

 

 

Nullarbor Traveller biedt avontuurlijke reizen aan voor onafhankelijke reizigers die een onvergetelijke unieke Australische ervaring zoeken. Eén van de tours die Nullarbor Traveller aanbiedt is een all inclusive begeleid kampeeravontuur tussen Perth en Adelaide en omgekeerd. Hun filosofie is aandacht voor de details en persoonlijke toewijding om hun producten te ontwikkelen en te verbeteren. Voor volgend seizoen hebben ze dan ook enkele tours aangepast.

 

 

 

De 9-daagse tour van Perth naar Adelaide gaat via de spectaculaire Wave Rock naar Esperance. Via Norseman doorkruis je dan de Nullarbor Plains, een immense vlakte waarin niet één boom te vinden is. Vlakte en wat struikjes, that's it. 1660 kilometer lang, waaronder het langste stuk rechtdoor van Australië en misschien wel van de wereld. Maar ondanks de afstand is er amper tijd voor verveling! Na de Nullarbor Plains gaat de tour richting Eyre Peninsula in South Australia.

 

Het verschil met de 10-daagse tour van Adelaide naar Perth, is dat deze tour de aandacht vestigt op Eyre Peninsula. De nieuwe elementen in deze tour zijn dan ook hier te vinden. Vanaf april 2008 heb je de mogelijkheid om te zwemmen tussen scholen tonijnen. De tonijnen zwemmen rond je heen als bliksemschichten. Optioneel kan je in Port Lincoln ook zwemmen met de Great White Shark, uiteraard in een kooi!

De tours van Nullarbor Traveller zijn vooral voor mensen tussen de 20 en 45 jaar oud, maar zolang je jong van hart bent, kan je op 1 van de kampeertours inschrijven. Alle nodige kampeergerei is voorzien door Nullarbor Traveller. Slaapzakken kunnen uiteraard ter plaatse gehuurd worden (15 AUD). Eén van de plaatsen waar je overnacht, is Coodlie Park, de thuisbasis van de eigenaars van Nullarbor Traveller. Iedere reiziger ontmoet dus Hassie en Jo, de eigenaars, en kan zijn ervaringen rechtstreeks aan hen meedelen. Dat komt uiteraard alleen maar de kwaliteit van de tour ten goede!

 

Kortom, voor wie op zoek is naar prachtige natuur en landschappen, een enorme variatie aan wildlife, unieke ervaringen en een persoonlijk begeleide kampeertour, is bij Nullarbor Traveller zeker aan het juiste adres!