Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 5 - Uitgave februari 2007  
.
.
.
back to newsletter

Aussie Tours deelt schitterende prijzen uit!

 

Fotowedstrijd 2006

 

Onze fotowedstrijd 2006 werd opnieuw een groot succes! Op woensdag 14 februari kwam een professionele jury bijeen om zich te beraadslagen over de winnaars.
De jury bestond dit jaar uit:
-Dhr. Raymond Van Der Veer, Sales Manager Benelux van Qantas
-Dhr. Stefaan Beel, professioneel fotograaf bij Roularta Media Group
-Dhr. Lieven Coudenys, professioneel fotograaf

De ingezonden foto's werden ingedeeld in 5 reeksen (avontuur, cultuur, landschap, mensen en fauna & flora). Per categorie werd een winnaar bekroond die een reischeque aangeboden krijgt t.w.v. 250 euro en een originele handdoek met Aboriginal print.

Klik hier voor een overzicht van de reekswinnaars.

Uit deze 5 reekswinnaars werd dan ook nog eens de hoofdwinnaar gekozen van de fotowedstrijd 2006. De keuze viel op de schitterende foto van Dhr. Jos Vreys uit de categorie "Fauna & Flora". Hij wint 2 retourtickets met Qantas naar Australië, een reischeque t.w.v. 250 euro en een handdoek met Aboriginal print.

 

In iedere reeks werden ook een aantal troostprijzen uitgedeeld, namelijk een originele handdoek met Aboriginal print. De lijst van deze winnaars vindt u hier:

- Categorie Landschap
- Categorie Fauna & Flora
- Categorie Mensen
- Categorie Cultuur
- Categorie Avontuur

 

Wilt u volgend jaar in de prijzen vallen met een schitterende foto van uw reis naar Australië of Nieuw-Zeeland, surf dan snel naar http://www.aussietours.be/fotowedstrijd.htm voor verdere details.