Aussie News
jaargang 8 - uitgave februari 2010
Australie New Zeeland Pacific
Terug naar nieuwsbrief

Southern Ocean Lodge - een buitengewone belevenis op Kangaroo Island!


Vanuit Adelaide brengt een vlucht van ongeveer een half uurtje ons naar Kingscote op Kangaroo Island. We worden er opgewacht door de mensen van de Southern Ocean Lodge voor de transfer naar ons exclusieve verblijf. We doorkruisen het eiland naar Hanson Bay aan de zuidwest kust, zo’n 50 minuten rijden vanaf de luchthaven. Via de privé-toegangsweg komen we aan in een uniek paradijs.

De Southern Ocean Lodge is gelegen bovenop een klif langs de prachtige, ruige en ongerepte kust. De zeer ruime “Great Room” vormt het kloppende hart van onze “lodge experience”. Panoramische ramen, die reiken van vloer tot plafond, zijn een vast gegeven in de lodge en bieden fantastische uitzichten over de kustlijn. De lodge is opgetrokken in lokale kalksteen en gerecycleerd hout. Samen met de uitzonderlijke inrichting vinden we hier een oord van verfijnd comfort en luxe.

De ruime kamers zijn gezellig en met oog voor detail ingericht. Allemaal hebben ze een uniek uitzicht over de Southern Ocean waarbij een ultieme samensmelting gecreëerd wordt van natuur en luxe. Het fijnste bedlinnen, verwarmde vloeren, een regendouche, buitenterras met ligbed, bar, dress room, … bieden een oase om tot rust te komen. In de Great Room is het gezellig vertoeven voor een babbel, om een boek te lezen, te genieten van het uitzicht bij een koffie of een cocktail, … Een terras met verwarmde “plunge pool” vormen het verlengde van de Great Room.

Het restaurant biedt culinaire hoogstandjes met talrijke verse ingrediënten uit South Australia en een dagelijks wisselend menu. Een uitgebreid ontbijt, lichte lunch en 4-gangen diner met aangepaste wijnen strelen de smaakpapillen en zijn inbegrepen evenals de drankjes en cocktails van de “feel at home open bar”.


Ons verblijf wordt aangevuld met begeleide trips waarbij we de unieke natuurschatten van Kangaroo Island ontdekken. Samen met onze ervaren gids maken we kennis met de gevarieerde dierenwereld. Na onze natuurverkenning is het heerlijk toeven in de Southern Spa voor een ontspannende massage of een schoonheidsbehandeling.

Een verblijf van 2 nachten is gewenst, met 3 nachten is het optimaal genieten en tot rust komen.


Meer informatie over de Southern Ocean Lodge vindt u hier.

 
Offerte aanvraag Brochure aanvraag Aussie Tours