Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 4 - Uitgave augustus 2006  
.
.
.
back to newsletter

Exclusieve Business Class Deal met Qantas: 2e persoon 50% korting!

 
Wenst u in comfort naar Australië of Nieuw-Zeeland te reizen, dan kunnen wij u de vernieuwde Business Class van Qantas warm aanbevelen. Uit eigen ervaring verzekeren wij u dat u na een goeie nachtrust fris en monter op uw bestemming zal aankomen. Als u reserveert tussen 25 januari en 25 februari kan dit bovendien aan onklopbare prijzen.

 

Voorwaarden Business Class actie Qantas – Aussie Tours:

  • Geldig voor alle reservaties gemaakt bij Aussie Tours tussen 25/01/07 en 25/02/07
  • Geldig op alle internationale tickets met Qantas in business class
  • 1e persoon betaalt 100% van de ticketprijs, 2e persoon betaalt 50% van de ticketprijs op voorwaarde dat beide personen dezelfde route vliegen op dezelfde data.
  • Korting is niet van toepassing op de luchthaventaksen en brandstoftoeslagen.
  • Geldig voor bestemmingen Australië en/of Nieuw-Zeeland
  • Niet cumuleerbaar met andere acties

Met de Qantas Business Class Skybed stoel kunt u zelf bepalen hoe u vliegt. Volledig languit liggend, rechtop zittend of comfortabel loungend met gebruik van de ingebouwde rugmassage.

 

Het flexibel inflight dining systeem biedt u de mogelijkheid uw maaltijd te nuttigen op het door u aangegeven tijdstip in restaurant à la carte- of express stijl. Met het reeds van te voren door u bestelde “roomservice” ontbijt wordt u ontspannen wakker, wederom op het door u aangegeven tijdstip. Alle maaltijden zijn in samenwerking met Sydney’s meesterkok Neil Perry samengesteld.

Voor degene die nog niet genoeg keuze hebben is er de speciale self-service bar, inclusief drankjes en snacks waar u op ieder gewenst moment gebruik van kunt maken.

 

Het Qantas Total Entertainment systeem met 18 videokanalen, 16 audio kanalen, 10 computerspellen en geluidsreducerende hoofdtelefoons maken dat u zich tijdens uw reis geen moment hoeft te vervelen.

 

Tijdens uw vlucht kunt u gewoon verder werken. Iedere stoel is uitgerust met een AC power plug stopcontact voor uw laptop. Met behulp van uw creditcard kunt u telefoneren en SMS berichten versturen en ontvangen.

 

Opmerking: Het aantal plaatsen voor dit tarief is beperkt. Snel reageren is dan ook de boodschap. Deze aanbieding is steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid.