Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 6 - Uitgave januari 2008  
.
.
.
back to newsletter

De beste spa's van Australië


Wereldwijd gaat er meer en meer belangstelling uit naar wellness en spa. Ook in Australië kan je genieten van deze luxueuze verwennerij.

 

 

Aqua Day Spa, Sheraton Noosa Resort, Queensland:


De Aqua Day Spa in Queensland behoort tot de wereldwijde “Starwood” keten. Dit mooie complex is uitgerust met de laatste snufjes op het gebied van wellness technologie. Het luxueuze badgebouw is opgetrokken in Romaanse stijl. Het programma is gericht op een verfijnde wellness-filosofie beter gekend als de “zeven” pijlers waaronder gezondheid, schoonheid en innerlijke rust. Om een perfecte balans te creëren wordt u verwend met producten van La Prairie en Thalgo.

Website: www.aquadayspa.com.au

 

 

 

Healing Waters Spa, Voyages Silky Oaks Lodge, Daintree, Queensland:


Winnaar van “Beste Spa Belevenis Award 2004 en 2005”. Deze mooie spa, gesitueerd in Daintree, geniet internationale bekendheid. Een oase van elegantie en schoonheid, middenin het regenwoud. Geniet van de uitzichten en de geluiden die u omringen. De producten die gebruikt worden voor hun massages en gezichtsbehandelingen zijn gemaakt van inheemse planten.

Website:  www.silkyoakslodge.com.au

 

 

 

 

Mineral Spa at Peppers Springs Retreat, Hepburn Springs, Victoria:


Winnaar van “Beste Spa Belevenis Award” van vorig jaar. Dit complex combineert de elegantie van een art-deco bed & breakfast met de belangrijkste spa technologieën. Pepper Springs Retreat biedt “Soft Pack” waterbedden en drie openlucht zwembaden met zicht op de tuin. De spa is eigentijds, de receptie is charmant, terwijl de gastenkamers beschikken over een tuin en Spa Rooms.

Website: www.thesprings.com.au

 

 

The Sebel Reef House & Spa, Palm Cove, Queensland:


The Sebel Reef House & Spa is eenvoudig ingericht en met slechts vijf wellness ruimtes eerder kleinschalig. Deze eenvoud en rustige sfeer zorgt voor een ultieme innerlijke rust. Gecombineerd met de beste therapeuten van het land en hun Australische producten geniet dit verblijf internationale bekendheid. Samen met Jeff en Carol Fleming blijft The Reef House groeien als innovatieve onderneming.

Website: www.reefhouse.com.au


 

Spa at Quay West Resort Magenta Shores, Central Coast, NSW:


Het resort ligt nabij het Tuggerah Meer en de Stille Oceaan, op 90 minuten verwijderd van Sydney. Het beschikt over een “golfing nirvana” (onlangs benoemd tot beste golfterrein in Australië) en een elegante spa. Dit complex bestaat uit vijf prachtige wellness ruimtes (ook mogelijk met partner) aangevuld met een inspirerende tuin. Gasten verblijven in Studio Rooms en open plan Villa’s met zicht op het golfterrein, de baden of tuinen. Naast de spa’s beschikken de gasten tevens over een moderne fitnessruimte, stoomcabine en binnenzwembad.

Website: www.mirvachotels.com

 

 

LeSpa at Sofitel Mansion & Spa, Werribee Park, Victoria:


Deze spa bevindt zich op slechts 20 minuten van Melbourne en is opgetrokken in een Engelse country-stijl. Het recent gerenoveerde Sofitel Mansion is één van de beste van het land. Tot de spa behoort een Lancôme Beauty Studio, VIP Suite met hammam en zicht op de tuin en een binnenzwembad. Verder biedt dit design complex toegang tot het golfterrein, een wijngaard en de State Rose Garden. De betere gastenkamers beschikken eveneens over de uitstekende Sofitel MyBed.

Website: www.sofitel.com.au