Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 7 - Uitgave januari 2009  
.
.
.
back to newsletter

 

Product in de kijker: cruisen met de Star Flyer in Frans-Polynesië.

 

Het wordt gezegd dat Tahiti en Frans-Polynesië de meest aantrekkelijk bestemming is op aarde… waar de romantiek zijn oorsprong vond, de schoonheid alle zintuigen streelt en avontuur wenkt aan elke horizon …
Laat u meedeinen op de zachte golven…
Zie dolfijnen spelen in de schuimende golfkopjes…
Geniet van de romantiek aan boord van een écht Tall Ship …

Het is de unieke combinatie van zeiltraditie en ontspannen verwennerij die de essentie vormen van uw trip aan boord van de Star Flyer. Verken als een ware ontdekkingsreiziger de schitterende eilandenwereld van de Society Islands. Door zijn kleine diepgang kan uw zeilschip (in tegenstelling tot klassieke cruiseschepen) de lagunes binnen varen en aanmeren in kleine baaien en bij verlaten stranden. Aan boord van de Star Flyer ontdekt u een nieuw tijdperk van zeilen waarbij de authentieke zeiltraditie verrassend samen gebracht wordt met hedendaags comfort.

Het moderne zeilschip biedt plaats aan max. 170 gasten en een 70-koppige bemanning. U kunt ontspannen bij de 2 zwembaden aan boord, genieten van een uitstekende keuken in het elegant ingerichte restaurant, nippen aan een heerlijke cocktail in de pianobar of de Tropical Bar. Watersportactiviteiten zoals waterskiën, windsurfen, zeekajakken, snorkelen,… zijn inbegrepen. Wie graag van de gelegenheid gebruik maakt om te leren duiken, kan aan boord terecht in de PADI duikschool (extra te betalen).

Laat uw Zuidzeedroom werkelijkheid worden en stel uw reservatie niet langer uit! (prijzen vanaf € 1.587 per persoon voor uw 8-daagse zeiltrip van/tot Papeete)
Geniet van een vroegboekkorting van € 300 per persoon voor reservaties tot 28/02/2009 met afreis vanaf 03/05/2009 of voor reservaties tot 31/10/2009 en afreis vanaf 01/11/2009.
Ook voor Honeymooners die mee zeilen in 2009 heeft Star Flyer een speciaal aanbod in petto.

 

Contacteer ons voor meer info en details.