Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 5 - Uitgave juli 2007  
.
.
.
back to newsletter

In de kijker: Castaway Island - Fiji

 


Castaway Island biedt een unieke South Pacific ervaring. Het is de ideale locatie om te ontspannen en te genieten van de eenvoudige geneugtes van het leven. Het eiland is bedekt met weelderige tropische vegetatie en omringd door witte zandstranden en levendige koraalriffen.

Het eiland is een plaats voor koppels van alle leeftijden. De oprechte gastvrijheid en warmte van het personeel zorgt ervoor dat u zich meteen thuisvoelt.

Castaway Island Resort beschikt over alles voor een écht verblijf in de Zuidzee! Laat u verwennen door het Fijiaanse levensgevoel, de heerlijke zeebries, geurende bloesems en geniet van de onovertroffen keuken!


In het midden van het complex bevindt zich het zwembad, de Lomani-bure, het Wellness-center en een boetiek. ’s Avonds kunt u in een ongedwongen sfeer – naar eigen wens en afhankelijk van het weer - ook onder de sterrenhemel uit de rijke, exquise menukaart kiezen. Overdag wordt o.a. verse pizza aangeboden. De bars bieden, de klok rond, koele drankjes en tropische cocktails aan.

Alle niet-gemotoriseerde sporten zoals snorkelen, zeilen, windsurfen of volleybal worden gratis aangeboden. Duiken, waterskiën, jetskiën of diepzeevissen zijn tegen betaling mogelijk. Kinderen worden gedurende de dag goed opgevangen in de Kids Club.

In de 66 smaakvol ingerichte bures, die naar aloude Fijiaanse traditie met hoge, verkoelende daken en plafondventilatoren uitgerust zijn, kan men van rust en ontspanning genieten en naar de spectaculaire zonsondergangen kijken. Alle bures hebben aparte woon- en slaapgedeeltes evenals een badkamer met douche en wc, thee/koffieapparaten, een koelkast en een kleine veranda.De South Pacific is het summum van schoonheid en romantiek, Castaway Island is dan ook de perfecte locatie om de start van een huwelijk te vieren.

Er kan zelfs op Castaway Island zelf gehuwd worden. De ceremonie kan zo formeel of casual zijn als u dat zelf wenst. Het huwelijk is wettelijk en iedere ceremonie wordt voorbereid en uitgevoerd met oog voor detail.
U geniet 's avonds van een 'candlelight dinner' onder begeleiding van een prachtige serenade van de 'Castaway Islanders'.

Castaway Island, where barefoot dreams are born and cares forgotten...