Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 5 - Uitgave juli 2007  
.
.
.
back to newsletter

In de kijker: Bay of Islands Experience met Coral Princess Cruises

 

6 daagse cruise in Nieuw-Zeeland door de “Northland Coast” en “Bay of Islands”

 
Het is geen geheim dat Nieuw-Zeeland één van de mooiste landen is ter wereld! Het land van Aotearoa geeft langzaam zijn verborgen schatten bloot. De “Bay Of Islands” en de “North-Eastern Coast” is één van die regio’s in Nieuw-Zeeland die een spectaculaire onderwaterwereld, wildlife en natuur heeft. De 6-daagse cruise met Coral Princess is de ideale manier om deze wonderen te leren kennen.De in februari 2005 afgewerkte “Oceanic Discoverer”, met haar 38 ruime hutten en enorm zonnedek, zal in de Nieuw-Zeelandse zomer deze interessante cruise maken.

Er zijn verschillende afreisdata in december, januari en februari.

Deze reis brengt u naar Tiri Tiri Matangi Island, het historische Kawau Island, Port Fitzroy, Mokohinau Islands, Whangaroa Harbour en de Bay Of Islands.

U krijgt de kans om “wildlife“ te observeren en fotograferen. Geniet van prachtige begeleide wandelingen met professionele expeditieleiders, een tocht met de “Xplorer” en beleef verschillende attracties.

De reis vertrekt vanuit Auckland richting Paihia maar u kan het traject ook in omgekeerde richting afleggen (met licht gewijzigd reisschema).

Deze cruise is niet zomaar een cruise!

Voor meer info kunt u terecht bij één van onze specialisten.