Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 5 - Uitgave juni 2007  
.
.
.
back to newsletter

Nieuw-Zeeland - Waarom kiezen voor een begeleide rondreis?

 

Veel klanten stellen ons de vraag hoe ze Nieuw-Zeeland het beste bezoeken: individueel of in groep? Aussie Tours biedt immers zowel exclusieve, Nederlandstalige rondreizen alsook individuele reizen op maat aan.

 

Hier alvast een aantal redenen om voor één van onze groepsreizen te kiezen:

 

1. Aussie Tours organiseert reeds 15 jaar begeleide rondreizen naar Nieuw-Zeeland en Australië. Dit betekent dat wij heel wat ervaring hebben op dit terrein. Op basis van feedback van onze klanten streven wij er steeds naar onze reisprogramma's verder te optimaliseren.

2. Aussie Tours biedt alleen maar groepsreizen aan op de bestemmingen Nieuw-Zeeland en Australië. Dit maakt dat wij ons enkel op deze bestemmingen concentreren en hier een heel diepgaande en gespecialiseerde kennis over hebben.

3. Onze grote troef zijn onze lokale gidsen. Aussie Tours werkt reeds jarenlang met dezelfde ervaren, lokale gidsen. Een groot voordeel van een lokale gids is dat hij op de bestemming woont en dus over alle facetten van het land de nodige kennis heeft. Op deze manier krijg je tijdens de rondreis ook uitleg over lokale gewoontes, economie, politiek of ook andere onderwerpen die jou misschien specifiek boeien.

4. Voor elke afreis organiseren wij een informatieve vergadering. Vergezeld van een hapje en een drankje maak je kennis met je reisgezellen. Ondertussen krijg je van één van onze specialisten alle mogelijke praktische tips zodat u goed voorbereid op reis kan vertrekken.

5. Gezien wij de reizen volledig zelf samenstellen, zijn wij ook heel flexibel in het uitwerken van pre- of posttours bij uw begeleide rondreis. Heeft u dus kennissen of familie Down Under of wenst u uw rondreis te combineren met een andere bestemming, dan kunnen wij dit zeker voor u regelen.

6. Wij werken enkel direct met de klant, dus zonder tussenpersonen. Dit biedt ons de kans om u een gespecialiseerd advies te geven omtrent uw geplande rondreis. Bovendien kunnen wij u op deze manier de scherpste prijzen bieden, m.a.w. 'waar voor uw geld'.

7. Onze prijzen zijn muntvast, dus geen financiële verrassingen.

8. Aussie Tours staat ook voor kwalitatieve rondreizen: gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, comfortabele hotels, verzorgde maaltijden, uitstekende excursies en kleine groepen.

9. Wij bieden u in Nieuw-Zeeland de keuze tussen onze 'standaard' en 'premium' rondreizen: op deze manier kan u als klant kiezen of u liever in middenklasse hotels of in deluxe hotels verblijft. Beide rondreizen bieden u een zeer compleet beeld van Nieuw-Zeeland met onvergetelijke belevenissen. Het prijsverschil tussen de beide reizen wordt vooral bepaald door de categorie hotels waarin u verblijft en doet dus zeker geen afbreuk aan de kwaliteit van de rondreis.

10. Tot slot bieden wij ook de langste rondreizen aan op Nieuw-Zeeland. Als u weet dat Nieuw-Zeeland negen keer zo groot is als België en u 24 uur vliegt om onze tegenvoeters te bereiken, dan zal u begrijpen dat u voldoende tijd moet nemen om dit prachtige land te bezoeken. Een reisduur van 24 of 27 dagen vinden wij dan ook het minimum om in comfort uw reis te kunnen beleven.

 

Overtuigd… dan kan u onze volledige reisprogramma's nalezen via onderstaande link:

 

'Highlights of New Zealand' - 24 dagen - november 2007 & februari 2008 - premium tour

 

'Ultimate New Zealand' - 27 dagen - november 2007 & maart 2008 - standard tour

 

Steeds tot uw dienst voor verdere vragen of inlichtingen. Wij helpen u graag verder met uw reservatie.