Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 6 - Uitgave juni 2008  
.
.
.
back to newsletter

 

Product in de kijker: Iririki Resort - Vanuatu

 


Iririki Island Resort & Spa is met zijn ligging een ideale uitvalsbasis voor de verkenning van Efate, het hoofdeiland van Vanuatu.

Het resort is gelegen op een privé-eiland net voor de kust van het hartje van Port Vila, de hoofdstad van Vanuatu. Een boottransfer van slechts 3 minuten brengt u de klok rond op en af naar Port Vila waar u verschillende winkels, bars en restaurants met een heel gevarieerde keuken van over gans de wereld vindt.

Het resort staat temidden van een weelderige tropische tuin, heeft een wit zandstrand en een fantastische snorkelsite vlakbij.

Het complex bestaat uit 2 delen. Enerzijds zijn er de oorspronkelijke fale’s (bungalows) die in lokale Zuidzee-stijl opgetrokken zijn. Ze verschillen voornamelijk door hun ligging; garden view, harbour view of waterfront. Deze laatste hebben zicht op Port Vila.

Anderzijds zijn er de ruime, recente en eigentijds ingerichte appartementen en penthouses in Iririki’s Snorkelers Cove. Al deze units beschikken over een volledig uitgeruste keuken, wasmachine/droogtrommel en een jacuzzi op het balkon. Een échte aanrader zijn de seafacing units die genieten van een schitterende zonsondergang.

Het eiland beschikt over meerdere restaurants en bars. In het Bali Hai Café & Bar is er elke avond live muziek.

Er zijn ook meerdere zwembaden, een gym, 2 tennispleinen en een games room.

Wie zich eens goed wil laten verwennen, kan terecht in de Spa Frangipani … vooral populair voor z’n “hot stone massages” en “body scrubs”.