Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 6 - Uitgave juni 2008  
.
.
.
back to newsletter

 

Product in de kijker: 2-daagse Kangaroo Island Wilderness Discovery

 De 2-daagse Kangaroo Island Wilderness Discovery van Connections Safaris is de ideale tour om het prachtige Kangaroo Island te verkennen.

Op de eerste dag word je opgepikt aan het hotel in Adelaide en naar Cape Jervis gebracht. Daar neem je de ferry naar Kangaroo Island. Bij aankomst word je verwelkomd door een lokale gids die je de rest van de reis zal begeleiden. Na een korte uitleg over Kangaroo Island brengt een eerste rit je door Penneshaw naar Pennington Bay. Na een picknick lunch op een afgelegen plaats, gaat de tocht verder naar Seal Bay. Hier wandel je op het strand tussen een kolonie Australische zeeleeuwen. Dit is een ervaring om nooit te vergeten!


Daarna neem je afscheid van deze indrukwekkende dieren en ga je richting Little Sahara.
Op deze prachtige zandduin heb je een mooi panoramisch zicht op de omgeving. De tocht gaat verder langs de zuidkust van Kangaroo Island. Onderweg moet je uitkijken naar koala’s, want die kom je hier zeker tegen. In samenspraak met de gids maak je in de late namiddag ook nog een wandeling, waarbij je op zoek gaat naar kangoeroes en wallabies. Na deze wandeling ga je naar de overnachtingplaats, het Kangaroo Island Wilderness Retreat.

Kangaroo Island Wilderness Retreat grenst aan het Flinders Chase National Park. Naast deze perfecte ligging in het typische Australische “bushland” kan je hier ook nog genieten van exclusieve faciliteiten, comfortabele accommodatie, een uitstekend restaurant en een persoonlijke service. In deze omgeving kom je na een prachtige dag volledig tot rust.

Op de 2de dag van deze excursie ben je al vroeg uit de veren, maar dat loont zeker de moeite. Je zal namelijk als één van de eersten het Flinders Chase NP kunnen verkennen. Je brengt een bezoek aan Admirals Arch, waar je de kolonie Nieuw-Zeelandse zeehonden kunt bezichtigen. Als je geluk hebt kan je in de maanden mei tot september ook walvissen spotten. Na Admirals Arch ga je verder naar misschien wel de meest eigenaardige speling van de natuur, de Remarkable Rocks. Miljoenen jaren wind- en zee-erosie hebben deze rotsen gevormd tot wat ze nu zijn.


Na de lunch krijg je opnieuw de mogelijkheid om een prachtige wandeling te doen. Daarna ga je via de noordkant van Kangaroo Island verder. Je passeert nog enkele van de mooiste stranden en baaien van Australië, waaronder Snelling Beach en Stokes Bay. Gewapend met de mooiste foto’s van de Australische fauna en flora, ga je terug richting de ferryhaven. Na de overtocht ga je nog met de bustransfer naar uw hotel in Adelaide.

Deze 2-daagse tour laat je kennismaken met al de zaken die Australië uniek maken, en dat allemaal verzameld op één eiland. Het is echt een verborgen schat! Met een klein internationaal gezelschap (max. 14 personen) en een ervaren gids verken je dit eiland op een nooit te vergeten manier.


Voor meer informatie kunt u de betreffende pagina uit onze brochure hier bekijken en één van onze specialisten contacteren.