Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 5 - Uitgave maart 2007  
.
.
.
back to newsletter

Product in de kijker - Fiji: 8-daagse Fiji Explorer

 


De bewoners van Fiji zijn ongetwijfeld de vriendelijkste mensen ter wereld.

 

Fiji staat bekend voor zijn grote wuivende palmbomen die zorgeloos leunen over prachtige, eindeloze stranden.

Tropische en rustgevende regenwouden, warme vriendelijk lachende gezichten en de ontspannen ‘way of life’ zorgen er gegarandeerd voor dat je je levensritme moet aanpassen – er is geen andere weg dan ‘onthaasten’ op dit eiland!

 

Maar… als je een avontuurlijke ziel hebt, is Fiji eveneens de plaats om je te ontplooien. Je kan snorkelen of duiken in kristalheldere, turkooisblauwe lagunes met een ongelofelijke onderwaterwereld, je kan trekken door de highlands of de kick beleven van de ‘big catch’! Bula Vinaka!

 

Voor de avontuurlijke reiziger kunnen we zeker de 8-daagse Fiji Explorer rondreis aanraden van Connections Safaris. Op deze manier maakt u kennis met de locals en beleeft u het authentieke Fiji!

 

Bezoek de highlands van Viti Levu, verken de prachtige Coral Coast, ontdek de koloniale en kosmopolitische hoofdstad Suva, doe aan island hopping in de spectaculaire Yasawa eilandengroep en maak kennis met ’s werelds vriendelijkste locals!

 

U reist met een beperkt groepje van maximum 12 personen van/tot Nadi onder leiding van een ervaren Engelstalige gids. U reist in een internationaal gezelschap en verblijft in eenvoudige hotels, guesthouses en budget accommodaties. Sommige van de accommodaties zijn op basis van tweepersoonskamers en sommige op basis van meerpersoonskamers. Als u alleen reist, moet u dus ook geen supplement betalen, gezien u met iemand van hetzelfde geslacht de kamer kan delen.

 

 

Tijdens de tour zijn er 4 ontbijten, 2 lunches en 4 diners inbegrepen. Ter plaatse vraagt men aan elke deelnemer een bedrag van 100 USD om de rest van de maaltijden te bekostigen. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken waar u lekker kan eten, de gids helpt u hier immers bij.

Wat vooral fantastisch is aan deze tours is de prijs: voor zo’n 570 Euro per persoon kan u deze 8-daagse tour reeds boeken. Heel betaalbaar dus voor een dure bestemming zoals de Zuidzee!

Voor vertrekdata en reservaties kan u uiteraard bij Aussie Tours terecht. We helpen u ook graag verder voor passende vluchten en eventuele pre- of post-accommodatie.

 

Voor het volledige programma, klik hier.