Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 5 - Uitgave maart 2007  
.
.
.
back to newsletter

Product in de kijker - Australië: Tribal Warrior Sydney

 


Zoekt u ook eens iets anders? In plaats van een klassieke boottocht op Sydney Harbour, kan u misschien kiezen voor de ‘cultural cruise’ van Tribal Warrior!

 

In het begin van 2006 startte de Tribal Warrior Association de enige Aboriginal-cultuurcruise van Sydney – de haven van Sydney zoals u deze nog nooit ervaren heeft.

 

 

 

Trossen los! Ga mee op reis en ontdek de verhalen van de Eora, Cadigal, Guringai, Wangal, Gammeraigal en Wallumedegal stammen. Ga aan land op een eiland in de haven van Sydney en ervaar een traditionele welkomstceremonie. Leer de Aboriginal namen en betekenissen van de belangrijke historische plekken in Sydney.

 

 

Lokale gidsen nemen de bezoekers mee op reis langs nederzettingen van voor de komst van de blanken tot de Aboriginal manier van leven in de kustgebieden, met traditionele vismethoden en technieken voor het verzamelen van voedsel, Aboriginal nederzettingen en rotstekeningen. Ontdek de Aboriginal cultuur en geniet van de bezienswaardigheden van de haven van Sydney. De boottochten vertrekken dagelijks (behalve zondag en maandag).