Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 6 - Uitgave maart 2008  
.
.
.
back to newsletter

Nieuw-Zeeland = Top bestemming !

De lezers van het gerenommeerde reismagazine Wanderlust (UK) verkozen in januari Nieuw-Zeeland opnieuw tot ’s werelds beste vakantiebestemming.

Bijna 3000 reizigers werden bevraagd over hun reiservaringen en hun tevredenheid. Nieuw-Zeeland haalde een score van maar liefst 96,86% en had een kleine voorsprong op Madagascar en Namibië.

Reizigers zoeken in Nieuw-Zeeland vooral unieke en authentieke ervaringen, ze kunnen rekenen op een bijna niet te evenaren gastvrijheid en vriendelijkheid van de lokale bevolking. Vooral de unieke en adembenemende landschappen hebben de grootste aantrekkingskracht. Deze zorgen er ook voor dat Nieuw-Zeeland heel populair is als locatie voor de filmindustrie.

De trilogie van Lord of the Rings en de beroemde Kiwi-acteurs Russel Crowe en Lucy Lawless zetten het verborgen paradijs op de kaart voor elke toerist, avonturier of student. De Nieuw-Zeelandse bezoekers komen na de Australiėrs vooral uit Europa.

Iets meer dan 500 000 Europeanen gingen er vorig jaar hun hartje ophalen… Wie Nieuw-Zeeland al bezocht heeft, zal het zeker beamen: stel uw trip naar het rustige "Land van de Lange Witte Wolk" met z'n unieke natuur en cultuur niet langer uit!