Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 6 - Uitgave maart 2008  
.
.
.
back to newsletter

Nieuw - Qantas Premium Economy

 

 

Qantas heeft naast een vernieuwd logo nu ook een nieuwe klasse geïntroduceerd, namelijk de Qantas Premium Economy Class. Deze klasse voert Qantas in voor de economy reiziger die op zoek is naar iets meer luxe en comfort tegen een betaalbare prijs.

 

Deze klasse is nog niet op alle vluchten beschikbaar, maar wordt gradueel ingevoerd op de internationale vluchten met een Boeing 747-400 en uiteraard met de nieuwe Airbus A380 (geplande levering vanaf augustus 2008).

 

Vlieg je in Premium Economy Class, dan kan je al genieten van een aparte, snellere check-in. Je scheept in via een afzonderlijke boarding lane, en wanneer je op het vliegtuig bent, krijg je een glaasje champagne aangeboden.

 

Aan boord kan je genieten van de volgende extra troeven:

 


· ’s Werelds beste Premium Economy beenruimte.
· De rugleuning kan ook met een paar graden verder achteruit hellen dan in de gewone Economy Class.
· Bredere stoelen met ergonomische bekleding, die gemaakt zijn door Recaro, die tevens stoelen fabriceert voor de bekende luxueuze automerken Aston Martin, Audi en Porsche.
· Verstelbare hoofdsteun en een uitschuifbare voetensteun
· Touch screen video monitor in de armleuning met een uitgebreid entertainment systeem.
· USB aansluiting (enkel op de A380) en LAN-connectie
· Maaltijden geïnspireerd door Neil Perry, één van de topchefs van Australië die enkele bekende restaurants heeft in Sydney.
· Self-service bar waar je gedurende de hele vlucht kan genieten van een aantal verfrissingen.

 

 

 

Deze Premium Economy Class wordt voorlopig enkel aangeboden tussen Londen en Sydney op de Boeing 747 vanaf 1 april 2008. Na verloop van tijd komen hier uiteraard nog meer routes bij. De Premium Economy Class cabine heeft 32 stoelen in een 2-4-2 configuratie (2-3-2 in de A380). De prijs van een ticket ligt ongeveer halfweg tussen de prijs van een Economy Class ticket en de prijs van een Business Class ticket. Voor een concrete prijs en informatie over de beschikbaarheid kunt u ons altijd contacteren.