Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 4 - Uitgave mei 2006  
.
.
.
back to newsletter

De VRT-serie "Thuis" samen met Aussie Tours naar Australië!  

In juli 2005 werd Aussie Tours gecontacteerd door ‘Thuis’-producer Dirk Haegemans van de VRT. Hij speelde met het idee om een ‘Thuis’-verhaal te schrijven rond Australië.

Aussie Tours werd aangetrokken door de VRT om dit idee vorm te geven. Op basis van de verhaallijn werd in overleg een gepaste filmregio gekozen. In november ging een team van ‘Thuis’ naar het Rode Hart van Australië om de nodige prospectie te doen. Onze ervaren gids ter plaatse stond het team bij met raad en daad. Na de prospectie was iedereen overtuigd dat dit verhaal prachtige beelden zou opleveren, dus werd ‘Thuis Down Under’ een feit. Vanaf toen startten de voorbereidingen voor de opnames in maart 2006.

 

 

Op 9 maart ruilde ‘Thuis’ zijn Studio Manhattan te Leuven voor de kantoren van Aussie Tours te Staden. Het bezoek van de filmcrew en acteurs van ‘Thuis’ was voor ons een werkelijke openbaring. Alleen al het feit dat ze een halve dag ter plaatse werkten voor 2 minuten televisietijd, gaf ons een totale andere kijk op het harde werk achter de schermen van ‘televisie’.

Op 10 maart vertrok de voltallige filmcrew naar Alice Springs, waar na veel hard labeur de afleveringen werden ingeblikt.

Wat begon als een stille droom, groeide uit tot een fantastisch avontuur waarmee het zomerseizoen van ‘Thuis’ in schoonheid zal eindigen. Niet te missen dus !

 

 

Volgende afleveringen zijn zeker niet te missen:

Woensdag 24/5
Het kantoor van Aussie Tours te Staden in beeld …

Vrijdag 26/5 tem vrijdag 2/6
De wilde avonturen van Werner Down Under met prachtige beelden van de Red Centre …

 

Voor de échte ‘Thuis’-fans die hun nieuwsgierigheid niet meer kunnen bedwingen is er natuurlijk de ‘Thuis-dag’ op zondag 28 mei die doorgaat in de Elisabeth-zaal te Antwerpen. Tijdens deze speciale gelegenheid kan u in avant-première alle prachtige Australië-beelden bewonderen in een film.
Ook Aussie Tours zal aanwezig zijn tijdens deze ‘Thuis-dag’ . We plannen zelfs een speciale ‘Thuis’-reis Down Under met vertrek in juli 2007. Meer info hieromtrent vanaf 28 mei.

Voor wie meer info wenst te ontvangen ivm de 'Thuis'-reis Down Under in juli 2007, klik hier.