Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 4 - Uitgave mei 2006  
.
.
.
back to newsletter

"Vlaanderen Vakantieland" samen met Aussie Tours naar The Red Centre!  

In het najaar van 2005 werd Aussie Tours gecontacteerd door Francis Theuns, producer van ‘Vlaanderen Vakantieland’. Het populaire toeristische TV-programma wou Australië graag in de kijker zetten, gezien deze bestemming de laatste jaren aanzienlijk aan populariteit won.Aussie Tours werd als specialist op deze bestemming aangesproken om samen met de VRT dit project te realiseren. In november ging het team van ‘Vlaanderen Vakantieland’ naar het Rode Hart van Australië om de nodige prospectie te doen. Onze ervaren gids ter plaatse stond het team bij met raad en daad. Na hun terugkeer startten de voorbereidingen voor de opnames in maart 2006.

Het resultaat van hun ervaringen in de Outback van Australië zijn te zien eind mei (27&28/5) en begin juni (3&4/6). Beide afleveringen worden nogmaals heruitgezonden in september. Veel kijkplezier!

 

 

 

Alle arrangementen, accommodaties, huurwagens en excursies die u tijdens deze afleveringen te zien krijgt, kunnen uiteraard gereserveerd worden bij Aussie Tours! Wij helpen u graag om uw droomreis te realiseren.