Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 5 - Uitgave mei 2007  
.
.
.
back to newsletter

Business class special : 2e persoon 50% korting!

 
Wenst u in comfort naar Australië of Nieuw-Zeeland te reizen, dan kunnen wij u de vernieuwde Business Class van Qantas warm aanbevelen. Uit eigen ervaring verzekeren wij u dat u na een goeie nachtrust fris en monter op uw bestemming zal aankomen. Als u reserveert tussen 1 en 30 juni kan dit bovendien aan onklopbare prijzen.

 


 
Voorwaarden Business Class actie Qantas – Aussie Tours:

  • Geldig voor alle reservaties gemaakt bij Aussie Tours tussen 1 en 30 juni 2007
  • Geldig op alle internationale tickets met Qantas in business class
  • Geldig voor vertrekken tussen 1 september 2007 en 31 mei 2008
    (Uitzondering: niet geldig voor vertrekken van 8 december 2007 tem 15 januari 2008)
  • 1e persoon betaalt 100% van de ticketprijs, 2e persoon betaalt 50% van de ticketprijs op voorwaarde dat beide personen dezelfde route vliegen op dezelfde data
  • Korting is niet van toepassing op de luchthaventaksen en brandstoftoeslagen
  • Geldig voor bestemmingen Australië en/of Nieuw-Zeeland (niet van toepassing op Nederlandstalig begeleide groepsreizen van Aussie Tours)
  • Niet cumuleerbaar met andere acties

Met de Qantas Business Class Skybed stoel kunt u zelf bepalen hoe u vliegt. Volledig languit liggend, rechtop zittend of comfortabel loungend met gebruik van de ingebouwde rugmassage.

 

Het flexibel inflight dining systeem biedt u de mogelijkheid uw maaltijd te nuttigen op het door u aangegeven tijdstip in restaurant à la carte- of express stijl. Met het reeds van te voren door u bestelde “roomservice” ontbijt wordt u ontspannen wakker, wederom op het door u aangegeven tijdstip. Alle maaltijden zijn in samenwerking met Sydney’s meesterkok Neil Perry samengesteld.

Voor degene die nog niet genoeg keuze hebben is er de speciale self-service bar, inclusief drankjes en snacks waar u op ieder gewenst moment gebruik van kunt maken.

 

Het Qantas Total Entertainment systeem met 18 videokanalen, 16 audiokanalen, 10 computerspellen en geluidsreducerende hoofdtelefoons maken dat u zich tijdens uw reis geen moment hoeft te vervelen.

 

Tijdens uw vlucht kunt u gewoon verder werken. Iedere stoel is uitgerust met een AC power plug stopcontact voor uw laptop. Met behulp van uw creditcard kunt u telefoneren en SMS berichten versturen en ontvangen.

 

Het toegepaste tarief is afhankelijk van de beschikbaarheid op moment van reservatie.

Voorbeelden van mogelijke tarieven volgens boekingsklasse*:

Boekingsklasse I: 1e persoon betaalt € 3.130 + taks, 2e persoon betaalt € 1.565 + taks
Boekingsklasse D: 1e persoon betaalt € 3.680 + taks, 2e persoon betaalt € 1.840 + taks

(* een boekingsklasse is een technische term die de prijs van het ticket bepaalt, maar geen invloed heeft op het comfort van uw stoel)