Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 5 - Uitgave mei 2007  
.
.
.
back to newsletter

 

New Zealand with kids

 

 


Anne-Catherine De Meulder reisde in het voorjaar van 2007 twee maanden lang met haar man en drie kleine kinderen door ‘het Land van de Lange Witte Wolk’. Je kan haar reiservaringen nalezen in een mooie reportage in het magazine Libelle op donderdag 31 mei.
De nieuwsgierigen kunnen alvast hun reisfoto’s bekijken via www.travelkids.be.

 

 

 

De reis van dit gezin werd georganiseerd in samenwerking met Aussie Tours. Elk jaar merken wij een groei in families met kinderen die kiezen voor een reis Down Under. Daarom bieden wij ook exclusieve vluchttarieven aan voor gezinnen met kinderen.

Als u vliegt met Qantas naar Australië of Nieuw-Zeeland dan krijgt het eerste kind 25% korting, het tweede kind 50% korting, het derde kind 75% korting en reist het vierde kind gratis. Op deze manier blijft er meer geld over voor uw arrangementen ter plaatse. Voor meer info, klik hier.

 

Tip : Staat Nieuw-Zeeland ook op uw verlanglijstje? Stel uw reis dan niet langer uit en reserveer uit onze brochure 2007/08. Zo geniet u van een uiterst gunstige koers van de Nieuw-Zeelandse dollar! Door onze muntvaste prijzen spaart u hiermee momenteel meer dan 10% uit t.o.v. de marktkoers.