Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 6 - Uitgave mei 2008  
.
.
.
back to newsletter

 

Nieuw: Qualia Resort - luxe op Hamilton Island

 

“Here you’re free to do as much or as little as you please…”Hamilton Island
is gelegen in het hart van de Whitsunday eilanden. Het is een eilandje met een jachthaven en een eigen luchthaven, wat het eiland makkelijk bereikbaar maakt.

Het eiland biedt voor elk wat wils, er is voor de hele familie iets te beleven, wandeltochten, snorkel- en duikcursussen en andere watersportactiviteiten. Op het eiland heerst er een warm en tropisch klimaat.

Hamilton beschikte al over een hele waaier aan accommodaties maar miste toch een exclusief resort.


Eind 2007 opende het gloednieuwe Qualia Resort zijn deuren. Het is een uniek en exclusief 5 sterren resort van wereldklasse. Qualia is gelegen op het uiterst noordelijke puntje van het eiland, met zicht op de Coral Sea. Het resort is omgeven door prachtige natuur en heeft een unieke ligging aan het Great Barrier Reef.

Qualia Resort heeft oog voor detail, het resort telt 60 paviljoenen met een elegante kwaliteit die in harmonie met de natuur liggen. Er zijn 33 Leeward paviljoenen die de hemel zijn voor de zonneliefhebber, 26 Windward paviljoenen met elk een eigen plunge pool en een fantastisch zicht op de oceaan en als laatste telt het resort nog 1 exclusief Beach house met 2 slaapkamers en een eigen zwembad.

In Qualia kun je echt tot rust komen, niet alleen door de natuur maar ook in één van de restaurants waar de chef een innovatieve Australische keuken serveert, in de bibliotheek of tijdens één van de spa-behandelingen. Voor wie het wat actiever wil aanpakken zijn er tal van watersporten mogelijk of heb je een persoonlijke golf buggy ter beschikking om het eiland te verkennen. Een uitstap naar het beroemde Whitehaven Beach mag zeker ook niet ontbreken.


Dit stukje paradijs is een streling voor de zintuigen!