Aussie News
jaargang 7 - uitgave mei 2009
Australie New Zeeland Pacific
Terug naar nieuwsbrief

Boek in mei een safari met Connections en geniet van 20% korting

Zowel de Top End (regio rond Darwin) alsook de Red Centre behoren tot de absolute hoogtepunten van Australië. Je vindt er heel wat bekende nationale parken, een rijke Aboriginal cultuur, prachtige panorama’s en een veelheid aan typische fauna en flora. Als je op een beperkte tijd heel veel wil zien en beleven in deze regio’s is een drie- of vierdaagse begeleide tour met een gespecialiseerde lokale operator zeker een aanrader.Aussie Tours werkt reeds jaren samen met de Australische operator ‘Connections’ en de ervaringen van de meeste van onze klanten zijn heel positief. De tours bieden veel afwisseling, zijn bij momenten ook actief en worden geleid door ervaren lokale gidsen. De tours worden uitgevoerd met moderne, comfortabele 4WD voertuigen die je doorheen de Australische Outback loodsen. Bij het invullen van hun programma’s zorgen ze er steeds voor dat je ook in contact komt met de oorspronkelijke bewoners, de Aboriginals. De safari’s zijn geschikt voor alle leeftijden en raden wij aan voor actieve reizigers die houden van ‘soft adventure’.

Je overnacht meestal in permanente tentenkampen die uitgerust zijn met echte bedden, slaapzak en hoofdkussen, een lampje en handdoeken. De prachtige Australische landschappen lenen zich bijzonder goed voor deze comfortabele kampeerervaring en je houdt er meestal hele mooie herinneringen aan over.

In onze brochure en op onze website vind je een greep uit het aanbod van Connections:

3-daagse Top End Kampeersafari
4-daagse Top End Kampeersafari
3-daagse Red Centre 4wd kampeersafari
4-daagse Red Centre 4wd kampeersafari

Via bovenstaande links kan je kennismaken met het reisprogramma, heel wat foto’s bekijken alsook de route. Naast de vermelde tours kunnen wij ook andere tours aanbieden. Bepaalde safari’s gaan door met een maximum van 6 deelnemers, wat de ervaring nog unieker maakt. Bij interesse kan je het programma hiervoor steeds bij ons aanvragen.

Interesse in deze safari’s? Stel je reservatie dan niet langer uit en geniet van interessante kortingen!

Reserveer in mei één van deze safari’s in de Northern Territory en geniet van een korting van 20%.
Reserveer je een safari in de Top End én in de Red Centre, dan krijg je zelfs op beide tours een korting van 30%.


- geldig voor alle reservaties in mei 2009
- geldig voor alle Connections safari’s in de Northern Territory van minimum 3 dagen
- geldig voor alle afreizen tot eind maart 2010
- kortingen kunnen niet gecombineerd worden met andere promoties van Connections

 
Offerte aanvraag Brochure aanvraag Aussie Tours