Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 6 - Uitgave november 2008  
.
.
.
back to newsletter

 

Africa Tours - 5 jaar later

 

Vijf jaar geleden kwam ‘Africa Tours’ tot leven op vraag van heel wat van onze klanten. Op basis van hun positieve reiservaringen met Aussie Tours vroegen ze ons of we hen ook konden helpen met maatwerk op andere bestemmingen.

Wat onze klanten vooral leek aan te spreken was het directe contact. Vanuit onze persoonlijke reiservaringen kunnen we immers gericht advies geven en een individuele reis op maat samenstellen die voldoet aan de interesses en wensen van onze klant. Na intern overleg kwam naast Aussie Tours een tweede afdeling tot leven met de naam Africa Tours.

Om ons ook hier als een échte specialist te kunnen profileren, gingen wij op zoek naar nieuwe mensen met een hart voor de bestemming. Tamara werd het nieuwe gezicht van Africa Tours en bouwde de laatste 5 jaar samen met haar team (Gwendolien en Nathalie) aan de opmars van onze nieuwe telg.

Zowel bestaande alsook nieuwe klanten deden reeds beroep op haar diensten om een individuele reis op maat samen te stellen naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Malawi, Zambia, Kenia, Tanzania, Mozambique en nog zoveel andere bestemmingen in Zuidelijk en Oostelijk Afrika. Tamara’s grote passie voor Afrika resulteerde de laatste vijf jaar in heel wat positieve reacties van klanten die haar feliciteerden met haar zorgvuldig samengestelde reizen.

We vonden het dan ook tijd om al onze lezers van de ‘Aussie Newsletter’ op de hoogte te brengen van ons uitgebreid aanbod alsook onze kostbaar verworven knowhow op deze bestemmingen.

Sinds een paar weken is onze nieuwe ‘Best of Africa 2009’ brochure verkrijgbaar, dus als u de droom koestert om ooit eens Afrika te bereizen, bestel dan snel onze brochure. Vanaf 2009 krijgt Africa Tours ook zijn eigen newsletter, dus schrijf zeker in als u op de hoogte wilt blijven van onze nieuwtjes alsook speciale aanbiedingen. Inschrijven kan hier.

Heeft u reeds concrete plannen om na Oceanië ook Afrika te veroveren, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Tamara en haar team. Zij zullen met veel aandacht luisteren naar uw wensen en met passie en plezier een passend reisvoorstel voor u opmaken. Tamara kan u bereiken via tamara@africatours.be of telefonisch op 051/708171.