Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 5 - Uitgave oktober 2007  
.
.
.
back to newsletter

Product in de kijker: Bonza Bike Tours, Sydney

 

De kosmopolitische metropool Sydney heeft zo veel te bieden dat je er gemakkelijk je schoenzolen kan verslijten om alles gezien te hebben… Bonza Bike Tours biedt echter een leuk alternatief … geanimeerde begeleide fietstochten door de stad. De ontspannende trips belichten Sydney vanuit een historisch, cultureel en sociaal perspectief. De professionele gidsen houden eraan om iedereen een leuke en persoonlijke ervaring te bieden.

 

 

SYDNEY CLASSIC TOUR – 3,5 à 4 uur

De “Sydney Classic Tour” is de meest populaire trip bij Bonza en kent geen gelijke. U komt bij alle bekende hoogtepunten van de stad en nog zo veel meer plaatsen die u op eigen houtje wellicht zouden ontgaan. U wordt meegenomen naar de Sydney Opera House, de Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour, de Royal Botanic Gardens, Hyde Park, het Anzac oorlogsmonument, Chinatown, de Sydney Tower, het Parliament House, de Queen Victoria Building, … Halfweg de trip wordt u hartelijk onthaald in een lokale pub!

 

SYDNEY HIGHLIGHTS TOUR – 2 à 2,5 uur

Als u enkel de “must do’s” van Sydney op een zo kort mogelijke tijd wenst te zien, dan is dit de geknipte trip voor u. Tijdens een gemakkelijke rit krijgt u ondermeer spectaculaire panorama’s van de haven, fietst u langs Circular Quay, de pier bij Walsh Bay, Darling Harbour, Hyde Park en de botanische tuinen. Dit is de ideale manier om de sfeer van de stad snel op te snuiven!

 

MANLY BEACH & SUNSET CRUISE – 3,5 à 4 uur

Deze trip is voor de meer geoefende fietser omwille van de stevige klim richting North Head. Maar de inspanning wordt dan ook beloond met een leuke afdaling.

De trip start met een ferrytocht naar Manly. Vergeet vooral uw camera niet want van op de ferry krijgt u het beste zicht op de Opera House en de Harbour Bridge. Na een memorabele boottrip bereikt u het befaamde en geliefde Manly Beach. De fietstocht start met de rit naar North Head. Geniet van het prachtige uitzicht op de rotskliffen langs de kust met de skyline van de stad op de achtergrond. Afhankelijk van het seizoen vangt u misschien ook een glimp op van de bedreigde kleine pinguïns of de bultrugwalvissen. Na de fietstrip kunt u gewoon relaxen en genieten van het schitterende uitzicht bij zonsondergang op de Opera House, de Harbour Bridge en de skyline, terwijl u terug vaart met de ferry.

 

HARBOUR BRIDGE RIDE – 5 uur

U heeft het zeker al gezien – en misschien zelfs beklommen – maar heeft u er al over gereden? Trek er op uit voor een rit over de fantastische Sydney Harbour Bridge en geniet van de schitterende panorama’s en geniet van de rust langs de oevers van Sydney North Shore. U start in het historische stadsgedeelte “The Rocks” waarna u dé brug oversteekt. Daarna verkent u Kirribilli en het “Governor’s House”. Aansluitend brengt een adembenemende rit van 2,5 km langs de haven u voorbij het Luna Park en de rustige Lavender Bay. Na de rit terug over de brug en de lunch, ziet u meer van de belangrijkste historische en culturele plaatsen van Sydney.