Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 5 - Uitgave oktober 2007  
.
.
.
back to newsletter

Product in de kijker: Vibe Hotel, Sydney

 

 

 

Bent u op zoek naar net dat ietsje meer voor uw verblijf op uw vakantiebestemming?! Dan biedt “Vibe Hotels” u een aangenaam alternatief ten opzichte van de traditionele hotels. “Vibe Hotels” weerspiegelen een eigentijdse levensstijl tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De kamers zijn stijlvol en comfortabel ingericht.

 

Het concept van “Vibe Hotels” werd gecreëerd door de smaak, stijl en wensen van de gasten.

 

 

 

Het Vibe Hotel Sydney geniet van een uitstekende ligging in het bruisende hart van de stad. De voornaamste toeristische plaatsen zoals Sydney Centrepoint Tower, Darling Harbour, Hyde Park, The Rocks en Circular Quay liggen op wandelafstand.

 

Het hotel ademt de stijl van deze stad uit en de kamers zijn uiterst smaakvol ingericht.

 

 

 

Op het einde van een drukke dag kunt u in uw hotel heerlijk ontspannen in de sauna of een verfrissende duik nemen in het verwarmde zwembad op het dak van het hotel.

Voor een verfrissend biertje of een glaasje wijn uit de uitstekende wijnselectie kunt u terecht in de “Curve Bar”. “Curve Café” promoot de beste aroma’s van Australië in de vers bereide en kwalitatief hoogstaande gerechten die gepaard gaan met de moderne stijl van het hotel.