Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 6 - Uitgave oktober 2008  
.
.
.
back to newsletter

 

Fototentoonstelling Nieuw-Zeeland door Ingrid Devos.

 

 

Gedurende 5 jaar reisde actrice Ingrid De Vos de wereld rond om 25 tv-documentaires te draaien. In 1995 kwam ze op die manier terecht in Nieuw-Zeeland. Het onvermijdelijke gebeurde: ze werd verliefd op die prachtige eilanden in het zuidelijk halfrond. In 1997 keerde ze terug in haar eentje en verbleef er negen weken. Sindsdien probeert ze er jaarlijks naartoe te trekken als gids voor geïnteresseerde reizigers. Elk verblijf in Aotearoa, zoals de Maoribenaming luidt, staat garant voor verbazing, schoonheid en ontzag. Voor de wandelaar, de fotograaf en de natuurliefhebber is Nieuw-Zeeland het paradijs. Deze fototentoonstelling met een honderdtal kleurenfoto’s is dan ook de neerslag van haar talloze tochten ‘down under’.


‘De Tuin van Tane’ refereert aan de Maori-mythologie. Tane is de godheid die de natuur schiep en door eenzaamheid gedreven de eerste mens maakte, een vrouw uiteraard. Samen zorgden ze voor een nageslacht, de voorouders van de huidige mensheid.
Deze tentoonstelling is uniek omdat componist Johan Derycke 13 muziekcomposities maakte die ter plekke kunnen beluisterd worden. De muziek helpt de bezoeker om zich nog beter onder te dompelen in de weergaloze schoonheid van het land en binnen te treden in de magische wereld van Aotearoa.
Haere Mai! Welkom!

Data:

Vernissage op vrijdag 7 november om 19u30
zaterdag 8 november van 11 uur tot 18 uur
zondag 9 november van 14 uur tot 18 uur
vrijdag 14 november van 14 uur tot 18 uur
zaterdag 15 november van 11 uur tot 18 uur
zondag 16 november van 14 uur tot 18 uur
vrijdag 21 november van 14 uur tot 18 uur
zaterdag 22 november van 11 uur tot 18 uur
zondag 23 november van 14 uur tot 18 uur

Locatie:

GALERIJ “ DE BIELOFT”
WALLENSTRAAT 42
8800 ROESELARE