Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 5 - Uitgave september 2007  
.
.
.
back to newsletter

Kiekeboe reist Down Under met Aussie Tours

 

 

Merho, de striptekenaar van de beroemde Kiekeboe verhalen, reisde in februari 2005 naar Australië met één van onze exclusieve, Nederlandstalig begeleide rondreizen.

 

Het resultaat van deze prachtige rondreis kan u binnenkort bewonderen in het nieuwste Kiekeboe verhaal “HET BOEMERANGEFFECT”. Dit album zal verschijnen op 5 december, als afsluiter van het feestjaar rond 30 jaar Kiekeboe.

 

 

 

 

Merho vertrok met een vaag idee rond een Kiekeboe-verhaal in Australië en kwam terug met een rijkelijk gevulde ideeëntank voor een sterke story. Australië is immers de ideale bestemming voor de dolle avonturen van Kiekeboe en Fanny.

 

Onze lokale Nederlandstalige gids Geert maakte bovendien zo’n indruk, dat hij met zijn karakterkop zelfs een rolletje verdiende in de nieuwe strip. ‘Snoop Winckel’, de Australische ex van Charlotte, is niemand minder dan onze topgids Geert. Gezien Geert altijd al een Kiekeboe-fan is geweest, is hij natuurlijk apetrots op zijn rol in het album. En dat zullen ze in Australië in elk geval te horen krijgen …

 

 

Om dit gebeuren extra luister bij te zetten, hebben wij een leuke verrassing voor onze bezoekers van de Oceania Roadshow op zondag 2 december in Flanders Expo Gent. De bekende Merho zal er immers bij zijn van 12u00 tot 14u00 om de speciaal ontworpen deurposters van Het Boemerangeffect te signeren. Op deze manier heeft u een exclusief collector's item als herinnering aan uw bezoek.

 

Noteer 2 december dus alvast in uw agenda en vergeet vooral niet om u vooraf in te schrijven voor de Oceania Roadshow. De plaatsen zijn immers beperkt.

 

 

 

Inschrijven kan hier

 

© Illustraties: Copyright Merho - Standaard Uitgeverij