Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 6 - Uitgave september 2008  
.
.
.
back to newsletter

 

Opening van het Four Seasons Resort Bora Bora op 1 september 2008

 

In het hart van de meest paradijselijke lagune van Polynesië, is het Four Seasons Resort Bora Bora het grootste hotelcomplex in Polynesië. Het Four Seasons Resort Bora Bora is een échte parel van elegantie en rust genesteld in het hart van de meest paradijselijke lagune van Polynesië.
Dit nieuwe resort maakt zich klaar voor de eerste bezoekers. Met zijn bijna 22 hectaren is dit het grootste hotelcomplex in Polynesië. Het resort werd ontworpen door Pierre-Jean Picard en Didier Lefort, 2 ervaren architecten die de archipel uitstekend kennen. Dit Four Seasons Resort Bora Bora telt een honderdtal paalbungalows die een vrij uitzicht bieden op de lagune en de "Mont Otemanu", daarnaast zijn er nog luxueuze privé villa's met 2 kamers en een presidentiële villa met 3 kamers. Elk van deze villa's heeft zijn eigen zwembad.


De gasten van het Four Seasons Resort zullen zich kunnen overgeven aan het genot van cocoonen en relaxen in de schitterende Polynesische spa. Hier staan 7 verzorgingsruimtes en privé vertrekken, 2 massageruimtes speciaal voor koppels, een VIP paviljoen en een platform op palen voor yoga ter beschikking.


Wat de restaurants betreft zullen de gasten van het resort kunnen afwisselen tussen de klassieke menu's van de internationale keuken opgediend in de Arii Moana en de lokale keuken van het Tere Nui. Ze kunnen genieten van een cocktail bij het ondergaan van de zon in de Sunset Bar of in de Faré Hoa, de 2 bars van het complex.
Naast een oase van rust, ideaal voor koppels, is het Four Seasons Bora Bora ook de perfecte bestemming voor families. Zowel de Kid's club als de Teen's club organiseren immers leuke culturele en sportieve activiteiten. Dankzij deze clubs kunnen zowel de kids als de teens binnen een veilig kader zich laten bekoren door de lagune van Bora Bora.