Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op:
Oceania News - Uitgave september 2005
www.aussietours.be blt Oceania News - Jaargang 6 - Uitgave september 2008  
.
.
.
back to newsletter

 

Reserveer in oktober de 5-daagse "Fraser Island & Lady Elliot Experience" tour en ontvang gratis een fotoboek van de beroemde Australische fotograaf Peter Lik

 

Veel mensen denken dat ze het Great Barrier Reef enkel kunnen verkennen vanaf Cairns, gelegen in Tropical North Queensland. Het Great Barrier Reef is echter meer dan 2.000 kilometer lang en kan ook vanaf zuidelijker gelegen locaties in Queensland aangedaan worden. Zeker in het regenseizoen (eind november tot eind maart) is het beter om het uiterste noorden van Australië te vermijden. Dan is deze 5-daagse tour dé ideale keuze om toch het Great Barrier Reef op een aangename manier te kunnen verkennen.

Ontdek het beste van twee werelden, World Heritage listed Lady Elliot Island “The Great Barrier Reef” & Fraser Island, tijdens deze 5-daagse tour ex Hervey Bay (gelegen boven Brisbane).

Lady Elliot Eco Resort is gelegen op het meest zuidelijke punt van het Great Barrier Reef. Op Lady Elliot Island kunt u snorkelen vanaf het strand en zwemmen of duiken in de prachtige onderwaterwereld met kleurrijke vissen, koralen, schildpadden, dolfijnen en mantaroggen.  U kunt het rif ontdekken in een glasbodemboot, de vissen voederen, een begeleide 'reef walk' ondernemen of een romantische wandeling maken langs het verlaten strand. Tijdens de tour geniet u dagelijks van ontbijt en diner en overnacht u in permanente tenten. Mits het betalen van een supplement kunt u ook een upgrade bekomen naar een cabin met eigen badkamer.

Tijdens de 2-daagse tour op Fraser Island ontdekt u dit unieke eiland dat behoort tot het Werelderfgoed. U reist in comfortabele 4WD bussen met airco. In kleine groepen laat de ervaren gids u kennis maken met alle hoogtepunten van het eiland. Er is voldoende vrije tijd om te zwemmen in één van de kristalheldere meren, te wandelen, fotograferen, relaxen en te proeven van de unieke flora, fauna en de wonderlijke dierenwereld. Tijdens de tour geniet u van eerlijke maaltijden en overnacht u in comfortabele, permanente tenten. Mits een supplement kunt u een upgrade bekomen naar een cabin met eigen badkamer.

SPECIAL: Reserveer deze unieke tour tot eind oktober bij Aussie Tours en u ontvangt een mooi fotoboek van de bekende Australische fotograaf Peter Lik !

 

Klik hier voor meer info.