Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Southern Ocean Lodge

 Voeg toe aan reismand

Southern Ocean Lodge

Southern Ocean LodgeSouthern Ocean LodgeFlinders Suite

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
5.0 stars
Ligging
de Southern Ocean Lodge is prachtig gelegen in het zuidwesten van Kangaroo Island, omgeven door het natuurlandschap van Hanson Bay. Naar de luchthaven is het ca. 50 minuten rijden, naar de ferryterminal ca. 90 minuten.
Hotel
de moderne, luxueuze lodge biedt haar klanten een uitstekend restaurant, bar en comfortabele lounge met openhaard en een machtig panoramisch uitzicht, een kleine boetiek evenals gratis internet via Wifi of het gebruik van een computer in de business lounge. Verder beschikt de lodge over een klein verwarmd zwembad en de Southern Spa.
Kamers
21 luxueuze suites met fantastisch uitzicht op de kust en comfortabel ingericht met een groot tweepersoonsbed, lounge, gratis minibar, badkamer met glazen wanden, dress room, vloerverwarming en muzieksysteem. De Flinders Suites (ca. 65 m²) beschikken over een douche. Ocean Retreats (ca. 75 m²) over een vrijstaand ligbad en een aparte douche. Ocean Premium Suites (ca. 120 m²) hebben twee slaapkamers en twee badkamers. Verder is er nog de Remarkable Suite en het Osprey Pavilion.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk de video
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be