Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Ann's Place

 Voeg toe aan reismand

Ann's Place

Anns PlaceComfortabel bed

Type accommodatie
Bed & Breakfast
Classificatie
Superior B&B
Ligging
in het hart van Robe, een schilderachtig en historisch havenstadje aan de Limestone kust.
Hotel
moderne Bed & Breakfast met een uitstekende gastvrijheid. In de zonnige lounge wordt het ontbijt geserveerd met zicht over de baai. Gratis Wifi. Fietsen en kajaks ter beschikking.
Kamers
4 moderne uitgeruste kamers (waarvan 1 met eigen balkon en zeezicht) met privéingang, airco, badkamer/wc (in spa rooms ligbad met massagestralen), haardroger, comfortabel bed, tv, dvd-speler, radio, koffie-/theefaciliteiten en strijkijzer/-plank.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be