Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Outiggers Little Hastings Street Resort & Spa

 Voeg toe aan reismand

Outrigger Little Hastings Street Resort & Spa

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.0 stars
Ligging
in Noosa, 150 km ten noorden van Brisbane. Grenzend aan het nationaal park met zicht op Laguna Bay en de kust. De bekende boetieks en restaurants van Hastings Street evenals het strand liggen 500 m verderop.
Hotel
modern resort met 2 zwembaden (buiten), restaurant, lounge, day spa, fitnesscentrum, conferentie,- en theaterzaal, Games Room Convenience Store en gratis parking. GPS voor wandelingen in het nationaal park verkrijgbaar in de lobby. Gratis Wifi beschikbaar in het resort.
Kamers
197 ruime appartementen met 1-3 slaapkamers met zeezicht of zicht op de bossen, met terras of balkon. Moderne inrichting met keuken, koffie-/theefaciliteiten, wasmachine/droogtrommel, airco, bad of douce/wc, haardroger, strijkijzer/-plank, tv, radio, telefoon en tv.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be