Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Alice on Todd

 Voeg toe aan reismand

Alice on Todd

Keuken in 2 bedroom Deluxe ApartmentDeluxe Apartment - kamervoorbeeld

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
3.0 stars
Ligging
vlakbij de golfbaan met uitzicht over de Todd River, op wandelafstand van Todd Mall in het stadscentrum van Alice Springs.
Hotel
het complex beschikt over een zwembad met ligstoelen, een grill en een overdekte parking. Gratis Wifi in het hele hotel of tegen betaling gebruik van een computer voor gasten.
Kamers
34 studio's en appartementen met een of twee slaapkamers, alle voorzien van airco, douche/wc, LCD-TV en balkon of terras. Studio's hebben een kleine kitchenette, magnetron, wekkerradio en strijkijzer/-plank. Appartementen hebben een complete keuken, apart woongedeelte en wasmachine/droogtrommel. Deluxe appartementen zijn heel ruim.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be