Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Capricorn Caves

 Voeg toe aan reismand

Capricorn Caves

Deluxe Cabin

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
2.0 stars
Ligging
vlakbij de Capricorn Caves, opmerkelijke kalksteengrotten. 23 km ten noorden van Rockhampton en op ca. 3 km van de hoofdweg.
Hotel
klein complex met restaurant (licentie), zwembad en souvenirwinkel. Geen internet aanwezig. Vertrekpunt voor de Cathedral Cave Tour (1 uur).
Kamers
4 moderne Deluxe Cabins met twee slaapkamers, een ruim woongedeelte, een volledig ingerichte keuken, veranda, bad of douche/wc, airco, plafondventilator, tv en dvd-speler.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be