Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Fairmont Resort

 Voeg toe aan reismand

Fairmont Resort

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.0 stars
Ligging
het Fairmont Resort ligt aan de rand van Leura met uitzicht op de bossen van Jamison Valley, dat deel uitmaakt van het Blue Mountains National Park. De afstand naar Sydney bedraagt ca. 1,5 uur.
Hotel
het resort werd in 2012 bekroond als beste Superior Hotel uit de regio en beschikt over een restaurant, bar, roomservice, zwembad, whirlpool, fitnesscentrum, tennisbaan en wellness, met aangrenzend een 18-holes golfterrein. Internettoegang (gratis voor de 1ste 30 minuten/dag) mogelijk via Wifi of computer voor gasten.
Kamers
210 zeer ruime en gerenoveerde kamers verdeeld over 2 vleugels met 4 verdiepingen. Uitzicht op de tuin of golf of Jamison Valley. Alle kamers zijn ingericht met badkamer/wc, badjassen, haardroger, minibar, telefoon, tv, koffie-/theefaciliteiten en strijkijzer/-plank.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be