Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Victor Apartments

 Voeg toe aan reismand

Victor Apartments

Victor Apartments

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
3.0 stars
Ligging
Victor Harbor is gelegen aan Encounter Bay, op het Fleurieu schiereiland, ca. 85 km ten zuiden van Adelaide. De appartementen liggen op wandelafstand van het strand.
Hotel
het complex is gericht op selfcateraars (benodigdheden voor ontbijt worden verstrekt) en beschikt over een uitzicht over de baai. Winkels en restaurants zijn eenvoudig met een auto te bereiken. Geen internet.
Kamers
5 appartementen, alle met een gepolijste houten vloer, airco, badkamer/wc, volledige ingerichte keuken, tv, dvd-speler, wasmachine/droger en strijkijzer/-plank. Het zeer ruime View on Blue Apartment beschikt over 2 slaapkamers en een groot terras met barbecue (gas) op de bovenste verdieping. Bij overnachting met 1-2 personen is de 2e slaapkamer alleen tegen een toeslag beschikbaar.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be